E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζουν οι συγγενείς της άτυχης δασκάλας: «Την έστειλαν στη Ρόδο για να σκοτωθεί!»

Δριμύ «κατηγορώ» για το θάνατο της νεαρής Αναστασίας

Δημοσίευση 26/11/2013 | 00:00

Συγκλονίζουν οι συγγενείς της άτυχης δασκάλας: «Την έστειλαν στη Ρόδο για να σκοτωθεί!»

Θρήνος επικρατεί στη Ρόδο από τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 27χρονη δασκάλα Αναστασία Κατσαρού κατά τη διάρκεια της θεομηνίας της Παρασκευής, με τους συναδέλφους της και την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένοι από την απώλειά της.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία καταγόταν από τα Ψαχνά Ευβοίας και είχε φύγει πριν από λίγους μήνες με απόσπαση στη Ρόδο, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στις δύο τοπικές κοινωνίες.
Ο πόνος της οικογένειας της 27χρονης ανείπωτος, ενώ δεκάδες «γιατί» ζητούν απαντήσεις. Οι συγγενείς ζητούν εξηγήσεις, επιρρίπτουν ευθύνες και απορούν πώς ήταν δυνατόν να μη βρεθεί κανείς από τις Αρχές να κλείσει το δρόμο πριν την τραγωδία.

Συγκλονίζουν οι συγγενείς

Συγκλονιστικό είναι το ξέσπασμα του αδελφού και του θείου της Αναστασίας μπροστά στην κάμερα. «Την έφεραν από τα Ψαχνά για να πεθάνει εδώ. Την έστειλαν εδώ και η θέση στα Ψαχνά είναι κενή. Η αδελφούλα μου…», λέει ο αδελφός της άτυχης κοπέλας.

«Έπρεπε να κλείσει ο δρόμος για όσο διαρκούσαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και όχι να περιμένουν να έρθει αυτή η κακοκαιρία», λέει οργισμένος ο θείος της άτυχης κοπέλας.

«Αυτός ο δρόμος πρέπει να κοπεί. Είναι παράνομο αυτό που έχουν κάνει, να περνούν τα αυτοκίνητα από την κοίτη του ποταμού», προσέθεσε με δάκρυα στα μάτια ο αδελφός της Αναστασίας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής κοπέλας με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή δήλωσε σήμερα το πρωί: «Το παιδί μου το πήγα κούκλα στο νησί. Ήθελε να προσφέρει και μου το έστειλαν στο φέρετρο το παιδί. Ήταν ένας άγγελος και το έχασα! Θα μου το φέρουν πίσω;... Ήθελε να κάνει χώρο για συσσίτια. Ενδιαφερόταν για όλους και ήθελε να προσφέρει». Παράλληλα, η μητέρα της άτυχης κοπέλας καταλόγισε ευθύνες στους αρμοδίους, που δεν φρόντισαν να κλείσουν το δρόμο λόγω της κακοκαιρίας.

Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται στο νησί

Και ενώ το νησί μετρά ακόμη τις πληγές του, σύμφωνα με την ΕΜΥ σήμερα θα ξεσπάσουν νέες καταιγίδες στη Ρόδο, που ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο τρομάζει τους κατοίκους του νησιού, καθώς δεν αποκλείονται νέες πλημμύρες, ακόμα και κατολισθήσεις λάσπης. Γι' αυτόν το λόγο, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, κλειστά θα παραμείνουν τρία σχολεία στην Ιαλυσό. Πρόκειται για το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ιαλυσού και για  το 2ο Δημοτικό Σχολείο, τα οποία βρίσκονται κοντά στο ρέμα που δημιούργησε τα τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Κλειστή θα μείνει οριστικά από τη Δευτέρα και η γέφυρα της Κρεμαστής και στα δύο ρεύματα.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Μετά την ανεύρεση της σορού του 67χρονου Γιάννη Μπαϊράμη, οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στην ανεύρεση του 50χρονου εκπαιδευτικού Κώστα Αργυρόπουλου, με τις ελπίδες ωστόσο να λιγοστεύουν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Le Monde: «Παράθυρο» επιστροφής θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο ανοίγει νέα γαλλική νομοθεσία

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Με τη νέα γαλλική νομοθεσία επιτρέπεται η επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο, υποστηρίζει σε άρθρο της στη Monde η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή

Πάτρα: «Φώναζα `πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά`» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου

«Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Ασχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)

Παραλήρημα της Αγκυρας για την γενοκτονία των Ποντίων: Η Ελλάδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα, εσείς σφάξατε Τούρκους στην Τριπολιτσά

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
«Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την ιστορία για πολιτικό όφελος και να αναγνωρίσουν τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον Τούρκων και άλλων εθνοτικών ομάδων» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση

X: Περιορίζει τους χρήστες χωρίς μπλε τικ σε 50 δημοσιεύσεις την ημέρα

Κόσμος 19.05.2026
Οι οι επικριτές αυτού του περιορισμού προειδοποιούν ότι μια τέτοια αλλαγή ενδέχεται να οδηγήσει σε μαζικότερη αποχώρηση χρηστών

Καρκίνος: Κοινό φάρμακο για το άσθμα ίσως βοηθά στην αντιμετώπιση επιθετικών μορφών του

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Cancer

Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων ‑ Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών με την ίδια εργασιακή θέση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έκανε μήνυση σε Κουσουλό και Γεωργιάδη – Για ποιο λόγο

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Πληρεξούσιος δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κατά της Αννας Καρακίτσου, του Πέτρου Κουσουλού, του Χαράλαμπου Κούτρα και του Αδωνι Γεωργιάδη

Μήνυση Καρυστιανού και Αυγερινού σε Καραχάλιο, μετά τις αναφορές περί «εντολής ίδρυσης κόμματος»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Καταγγέλλουν το Νίκο Καραχάλιο για «ψευδείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς»

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο από τις δοκιμαστικές διαδρομές στην επέκταση της Καλαμαριάς

Ελλάδα 19.05.2026
Το βίντεο ακολουθεί τη διαδρομή από τον σταθμό της Καλαμαριάς προς αυτόν την Αρετσούς