E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο «ληστής» που περιέγραψε ο συζυγοκτόνος

Ένα ολόκληρο σχέδιο για να καλύψει τη δολοφονία της συζύγου του

Δημοσίευση 22/6/2021 | 16:35

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο «ληστής» που περιέγραψε ο συζυγοκτόνος

Ένα ολόκληρο σχέδιο για να καλύψει τη δολοφονία της συζύγου του. Μια ληστεία στα Γλυκά Νερά που δεν έγινε ποτέ, ένα σκίτσο που «έδωσε» στην αστυνομία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Από τη στιγμή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, (αν όχι νωρίτερα) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άρχισε να κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις που θεωρούσε πως θα τον γλίτωναν από τη φυλακή.

Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή, πως στο σπίτι των Γλυκών Νερών είχε γίνει ληστεία. Πως ήταν τρεις δράστες και ο ένας, ο πιο «κοντός», εκείνος που του έπεσε το κάλυμμα του προσώπου και είδε τα χαρακτηριστικά του, ήταν εκείνος που σκότωσε την Κάρολαϊν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σκεφτεί κάθε βήμα για να αποπροσανατολίσει την αστυνομία. Έφτασε δε στο σημείο να δώσει στους αστυνομικούς πλήρη περιγραφή του «δράστη» που είδε.

Κάθισε μαζί με τους και περιέγραψε τον «ληστή». Με κάθε λεπτομέρεια των χαρακτηριστικών του… Το σκίτσο αυτό που έφτιαξε η ΕΛ.ΑΣ. με τις οδηγίες του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών έφερε στο φως η εκπομπή T-live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Ελλάδα 10.10.2025
Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Ελλάδα 10.10.2025
«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Κόσμος 10.10.2025
Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

«Αφιερώνω το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ», είπε η νικήτρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Κόσμος 10.10.2025
Οργή από τον Αμερικανό πρόεδρο που έχασε

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Κόσμος 10.10.2025
Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Οικονομία 10.10.2025
Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

Η στιγμή που γερανός κατεβάζει άνδρα 272 κιλών που δεν μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι του στη Φλόριντα

Κόσμος 10.10.2025
Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν μέρος του τοίχου του διαμερίσματος, καθώς και μέρος των κιγκλιδωμάτων του μπαλκονιού για να τον μεταφέρουν

«Χρυσάφι» τα παλιά ακίνητα ‑ «Παλιό» δεν σημαίνει «φθηνό»

Ελλάδα 10.10.2025
Ανοδική πορεία καταγράφουν οι τιμές