E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί πήγαν στον ΑΝΤ1 Γ. Λιάγκας και Φ. Σκορδά ‑ Η αντίδραση του Mega

Τηλεοπτική μετεγγραφή–βόμβα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 4/8/2013 | 00:00

Γιατί πήγαν στον ΑΝΤ1 Γ. Λιάγκας και Φ. Σκορδά ‑ Η αντίδραση του Mega

Οι πρώτες αντιδράσεις στο Mega από την ξαφνική απώλεια του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά (που μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1) ήρθαν από τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Με ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Χ. Παναγιωτόπουλος έγραψε: «Κούνησαν μαντίλι χωρίς προειδοποίηση», επισυνάπτοντας το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο aixmi.gr και στο οποίο αναφέρεται ότι «εκεί που ο διευθυντής Προγράμματος του Μega, Πέτρος Μπούτος, περίμενε την απάντηση του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά για την ανανέωση του συμβολαίου τους, αίφνης ο Αντέννα ανακοίνωσε ότι από σήμερα 1ης Αυγούστου ανήκουν στο δυναμικό του. Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ…».

Γεγονός είναι πως η είδηση της μετακίνησης του διδύμου στάθηκε για το Mega ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Η δυσαρέσκεια που επικρατεί στο κανάλι δείχνει ξεκάθαρη, το ερώτημα είναι αν αυτή περιοριστεί στους δύο παρουσιαστές ή στραφεί προς πάσα κατεύθυνση – οπότε αναζητηθούν ευθύνες εντός σταθμού. Οι επικεφαλής του Mega δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τις εξελίξεις, οι οποίες δείχνουν ικανές να προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό του.

Αναλαμβάνουν την πρωινή ζώνη – Στα σχέδια βραδινό τοκ σόου για τον Λιάγκα

Στο δυναμικό, λοιπόν, του ΑΝΤ1 ανήκουν από σήμερα 1η Αυγούστου το ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά. Η πιο ηχηρή τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς στον τομέα της ψυχαγωγίας είναι πλέον γεγονός μετά τη λιτή –αλλά περιεκτική– ανακοίνωση του σταθμού, με την οποία ενημερώνει ότι «οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1».

Περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη συνεργασία δεν ανακοινώνονται επί του παρόντος, ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ότι το ζευγάρι θα αναλάβει την πρωινή ζώνη (μετά την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη). Από εκεί και πέρα, μπορεί να εκτιμηθεί ότι η συμφωνία περιλαμβάνει και την προοπτική νέας βραδινής εκπομπής για τον Γιώργο Λιάγκα, δεδομένου ότι ο ΑΝΤ1 αναζητούσε ένα τοκ σόου για την ενίσχυση της συγκεκριμένης ζώνης, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει και κάτι διαφορετικό, σε πιο προχωρημένη ώρα.

Την ώρα που στον ΑΝΤ1 πανηγυρίζουν και ετοιμάζουν τα πλάνα για το χειμώνα, το Mega καλείται να αντιμετωπίσει μια ευρεία... τρύπα στον ημερήσιο προγραμματισμό του (που δεν αποκλείεται να καλυφθεί εκ των ενόντων) και ταυτόχρονα μια σοβαρότατη απώλεια, καθώς την προηγούμενη χρονιά το «Πρωινό mou» εξελίχθηκε στις κορυφαίες εκπομπές της σεζόν για το σταθμό (σε ποσοστά τηλεθέασης).

Οι λόγοι της ξαφνικής λύσης της συνεργασίας, που κάποια στιγμή έδειχνε δεδομένη, σχετίζονται και με την πρόταση του Mega για την ανανέωση (η οποία κατά πληροφορίες περιοριζόταν στο πρωινό), κυρίως όμως με τα οικονομικά προβλήματα του σταθμού. Προβλήματα που είχαν πλήξει και την παραγωγή της εκπομπής (η οποία αναγκάστηκε να κάνει γυρίσματα εκτός στούντιο λίγο πριν τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, λόγω απεργίας των απλήρωτων τεχνικών) και είχαν προκαλέσει έκδηλη δυσαρέσκεια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε κλείσει τη σεζόν με τη φράση «αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, να μην το ζήσει άνθρωπος». Το βέβαιο είναι πως σε αυτή τη φάση αποφάσισε να μην το ξαναζήσει ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid 15.02.2026
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid 15.02.2026
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid 15.02.2026
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους τα «έσπασαν» στα μπουζούκια

Tabloid Χτες
Οι δύο προπονητές μαζί με φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ενώ ο Σάρας χόρεψε και ζεϊμπέκικο

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz Χτες
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού