E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κέρδισε 11 εκατομμύρια ευρώ και κατέληξε... στην ψάθα!

Τώρα ο Michael Carroll δουλεύει σε εργοστάσιο μπισκότων

Δημοσίευση 11/7/2013 | 00:00

Κέρδισε 11 εκατομμύρια ευρώ και κατέληξε... στην ψάθα!

Το 2002 η τύχη τού χαμογέλασε πλατιά και κέρδισε 11,6 εκατομμύρια ευρώ στη λοταρία. Έντεκα χρόνια αργότερα, αφού οδηγήθηκε δύο φορές στη φυλακή και ξόδεψε όλα τα χρήματά του σε αυτοκίνητα, ναρκωτικά και ποτά, ο Michael Carroll έπιασε δουλειά με αμοιβή 7 ευρώ την ώρα.

Έχοντας πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Sandra, ο Carroll κήρυξε πτώχευση το 2010 και έχει πλέον μετακομίσει στη Σκωτία.

Σε κάποια περίοδο της ζωής του είχε μείνει απένταρος και κοιμόταν στο δάσος ενώ έψαχνε δουλειά.

Ωστόσο, ο 30χρονος λέει πως σήμερα είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ: «Μετακόμισα εδώ για να ξεφύγω από το ποτό, έχω καθαρίσει και από τα ναρκωτικά εδώ και δύο χρόνια. Έζησα για δέκα χρόνια όπως ζει ένας ροκ σταρ, ήθελα πια να τα βρω με τον εαυτό μου και μετακόμισα εδώ, είναι τέλεια».

Μόλις κέρδισε τα χρήματα το 2002, ο Carroll άρχισε να ξοδεύει: έδωσε 4 εκατομμύρια σε συγγενείς και φίλους, αγόρασε μια έπαυλη στο Norfolk και ικανοποίησε την επιθυμία του για γρήγορα αυτοκίνητα.

Ξόδεψε, όπως ο ίδιος παραδέχεται, εκατομμύρια σε κοκαΐνη, τζόγο και πληρωμένο έρωτα, μαζί με το ποτό, που έγινε καθημερινή συντροφιά του.

Οδηγήθηκε δύο φορές στη φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών και συμπλοκές και το 2010 πτώχευσε και επέστρεψε στο μηδέν.

Σήμερα, έχει βρει την ευτυχία, όπως λέει, στο εργοστάσιο μπισκότων Walkers στο Morayshire: «Βγάζω 204 λίρες την εβδομάδα πακετάροντας μπισκότα και μου αρέσει πολύ. Αυτός ο μισθός είναι για μένα πιο σημαντικός από τα λεφτά της λοταρίας. Έχω ό,τι χρειάζομαι κι έτσι για μένα αυτό είναι μια καινούρια αρχή. Όταν πρωτοήρθα εδώ, ζούσα σε σκηνή στο δάσος γιατί δεν είχα πού να πάω», αφηγείται.

«Είμαι πιο ευτυχισμένος, γιατί έχω επιστρέψει στην πραγματικότητα. Στην αρχή κάποιοι με αναγνώρισαν και με ρωτούσαν για τα λεφτά που κέρδισα. Τους έλεγα πως ήμουν ένας 19χρονος μ***ς που τρελάθηκε. Αλλά πλέον είμαι τριάντα και είναι ώρα να μεγαλώσω. Μου αρέσει η δουλειά και δεν μπορούσα να μείνω με τα επιδόματα», προσθέτει.

Εξακολουθεί να παίζει στη λοταρία και αν ξανακέρδιζε, όπως λέει, θα ξόδευε περισσότερα χρήματα για να βοηθήσει τους άλλους.

«Το μόνο πράγμα που κέρδισα πρόσφατα είναι τη ζωή μου πίσω. Αν κέρδιζα ξανά δέκα εκατομμύρια, θα βοηθούσα τα παιδιά που είναι εξαρτημένα από ναρκωτικά, μετά θα μετανάστευα στην Αυστραλία, θα επένδυα στην αγορά ακινήτων και θα καθόμουν και θα περίμενα το χρήμα να έρθει. Μην με παρεξηγήσετε, αλλά θα έκανα και μερικά πάρτι», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Maluma διέκοψε τη συναυλία του για να κάνει παρατήρηση σε μητέρα ‑ «Πιστεύεις είναι καλή ιδέα;»

Tabloid 12.08.2025
«Σου το λέω με αγάπη και με τον μέγιστο σεβασμό, τώρα που είμαι πατέρας», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής

Έξαλλος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μετά από παράσταση στα Χανιά: «Ντροπή τους, λυπάμαι»

Tabloid 12.08.2025
«Πάμε να ερμηνεύσουμε και μας κράζουν», είπε ο ηθοποιός στο κοινό

Ιωάννα Μαλέσκου: Το απρόοπτο που της συνέβη με τη μητέρα της – «Νόμιζαν ότι ήταν Γεωργιανή που με βοηθούσε με τα ψώνια»

Tabloid 12.08.2025
Ένα απρόοπτο που της συνέβη με τη μητέρα της αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 12 Αυγούστου η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού»

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Το συγκινητικό μήνυμα του Μπίλυ Κρίσταλ 11 χρόνια μετά τον θάνατό του

Tabloid 12.08.2025
«Μου λείπεις, φίλε μου», έγραψε ο Κρίσταλ στην αφιέρωσή του στον αποθανόντα ηθοποιό

Βίντεο: Η Νικόλ Σέρζινγκερ πίνει μαρτίνι ισορροπώντας στα βράχια με τις γόβες της

Tabloid 12.08.2025
Η τραγουδίστρια δοκίμασε κι εκείνη το διάσημο challenge του TikTok - Δείτε την ανάρτησή της

Αυτό είναι το πλουσιότερο μοντέλο του κόσμου – Δε φαντάζεσαι ποια είναι!

Celebrity Stories 12.08.2025
Τα πλουσιότερα σούπερ μόντελ στον κόσμο – Η μεγάλη έκπληξη στην 1η θέση

Όλοι ήθελαν να βγουν ραντεβού μαζί της στα 90s! Δες πώς είναι σήμερα γεμάτη τατουάζ

Tabloid 12.08.2025
Ξανθιά, «καυτή» & πρωταγωνίστρια: Όταν πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλή σειρά ήταν αθώα και σέξι, πλέον μοιάζει με ροκ σταρ

Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 12.08.2025
Μια τρελή ιστορία έρωτα και χωρισμών

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «κολάζει» με το φλοράρ μπικίνι και δροσίζεται στην πισίνα

Tabloid Χτες
«Δευτέρα καλοκαιριού, σαν Κυριακή» δηλώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και γκρεμίζει κάθε φαντασία.

Μαλέσκου για Τούνη: «Μου στέλνουν μηνύματα για να μου δώσουν υλικό με τον νέο της σύντροφο»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής Καλοκαιρινό Ραντεβού

Η Μαρία Κωνσταντάκη «λιώνει» με μπικίνι στο τζακούζι και βάζει φωτιά στα social

Tabloid Χτες
«Σιγά μη δεν έπαιρνα το μπικίνι μου στο βουνό», σχολιάζει με χιούμορ η Μαρία Κωνσταντάκη