E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μυτιλήνη: Παράλυτος 17χρονος από black out μηχανήματος την ώρα επέμβασης!

Συγκλονίζει η είδηση...

Δημοσίευση 23/4/2013 | 00:00

Μυτιλήνη: Παράλυτος 17χρονος από black out μηχανήματος την ώρα επέμβασης!

Ώρες αγωνίας ζουν οι γονείς του 17χρονου ο οποίος έμεινε παράλυτος στην αριστερή του πλευρά, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο κεφάλι του.
Όπως διαβάζουμε στο LesvosNews, ο νεαρός είχε μάλλον εκ γενετής ένα αιμαγγείωμα στο κεφάλι του, το οποίο ανακάλυψαν τυχαία πριν τις γιορτές οι γονείς του και τον είχαν πάει στην Αθήνα, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το αιμαγγείωμα έπρεπε να αφαιρεθεί, διότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος, ακόμα και για τη ζωή του 17χρονου. Έτσι, οι γονείς του αποφάσισαν να πάνε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για να κάνουν τη λεπτή αυτή χειρουργική επέμβαση.
Δυστυχώς όμως, κατά τη διάρκεια της επέμβασης ο πλοηγός των γιατρών –ένα μηχάνημα οδηγός για τις επεμβάσεις– σταμάτησε, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, να λειτουργεί!

Μην μπορώντας ο χειρουργός, προφανώς, να συνεχίσει την επέμβαση, σταμάτησε, με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στην αριστερή πλευρά του σώματος του νεαρού και έτσι αυτός να μείνει παράλυτος!
Όπως είναι φυσικό, οι γονείς του παιδιού έπαθαν σοκ μόλις ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή και προσπαθούσαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το παιδί τους.

Το πρώτο που έκαναν ήταν να ζητήσουν την άμεση μεταφορά του παιδιού τους σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών, για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
Μάλιστα, για τη μεταφορά του νεαρού στην Αθήνα έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Κώστας Μουτζούρης.

Για να γίνει όμως αυτό, έπρεπε πρώτα να γίνει μία μαγνητική τομογραφία στον 17χρονο, για να δουν οι γιατροί την τωρινή του κατάσταση. Δυστυχώς όμως, μαγνητικό τομογράφο το Νοσοκομείο Μυτιλήνης δεν διαθέτει!

Τους ζητούσαν λεφτά για τη μαγνητική!

Έπρεπε, λοιπόν, να κάνει μία μαγνητική τομογραφία σε εξωτερικό ιατρικό κέντρο, αφού το Νοσοκομείο Μυτιλήνης δεν έχει μαγνητικό τομογράφο. Κι εδώ άρχισαν τα προβλήματα…

Την ώρα που οι γονείς αγωνιούσαν για την τύχη του παιδιού τους, το Ιατρικό Κέντρο ζητούσε, δικαίως, να πληρωθεί 270 ευρώ για τη μαγνητική τομογραφία.

Οι γονείς του παιδιού δήλωναν ότι ήταν ασφαλισμένοι και ότι το νοσοκομείο έπρεπε να καλύψει τα έξοδα.

Σύμφωνα όμως με το LesvosNews.gr, το Ιατρικό Κέντρο δεν δεχόταν τον ασθενή, επειδή είχε λήξει η σύμβασή του με το νοσοκομείο.

Χρειάστηκε η καταλυτική παρέμβαση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Χρήστου Θεοδώρου, αλλά και του Διοικητή του ΕΟΠΥΥ Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, ώστε με δικές τους εγγυήσεις να φύγει ο 17χρονος και να κάνει την αναγκαία ιατρική εξέταση.

Το περιστατικό έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο της Λέσβου, που συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στους γονείς του παιδιού, ενώ έξω από το δωμάτιο του 17χρονου στο νοσοκομείο, φίλοι και συμμαθητές του είχαν δημιουργήσει το αδιαχώρητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιγάντια λύρα 10 μέτρων στην Κρήτη διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Στα Πιτσίδια Ηρακλείου, κοντά στα Μάταλα, η εντυπωσιακή κατασκευή του Μιχάλη Ζουριδάκη διεκδικεί τον τίτλο της μεγαλύτερης κρητικής λύρας στον κόσμο

Θανατική ποινή σε άνδρα που δολοφόνησε ανήλικη influencer, επειδή τον απέρριψε

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει 2,5 εκατομμύρια ρουπίες ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος

Κηφισός: Καραμπόλα με επτά αμάξια στο ύψος της Λυκόβρυσης

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Εγκλωβισμένοι στην κίνηση οι οδηγοί

Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός παρά τη διεθνή κατακραυγή: «Δεν θα γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο»

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Με νέα ανάρτηση το Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ απάντησε στον Ισραηλινός ΥΠΕΞ ο οποίος καταδίκασε τις πράξεις του σε βίντεο κατά ακτιβιστών

Τραμπ για Ιράν: Ο Νετανιάχου θα «κάνει ό,τι θέλω εγώ»

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Νέες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για το ενδεχόμενο επανέναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν

Βρετανία: Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες για «ρατσισμό» σε 18χρονο που πέθαινε

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Η οικογένεια του δολοφόνου έστησε ολόκληρη πλεκτάνη ώστε να κατηγορήσει τον νεαρό για ρατσισμό

Οσμή αερίου στην Αττική: Γιατί οι αρχές δεν κατάφεραν να βρουν την πηγή προέλευσης

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Μυστήριος παραμένει ο λόγος για την έντονη οσμή αερίου που χθες (19/05) τάραξε τα νότια προάστια της Αττικής

Εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης τα αιολικά: Απαγόρευση και σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1.200μ.

Ελλάδα 20.05.2026
Τι ορίζει το νέο χωροταξικό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην Αττική Οδό: Χτύπησε σε καθρέφτη παρκαρισμένου περιπολικού και «καρφώθηκε» σε φορτηγό

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου 500 μέτρα μετά τα διόδια της Ανθούσας

«Ο βασιλιάς Κάρολος πέθανε»: Σοκ στη Βρετανία μετά από λάθος ανακοίνωση ραδιοφωνικού σταθμού

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Το πρόγραμμα διακόπηκε ξαφνικά και ακούστηκε το «God Save the King»

«Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

Κόσμος 20.05.2026
H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο