E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΑΚΤΟ Fashion Show 2013

Προσωπικές collection αποφοίτων προγράμματος Βachelor (Ηοns) Degree

Δημοσίευση 28/6/2013 | 11:25

ΑΚΤΟ Fashion Show 2013

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας & Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους, σε ένα εντυπωσιακό fashion show, που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 26 Ιουνίου, ώρα 21:00 στον ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α, Πεδίον ¶ρεως).

Πρωτότυπο design, άψογη τεχνική, μοναδικούς συνδυασμούς υφασμάτων & υλικών και δυναμικές στιλιστικές παρεμβάσεις που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπική σφραγίδα κάθε απόφοιτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν το show των νέων δημιουργών .

Το show αποτελείται από 2 θεματικές ενότητες.

  • Η πρώτη, με θέμα “Dreams” περιλαμβάνει ρούχα εμπνευσμένα από τα Όνειρα. Oι σπουδαστές δημιούργησαν ολοκληρωμένες στιλιστικές  προτάσεις  ερμηνεύοντας με διαφορετικό τρόπο το θέμα.. Αναζήτησαν την έμπνευση για τις collections τους στα έργα Τέχνης και τα καλλιτεχνικά κινήματα, την Λογοτεχνία αλλά και τις μεγάλες ταινίες, εκεί  όπου  το σινεμά  σαν  εργοστάσιο ονείρων συναντά το νυχτερινό όνειρο κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Για την ολοκλήρωση του project συνεργάστηκαν σπουδαστές του Product  design σχεδιάζοντας και υλοποιώντας   αξεσουάρ .
  • Στη δεύτερη θεματική ενότητα οι τελειόφοιτοι του προγράμματος BA (Hons) Degree in Fashion Design | AKTO - Middlesex University θα παρουσιάσουν ο καθένας την προσωπική του collection η οποία αποτελεί και την υλοποίηση της  διπλωματικής του εργασίας.  Από τα θεατρικά κουστούμια έως το Εθνικ, από την ομορφιά του  φυσικού  κόσμου  μέχρι τις φουτουριστικές αναζητήσεις και από την μουσική Jazz έως την εποχή της αθωότητας και την απλοποίηση της καθημερινής ζωής  σαν μια άλλη ερμηνεία του ΅less is moreΆ,  τα  θέματά τους  θα αποκαλυφθούν και θα παρουσιαστούν στο εντυπωσιακό fashion show των αποφοίτων μας.

Ο ΑΚΤΟ είναι το μεγαλύτερο κολέγιο Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Mε την επικύρωση του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex προσφέρει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταπτυχιακά και προπτυχικά προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor και Μaster. Αξίζει νΆ αναφερθεί, ότι στον ΑΚΤΟ λειτουργεί  το μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα σπουδών Σχεδιαστών Μόδας, που είναι επικυρωμένο από Ευρωπαϊκό κρατικό Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες: Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
T: 210 52 30 130 | E: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Zélia Halkidiki: Το απόλυτο barefoot luxury καταφύγιο στην καρδιά της φύσης, για αξέχαστα weekend τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

Wellness 02.09.2025
Το Zélia Halkidiki, ξαναγράφει τον χάρτη της φιλοξενίας, της γαστρονομίας και της ευεξίας

We Could Be Heroes – Δώσε αίμα, μπες στο Primer Music Festival!

Δράσεις 29.08.2025
Οι αιμοδότες θα έχουν δωρεάν είσοδο για την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου (16:00-23:00), τη μεγάλη βραδιά με τον Alesso στη σκηνή του Primer Music Festival

Hellenic Game Awards 2025 στο Gameathlon στις 12‑14 Σεπτεμβρίου

Better life 28.07.2025
Μη χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί μας τη δημιουργικότητα στονχώρο των ελληνικών ψηφιακών παιχνιδιών!

H Mastercard πετυχαίνει 50% tokenization στο checkout σε όλη την Ευρώπη, έναν μόλις χρόνο μετά την επίσημη δέσμευσή της

Δράσεις 24.07.2025
Η τεχνολογία network tokenization εφαρμόζεται σε παραπάνω από 45 χώρες και περιοχές της Ευρώπης

Domotel Kastri: Καλοκαιρινή προσφορά

Better life 22.07.2025
Stay Longer - Save More

Βραβεύθηκαν τα κορυφαία success stories του ελληνικού επιχειρείν

Better life 20.07.2025
Τα κορυφαία success stories της εγχώριας αγοράς επιβραβεύθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός του ελληνικού επιχειρείν