ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΚΤΟ Fashion Show 2013

Προσωπικές collection αποφοίτων προγράμματος Βachelor (Ηοns) Degree

 
Δημοσίευση 28/6/2013 | 11:25
ΑΚΤΟ Fashion Show 2013

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας & Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους, σε ένα εντυπωσιακό fashion show, που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 26 Ιουνίου, ώρα 21:00 στον ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α, Πεδίον ¶ρεως).

Πρωτότυπο design, άψογη τεχνική, μοναδικούς συνδυασμούς υφασμάτων & υλικών και δυναμικές στιλιστικές παρεμβάσεις που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπική σφραγίδα κάθε απόφοιτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν το show των νέων δημιουργών .

Το show αποτελείται από 2 θεματικές ενότητες.

Ο ΑΚΤΟ είναι το μεγαλύτερο κολέγιο Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Mε την επικύρωση του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex προσφέρει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταπτυχιακά και προπτυχικά προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor και Μaster. Αξίζει νΆ αναφερθεί, ότι στον ΑΚΤΟ λειτουργεί  το μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα σπουδών Σχεδιαστών Μόδας, που είναι επικυρωμένο από Ευρωπαϊκό κρατικό Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες: Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
T: 210 52 30 130 | E: [email protected]

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ