E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ Reworks!

10.000 ζευγάρια χέρια στον αέρα!

Δημοσίευση 28/9/2013 | 00:00

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ Reworks!

3 ημέρες χαράς και μουσικής, με φόντο την πόλη της Θεσσαλονίκης και περισσότερα από 10.000 ζευγάρια χεριών στον αέρα. Έτσι γιορτάστηκε η 9η έκδοση του «Reworks», του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Ένα εκπληκτικό τριήμερο γεμάτο χαμόγελα και χορό μέχρι το πρωί, μια γιορτή που φώτισε τα βράδια όσων βρέθηκαν εκεί.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή, με το free stage στην καρδιά της πόλης, με τις οδούς Ζεύξιδος και Π. Μελά να είναι γεμάτες από κόσμο.

Έπειτα δυνάμωσε την ένταση στο ηχοσύστημά του, την Παρασκευή 20/9 και το Σάββατο 21/9 στον Μύλο, κλείνοντας με ένα μοναδικό closing event στο MET την Κυριακή, με θέα την πόλη.
Και φέτος το «Reworks» προέβαλε πρωτοποριακές μουσικές τάσεις, παρουσιάζοντας κάποιους από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του κόσμου.

O Paul Kalkbrenner από το Βερολίνο χάρισε μια μοναδική εμφάνιση, ενώ αξέχαστοι θα μείνουν οι πρωτεργάτες της downtempo electronica Richard Dorfmeister με τους Tosca.

Ακόμη, στη σκηνή ανέβηκε ο θρύλος της αμερικανικής Techno & House Josh Wink. Ο Maceo Plex, ο Phon.o, η Nina Kraviz, ο Sun Glitters, o Murcof, o Mixmaster Morris και ο John Talabot, οι Fantastikoi Hxoi, o Dreamachinery είναι μερικοί από τους συνολικά 30 περίπου καλλιτέχνες και σχήματα που εμφανίστηκαν στο «Reworks» το Σάββατο.

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του «Reworks» μας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη: ένα exclusive music party στην ταράτσα του Met Hotel, με θέα όλη την πόλη και μοναδικούς καλεσμένους, τους Lilis Bros, Eats Everything, Bicep, δίνοντας τη σκυτάλη στον πολυαναμενόμενο Maceo Plex, που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το φεστιβάλ.

Έχοντας γεμίσει όμορφες εικόνες από τις τρεις αυτές ημέρες του φεστιβάλ, η προσμονή για το επόμενο «Reworks» έχει ήδη ξεκινήσει. Ραντεβού λοιπόν τον επόμενο Σεπτέμβρη στο Reworks Festival 2014!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Aντιδράσεις για τη σαδομαζοχιστική σκηνή με κολάρο σκύλου που δεν υπάρχει στο βιβλίο

Σινεμά 17.02.2026
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι

Eurovision 2026: Πρώτο το τραγούδι του Akyla στις στοιχηματικές εταιρείες

Eurovision Χτες
Το «Ferto» είναι στα φαβορί για πρωτιά

5 φορές που ηθοποιοί απάντησαν πανέξυπνα σε ηλίθιες ερωτήσεις

Σινεμά Χτες
Όταν η υπομονή εξαντλείται, η «μαγεία» συμβαίνει όχι μπροστά από τις κάμερες των ταινιών, αλλά μπροστά στα μικρόφωνα του red carpet

Eurovision 2026 ‑ Εθνικός Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των 14 καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Xmas Χτες
14 καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή της Πειραιώς 260 για το εισιτήριο στη Eurovision της Βιέννης – οι εμφανίσεις, τα φαβορί και οι στιγμές που ξεχώρισαν

Eurovision 2026: Τι ώρα είναι ο ελληνικός τελικός – Τα φαβορί και πώς ψηφίζουμε

Μουσική Προχτές
Απόψε, Κυριακή (15/2) διεξάγεται ο Μεγάλος Τελικός του Sing for Greece 2026

Μαρίνα Σάττι x Leon of Athens ‑ «Εδώ»

Μουσική 13.02.2026
Όταν ο χρόνος σταματά εκεί που υπάρχει αγάπη

Η νέα ταινία που θα σε κάνει να φοβάσαι το μέλλον

Σινεμά 12.02.2026
Υπερβολή η ζοφερή πραγματικότητα;

Ταινίες της εβδομάδας: Wuthering Heights ‑ Γιατί μας ελκύει ακόμα το πιο τοξικό love story της λογοτεχνίας;

Σινεμά 11.02.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει ως Κλιφ Μπουθ: Πρώτο τρέιλερ για το sequel του «Κάποτε στο… Χόλιγουντ»

Σινεμά 10.02.2026
Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ η νέα ταινία και σενάριο Κουέντιν Ταραντίνο