E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί»

Δημοσίευση 19/9/2021 | 10:53

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

Όσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά της αποκατάστασης μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, έρχεται τώρα να την αναστατώσει με τις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του 40χρονου άνδρα που φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την δράστιδα.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέλας, στο MEGA διαψεύδοντας τις κατηγορίες για ανάμειξη του πελάτη του στην υπόθεση με τον οποιονδήποτε τρόπο. Άφησε, μάλιστα, σαφείς υπαινιγμούς ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάποιο άλλο πρόσωπο, διερωτώμενος γιατί καμία από τις δύο κοπέλες δεν έχει μιλήσει ακόμη.

«Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει. Παρόλα αυτά, ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», σημείωσε προκαλώντας με τους ισχυρισμούς του την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας.

Στην αντεπίθεση πέρασε, ωστόσο ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στον Alpha 9.89: «Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα», είπε αντιδρώντας στα παραπάνω.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της.

Η δίκη για το βιτριόλι μετατέθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου

Η Ιωάννα στάθηκε ιδιαίτερα γενναία και έτοιμη να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, όταν παρευρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη, η Έφη ωστόσο αποφάσισε να το... βάλει στα πόδια αποφεύγοντας να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την παθούσα.

Η δίκη θα λάβει χώρα αυτή τη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου και θα κληθούν να καταθέσουν συνολικά 43 μάρτυρες για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

«Είναι επιθυμία της να βρίσκεται κάθε φορά στο δικαστήριο σε όλη τη διαδικασία και θα περιμένει την κατηγορουμένη να δει αν θα εμφανιστεί. Το ότι δεν ήρθε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο ήτανε κάτι που το γνωρίζαμε, το περιμέναμε, όπως περιμένουμε να μην εμφανιστεί και στις 30 Σεπτεμβρίου», εξήγησε ο δικηγόρος της κ. Απόστολος Λύτρας.

«Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη συγκεκριμένη δικογραφία ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάποιος βοήθησε την δράστιδα. Η γνώμη μας είναι ότι υπάρχει συνεργός. Αμέσως μετά το έγκλημα η κατηγορουμένη ήρθε σε επαφή με κάποιον, υπάρχουν 5 κλήσεις προς το τηλέφωνο του. Ξέρουμε ποιος είναι και θα ζητήσουμε να κληθεί ο συγκεκριμένος να δώσει εξηγήσεις», υπογράμμισε.

Όσο για το αν ήταν ή όχι μήλον της έριδος ο άντρας στην υπόθεση με το βιτριόλι, «η έρευνα δείχνει ότι η σχέση υπήρχε, μόνο στο μυαλό της κατηγορούμενης». Μάλιστα, ο μάρτυρας θα καταθέσει στη δίκη, ενώ έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 44χρονος που, μέσω Facebook, προέτρεπε σε διάπραξη εγκληματικών πράξεων σε βάρος ηγούμενου

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 44χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής

Τουρκία: Η σοκαριστική στιγμή που ασανσέρ πολυκατοικίας κατρακυλά επτά ορόφους ‑ Νεκρή νεαρή μητέρα

Κόσμος 04.10.2025
Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να την σώσει και το τραγικό τέλος

Πάνος Ρούτσι: «Θα κάτσω εδώ και ας πεθάνω, θα πάω μέχρι τελικής πτώσεως»

Ελλάδα 04.10.2025
Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους, τονίζοντας πως θέλει να μάθει από τι πέθανε ο γιος του

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.10.2025
Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Κόσμος 04.10.2025
O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Κόσμος 04.10.2025
Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Κόσμος 04.10.2025
Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Ελλάδα 04.10.2025
Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός 04.10.2025
Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Ελλάδα 04.10.2025
Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Κόσμος 04.10.2025
Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος