E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Β.Ε.Β.Ε live στο Θέατρο Τεχνόπολις/Ηράκλειο Κρήτη

Μία μοναδική συναυλία από την σπουδαία ισπανίδα performer!!

Δημοσίευση 29/5/2013 | 00:00

Η Β.Ε.Β.Ε live στο Θέατρο Τεχνόπολις/Ηράκλειο Κρήτη

Η Bebe, η ισπανίδα τραγουδίστρια έρχεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο για να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες της σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Η Bebe είναι η σημαντικότερη νέα Ισπανίδα μουσικός αφού το 2004 παρέλαβε το βραβείο για την κατηγορία Best New Artist και έγινε η πιο πολυσυζητημένη Latin καλλιτέχνης της Αμερικής.

Η Bebe τραγούδησε τους διάσημους στίχους «Malo, malo, malo eres; no se daña a quien se quiere. Tonto, tonto, tonto eres; no te pienses mejor que las mujeres», το πρώτο single από το πρωτοποριακό ντεμπούτο άλμπουμ της Pafuera Telaranas, ένα τραγούδι που μιλάει για την βία εναντίον των γυναικών. Το single έγινε πολύ γρήγορα τεράστια επιτυχία και σκαρφάλωσε στην κορυφή των chart σε όλο το πλανήτη.

Την ίδια χρονιά βραβεύτηκε επίσης και με 4 Premios de la Musica (τα πιο σημαντικά εθνικά βραβεία της Ισπανίας) για Best Pop Album, Breakthrough Author, Breakthrough Artist και Best Video Clip. To 2006, βραβεύτηκε με τα Extremadura Creation Award, The Woman and Media Award και Border Breakers Award για τις πωλήσεις και την άνοδο του άλμπουμ στα chart των Ευρωπαϊκών χωρών.

Το “Pafuera Telaranas” χάρισε στην Bebe το πρώτο Ondas Award ως Breakthrough Artists το 2004. Ακολούθησαν 5 υποψηφιότητες για Grammy το 2005 (Record Of The Year, Song Of The Year για το “Malo”, Album Of The Year, Best Female Pop Vocal Album και Best New Artist).

Το “Pafuera Telaranas” πούλησε περισσότερα από 500.000 άλμπουμ στην Ισπανία, ανέβηκε στο Νο 1 και έγινε πλατινένιο. Παρέμεινε δε στο Top 10 για 100 συνεχείς εβδομάδες. Έγινε χρυσό σε 4 χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Ιταλία, Αργεντινή και Κολομβία. Και επίσης είχε εντυπωσιακές πωλήσεις στην Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ελβετία, Χιλή και Μεξικό. Ήταν στο Νο 1 του iTunes chart και του CMJ New World Music Chart. To 2007, η Bebe κέρδισε το Goya Cinema Award για το Best Original Song με το τραγούδι ΅Tiempo PequenoΆ (Small Time) από την ταινία ΅La education de las hadasΆ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η λογοκλοπή που γέννησε έναν ύμνο: Η άγνωστη ιστορία του Born in the U.S.A.

Μουσική Προχτές
Πώς ένα ξεχασμένο σενάριο έγινε το πιο πολιτικό τραγούδι της Αμερικής

Τι συνέβη όταν ο Al Pacino γνώρισε έναν αληθινό μαφιόζο ενώ γυρνούσε τον «Νονό»

Σινεμά Προχτές
Όταν ζωή και τέχνη μιμούνται η μια την άλλη

Η μουσική βιομηχανία σαρώνει αλλά γιατί οι καλλιτέχνες βρίσκονται με άδειες τσέπες;

Μουσική Προχτές
Ρεκόρ εσόδων αλλά και ρεκόρ παραπόνων από καλλιτέχνες

Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ επιστρέφει στην τηλεόραση

TV Σειρές 03.04.2026
Πότε θα δούμε τη θρησκευτική σειρά;

Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, Μαριάνα είναι το επόμενο μουσικό viral

Μουσική 03.04.2026
Eτοιμάζεται για μεγάλη επιτυχία

2ο ΗΜΙΖ Anniversary Live…by popular demand!

Μουσική 02.04.2026
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 12:00!

Ταινίες της εβδομάδας: H Zendaya συναντα τον Robert Pattinson σε μια ανατρεπτική rom‑com

Σινεμά 01.04.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

5 «καλά παιδιά» σε σειρές που στην πραγματικότητα θα ήταν ανυπόφοροι

TV Σειρές 31.03.2026
Καλοί στην οθόνη, ανυπόφοροι στη ζωή

Οι ελληνικές σειρές που έκαναν την υψηλότερη τηλεθέαση

TV Σειρές 28.03.2026
Όταν οι σειρές της ελληνικής tv έκανα νούμερα που .. ζαλίζουν!

Pantera, Trivium & more 9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού

Μουσική 27.03.2026
Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους Trivium, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού