E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρεμιέρα στις 27 Σεπτέμβρη για τον «Καφέ με την Ελένη».

Ο ALPHA μας υπόσχεται την Ελένη Μενεγάκη στα καλύτερά της.

Δημοσίευση 19/9/2010 | 11:28

Πρεμιέρα στις 27 Σεπτέμβρη για τον «Καφέ με την Ελένη».

Πρεμιέρα στις 27 Σεπτέμβρη για τον «Καφέ με την Ελένη».

Η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια μαζί με την καθημερινή της παρέα έρχεται στον ALPHA, για να μας σερβίρει και φέτος τον πιο… αρωματικό καφέ της ελληνικής τηλεόρασης. Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να γίνει «αληθινή, ζεστή, ζωντανή, τηλεοπτική μας παρέα», μέσα από την εκπομπή της Καφές με την Ελένη.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του καναλιού:

Ζεστή συντροφιά, φιλική κουβέντα, χαρούμενη διάθεση, αληθινά συναισθήματα, αισιοδοξία, ζωντάνια, επικοινωνία είναι το… χαρμάνι του πιο απολαυστικού καφέ της μικρής οθόνης. Ένας απολαυστικός καθημερινός καφές που τα έχει όλα… Ανθρώπινες σχέσεις, οικογένεια, σωστή διατροφή, μυστικά ομορφιάς, μόδα, αστρολογία, γαστρονομικούς πειρασμούς, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, λαμπερούς καλεσμένους, τραγούδι, χορό, και ό,τι άλλο μας ενδιαφέρει. Οδηγός η θετική σκέψη και η ανεβασμένη διάθεση! Προορισμός η φωτεινή πλευρά της ζωής!

Η  πρωταγωνίστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, οι αγαπημένοι της συνεργάτες αλλά και νέα ταλαντούχα πρόσωπα, θα γίνουν μια μεγάλη χαρούμενη παρέα που θα μπαίνει κάθε πρωί στο σπίτι μας για να μας αλλάξει τη διάθεση και να βάλει χρώμα στη μέρα μας. Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη θα πίνουν κάθε πρωί οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Φαίδων Κεφαλέας, ¶ρης Καβατζίκης.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα… «εισβάλλει» στη συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα και θα τα… ανατρέπει όλα με το καυστικό χιούμορ του και τη μοναδική του διάθεση. Φέτος στην παρέα προστίθενται η Χριστίνα Πολίτη, η Έλενα Αρσένη και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ο οποίος θα «φωτίζει» πλευρές της επικαιρότητας που μας αφορούν. Η ¶ση Μπήλιου θα μοιράζεται μαζί μας τις πάντα ακριβείς αστρολογικές προβλέψεις της. Ο Τάσος Παπαλαζάρου θα μας δίνει συμβουλές για τη διατροφή μας ενώ μελωδική συντροφιά θα μας κρατάει όπως πάντα ο Στέφανος Κόκκαλης.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής η Ελένη Γελαλή και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Υφαντής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ρυθμός 94.9 σε στέλνει στη Μύκονο μαζί με την παρέα σου!

Media 16.05.2025
Τι θα έλεγες να πάμε στο νησί, ο ΡΥΘΜΟΣ, οι κολλητοί κι εσύ;

Ήβη Αδάμου: Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Tabloid 16.05.2025
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Ο Ρυθμός 94.9 γιορτάζει τα 25 του χρόνια!

Media 16.05.2025
25 χρόνια Ρυθμός94.9, μόνο επιτυχίες!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Φεστιβάλ των Καννών

Tabloid 16.05.2025
Η Κλέλια Ανδριολάτου περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Η Τροχαία στη Ναύπακτο μοίρασε δωρεάν κράνη αντί για... κλήσεις

Social 16.05.2025
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν δικυκλιστές που κυκλοφορούσαν χωρίς κράνος

Eurovision 2025: «Τα έσπασαν» όλα στην γειτονιά της Klavdia – Η συγκίνηση της γιαγιάς της

Media 16.05.2025
«Πετούσαν καρέκλες και χόρευαν μέχρι το πρωί»

Τηλεθέαση 15/5: «Έσπασαν» τα κοντέρ – Ποιο πρόγραμμα έκανε 48,8% και τους «έσβησε» όλους

Media 16.05.2025
Εξωπραγματικό αυτό που έγινε εχθές στην ελληνική τηλεόραση