Ο δημιουργός του Harlem Shake στα δικαστήρια
Κατηγορείται για εμπλοκή σε απάτη μέσω Facebook
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ Δημοσίευση 28/7/2013 | 00:00

Ο DJ Baauer είναι ο άνθρωπος πίσω από το εξωφρενικά δημοφιλές hit "Harlem Shake" και αυτός που του κάνει αγωγή είναι ένας φωτογράφος, που ισχυρίζεται ότι ο Baauer εμπλέκεται σε μια σοβαρή απάτη μέσω Facebook, σύμφωνα με το TMZ.
O φωτογράφος Dustin Kessler ισχυρίζεται ότι ο Baauer τον προσέλαβε για μια φωτογράφηση πέρυσι και μετά του ζήτησε την άδεια να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες, μια για φωτογραφία προφίλ και την άλλη για να δημοσιευτεί σε ένα άρθρο. Ο Kessler λέει ότι συμφώνησε με τον Baauer, αλλά μετά άρχισε να βλέπει τις φωτογραφίες του παντού, σε έντυπα και ονλάιν περιοδικά, όπως το Rolling Stone, το Spin και το Billboard, αλλά και σε διαφημίσεις για το Coachella, ακόμα και στη σελίδα του Baauer.
O Κessler ισχυρίζεται ότι δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι αυτός έβγαλε τις φωτογραφίες, αλλά ούτε και πληρώθηκε. Έτσι έκανε αγωγή στον Baauer, αλλά και στα media που χρησιμοποίησαν τις εικόνες του.
Μουντιάλ 2026: Η Σακίρα «ανάστησε» το Αζτέκα στην τελετή έναρξης
Η σειρά που βλέπεται μονορούφι: Αν σου άρεσε το You, αυτή η σκοτεινή κωμωδία θα γίνει η νέα σου εμμονή
Τζέιμς Μποντ: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διάλεξε τον επόμενο «007» – Ποιον στηρίζει για τον ρόλο
Ταινίες της εβδομάδας: Ο Σπιλμπεργκ επιστρέφει με μια ταινία Αποκάλυψης
Μπορεί οι γυναίκες να θεωρούν αυτή την ταινία το απόλυτο ρομάντσο, όμως η πραγματικότητα είναι αλλιώς
To τραγούδι που γράφτηκε για τη Βrigitte Bardot και σκανδάλισε τον πλανήτη
Τι συμβαίνει όταν 10 διαφορετικές προσωπικότητες φτιάχνουν μία μπάντα; Οι Kapten!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ E-Daily 3.Left 05.06.2026






