E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της

«Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τι την έκανε να νιώθει τόσο άνετα ώστε να μου το ζητήσει»

Δημοσίευση 7/6/2021 | 16:33

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εργαζόμενη σε σχολείο της Νέας Υόρκης αναγκαζόταν να τραβά προκλητικές φωτογραφίες της διευθύντριας με… στρινγκ και να τις αποθηκεύει στο κινητό της μαζί με εικόνες από το πέος ενός άντρα, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί.

Η διευθύντρια είχε επιστρατεύσει την υφισταμένη της για να κρύψει τις σεξουαλικές εικόνες από τον σύζυγό της και να τις σώσει για τον εραστή της, δήλωσαν η γραμματέας του σχολείου και ο δικηγόρος της στη NY Post.

Η 35χρονη Gisselle Vasquez, μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, έπιασε δουλειά ως ισπανόφωνη γραμματέας της 42χρονης διευθύντριας Evelina Medina, στο σχολείο Robert C. Dodson. Γρήγορα όμως η διευθύντρια άρχισε να την πιέζει να κάνει περισσότερα από όσα προέβλεπε η δουλειά της, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Στις 24 Μαΐου 2018, η Medina έστειλε στη Vasquez τη φωτογραφία ενός άντρα ξαπλωμένου στο κρεβάτι με τα εσώρουχά του και της έδωσε την οδηγία να τη σώσει στο δικό της κινητό. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να την έκανε να νιώσει τόσο άνετα ώστε να μου ζητήσει να το κάνω αυτό για εκείνη», δήλωσε η Vasquez στη NY Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες. «Αναρωτήθηκα αν δεν το έκανα αυτό, ποιες θα ήταν οι συνέπειες για μένα στη δουλειά. Μεγαλώνω μόνη το παιδί μου και σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έλεγα όχι».

Την επόμενη ημέρα, η Medina οδήγησε τη γραμματέα στο γραφείο της στο σχολείο και τη διέταξε να τραβήξει φωτογραφίες της. «Μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε: “Κλείσε την πόρτα”. Η Medina άρχισε τότε να κατεβάζει το παντελόνι της, γύρισε, έδειξε τα οπίσθιά της με το στρινγκ και πόζαρε», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Όταν κοίταξα, το παντελόνι της είχε ήδη βγει. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Απλώς πάγωσα. Ανησυχούσα ότι αν απλώς έφευγα από το γραφείο της μπορεί να ήταν ένας μαθητής ή ένας εργαζόμενος εκεί. Το γραφείο της είναι το κεντρικό και υπάρχει αρκετή κίνηση».

Η Medina έστειλε στη συνέχεια την εικόνα στο κινητό της Vasquez και της ζήτησε να τη βοηθήσει να την επεξεργαστεί, αναφέρει η μήνυση. «Ήθελε να φτιάξει… την κυτταρίτιδα», δήλωσε η γραμματέας.

Πέντε μέρες αργότερα, στις 29 Μαΐου, η διευθύντρια έστειλε στη γραμματέα άλλη μια εικόνα σeξουαλικής φύσεως, αυτή τη φορά ενός άντρα στο κρεβάτι που κρατούσε το πέος του. Της ζήτησε να σώσει και αυτή τη φωτογραφία.

«Σε αρκετές περιπτώσεις, έκανε σχόλια για το μέγεθος του πέους του εραστή της και πώς την ικανοποιούσε παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότερα από του άντρα της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Η Medina χρησιμοποίησε την πελάτισσά μου ως ένα προσωπικό drop-box για να κρατήσει τις σeξι φωτογραφίες μακριά από τον άντρα της. Λόγω της σοβαρής φύσης της σeξουαλικής παρενόχλησης εδώ, θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δικαστική οδό», δήλωσε ο δικηγόρος Christopher Berlingieri.

Η Medina δεν εργάζεται πια ως διευθύντρια στο συγκεκριμένο σχολείο. Από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές δεν έγινε κάποιο σχόλιο λόγω της μήνυσης που εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Βελόπουλος παρουσίασε φωτογραφία της Lady Gaga από το American Horror Story... ως υλικό του φακέλου Επστάιν

Πολιτική 06.02.2026
«Δείτε εδώ, τη βλέπετε αυτή την κυρία. Δείτε τα παιδιά δεξιά και αριστερά τι πίνουν; Κόκκινο χρώμα» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Απεργία: Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά – Από Ραφήνα κανονικά τα δρομολόγια

Ελλάδα 06.02.2026
«Οι λιμενεργάτες δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο»

ΕΝΦΙΑ: Πώς θα εξασφαλίσετε την έκπτωση – Πότε έρχονται τα νέα «ραβασάκια»

Οικονομία 06.02.2026
Eλάχιστη περίοδος ασφάλισης για να δικαιούται κάποιος τη μείωση είναι οι 3 μήνες

Ινδία: Μπαλόνια γεμάτα αέριο εξερράγησαν μέσα σε ασανσέρ – Δύο τραυματίες

Κόσμος 06.02.2026
Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη τι είδους αέριο χρησιμοποιήθηκε για το φούσκωμα των μπαλονιών

Νέα «ράμματα για τη γούνα» του Αντριου: Πώς άνοιγε πόρτες στον Τζέφρι Επστάιν στα ΗΑΕ

Κόσμος 06.02.2026
Νέα emails φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τον Αντριου

«Βουτιά» χωρίς τέλος για το Bitcoin – Έπεσε κάτω από τα 67.000 δολάρια

Οικονομία 06.02.2026
Εντείνεται η ρευστοποίηση και αυξάνεται η απαισιοδοξία για το bitcoin -Υποχωρούν τα crypto

«Φύγετε τώρα από το Ιράν» προειδοποιούν οι ΗΠΑ τους πολίτες τους ενώ ξεκινούν σήμερα οι κρίσιμες συνομιλίες στο Ομάν

Κόσμος 06.02.2026
«Πιθανότητα 75% για εχθροπραξίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν» τις επόμενες μέρες βλέπει ο Μπομπ ΜακΝάλι, πρόεδρος της Rapidan Energy Group

Σε δίκτυο Κινέζων κατασκόπων ο Έλληνας σμήναρχος

Ελλάδα 06.02.2026
Στο στόχαστρο νατοϊκά σχέδια, συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις στη Γαλλία

Φυλακή έως 10 χρόνια και βαριές «καμπάνες» για παράνομο τζόγο

Ελλάδα 06.02.2026
Έρχεται νομοσχέδιο με νέες παρεμβάσεις και αυστηρές κυρώσεις. Πάνω από 1,5 δις. ευρώ ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα

Σχέδιο αντιγκράφιτι στο μετρό: Ο λογαριασμός θα πηγαίνει στους δράστες ‑ Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Ελλάδα 06.02.2026
Όσοι προκαλούν φθορές σε συρμούς και υποδομές θα καλούνται να συμμετέχουν ενεργά στον καθαρισμό, τη βαφή και τη συντήρησή τους

Καιρός: Κακοκαιρία με έναν νεκρό στην Κομοτηνή και προβλήματα σε πολλές περιοχές, πού θα επιμείνουν οι βροχές σήμερα

Ελλάδα 06.02.2026
Κλειστά σχολεία στον Πύργο, πλημμυρισμένοι δρόμοι σε Σαμοθράκη, Τριφυλία και Ηλεία

Έμφραγμα έπαθε ο πατέρας του ελεγκτή που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο τρένο, δεν θέλει προξενική συνδρομή ο Έλληνας δράστης

Κόσμος 06.02.2026
Οι γερμανικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το άγριο περιστατικό - Δύο παιδιά είχε το θύμα