ΑΗΔΙΑ: Σφηνάκι με σπ***α ελαφιού σεpβίρει παμπ στη Νέα Ζηλανδία
Το 2011 είχε χρησιμοποιήσει σπέpμα αλόγου με μήλο
Δημοσίευση 4/8/2013 | 00:00

Σφηνάκια με σπέpμα ελαφιού αναμεμειγμένο με λικέρ από ακτινίδιο και γιαούρτι προσφέρει μια παμπ στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού.
Η Σάρα Γουντ, διευθύντρια της παμπ Green Man στο κέντρο του Ουέλινγκτον, δήλωσε ότι δοκίμασε το ποτό από περιέργεια.
Η ίδια είπε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι ορισμένοι πελάτες δοκίμασαν ήδη το ποτό, αλλά αναμένει ότι θα το δοκιμάσουν ακόμα περισσότεροι.
Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, το 2011 η παμπ Green Man προσέφερε στους πελάτες της σφηνάκια με σπέpμα αλόγου και μήλο, τα οποία ωστόσο... εξαντλήθηκαν προτού ξεκινήσει η διοργάνωση.
Η Γουντ είπε ότι αναμένει πως η φετινή πρωτοτυπία θα είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που κάνουν μπάτσελορ πάρτι.
Το σπέpμα του ελαφιού φυλάσσεται σε υγρό άζωτο, σε θερμοκρασία –196°C.
Το σπέpμα λαμβάνεται από τον Χάνιμπαλ, ένα επτάχρονο αρσενικό ελάφι, είπε η Γουντ.
Ο εκπρόσωπος του εθνικού διαγωνισμού Monteith's Wild Food Challenge για εστιατόρια, ο Σάιμον Σμιθ, είπε ότι φέτος υπήρξαν αρκετές περίεργες συμμετοχές, με κάποια εστιατόρια να χρησιμοποιούν υλικά όπως γύρη ή κρέας στρουθοκαμήλου.