E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόμπα η Espresso: «Έστελνε» τους αναγνώστες σε συναυλία που είχε ακυρωθεί!

Η απίθανη κα. Παντελή εκθείαζε την εμφάνιση της Grace Jones.

Δημοσίευση 16/6/2010 | 16:21

Ρόμπα η Espresso: «Έστελνε» τους αναγνώστες σε συναυλία που είχε ακυρωθεί!

Ρόμπα η Espresso: «Έστελνε» τους αναγνώστες συναυλία που είχε ακυρωθεί!

Το ακούσαμε αλλά έπρεπε να το δούμε με τα μάτια μας για να το πιστέψουμε. Στο φύλλο της Τρίτης 15/6 της εφημερίδας Espresso (για τους δύσπιστους σελ. 45) διαβάσαμε το κείμενο της κας. ¶ντζελας Παντελή για την απίθανη συναυλία της Grace Jones στο θέατρο του Λυκαβηττού το ίδιο βράδυ. Μόνο που η εν λόγω συναυλία είχε ακυρωθεί λόγω χαμηλής προπώλησης από τα τέλη Μαΐου!!! Τα εύσημα για την ανακάλυψη του ατοπήματος ανήκουν στον Γιάννη Τούμπανο, από τον Athens Radio DeeJay. Ποια είναι όμως η κα. Παντελή και τι έγραψε για τη συναυλία της Grace Jones (που δεν έγινε ποτέ)…

Μπορεί να μην «πέφτουμε από τα σύννεφα» για την ποιότητα της Espresso όμως η κα. ¶ντζελα Παντελή είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Δηλώνει «τρία σε ένα»: δημοσιογράφος στην Espresso, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός (Λάμψη), αλλά και DJ. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς… Η ίδια τα είπε όλα δηλώνοντας πρόσφατα στο περιοδικό MAXIM: «Είμαι d.j., ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος – το τελευταίο περισσότερο απΆ όλα, γιατί το “ντιτζεϊλίκι”, σε αντίθεση με το ραδιόφωνο, έχει ημερομηνία λήξης». NO COMMENT. Ψάχνοντας στο internet βρήκαμε ότι παράλληλα δοκιμάζει την τύχη της και στη δισκογραφία με το τραγούδι «follow me» που κυκλοφόρησε με την Planetworks.

Για την ιστορία το επίμαχο δημοσίευμα της σελίδας 45 η «δημοσιογράφος περισσότερο απΆ όλα» κα. Παντελή γράφει:

Από το θρυλικό Studio 54, σήμερα στο θέατρο του Λυκαβηττού! Η Grace Jones έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά για να μας παρουσιάσει τις πολλές πλευρές της ξεχειλίζοντας από αισθησιασμό, ακόμα και σήμερα στα 60 της χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που το μοντέλο-ηθοποιός-τραγουδίστρια πρόβαλε το επιβλητικό και γεμάτο γωνίες πρόσωπο της στο κοινό, στις αρχές του 1980, η ανδρόγυνη εικόνα της αποδείχτηκε πολύ εξωπραγματική για τον mainstream pop χώρο. Κυριάχρησε στην cult χορευτική μουσική σκηνή κυκλοφορώντας μια σειρά από άλμπουμ που συνδύαζαν R&B, techno-pop και reggae, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τη hi-tech urban pop που θα ακολουθούσε.

Η Grace Jones ξεκίνησε το 1977 και τα πρώτα τρία disco albums της “Portfolio”, “Fame” και “Muse” έκαναν τεράστια επιτυχία.

Πολλά τραγούδια της έγιναν από τα πιο αγαπημένα dance hits και γνωστά ποπ κομμάτια διασκευασμένα σε disco στιλ, και φυσικά υπήρξε μούσα του Andy Warhol και θαμώνας του θρυλικού Studio 54. Παράλληλα με τη μουσική της καριέρα η Jones έχει πάρει μέρος σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως “Κόναν ο βάρβαρος”, “A View to a Kill” και “Boomerang”, και μάλιστα έχει βραβευτεί για την ερμηνεία της στις δυο πρώτες.

Στο “Hurricane”, το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2008, ύστερα από σιωπή είκοσι ετών, η Jones επέστρεψε ανανεώνοντας τον ήχο που την καθιέρωσε τη δεκαετία του Ά80. Στη διαδρομή απέδειξε ότι το δραματικό της στιλ παραμένει αρκετά αιχμηρό ώστε να κρατάει τους fans της πιστούς δυο δεκαετίες μετά. Οι κριτικές από πρόσφατη περιοδεία της μιλούν για μια καθηλωτική 60χρονη (πλέον) Grace Jones σε μια παράσταση πιο ολοκληρωμένη και πλούσια από ποτέ.

Αυτό ακριβώς περιμένουμε να δούμε στο θέατρο του Λυκαβηττού σήμερα: την απόλυτη περσόνα Grace σε παλιά και νέα κομμάτια, cutting edge εμφανίσεις, μεταμορφώσεις και μια φωνή στιβαρή και επιβλητική.

Επίσης για την ιστορία η ανακοίνωση της ακύρωσης από την διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας, On Stage, στις 26 Μαϊου.

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου συναυλία της Grace Jones ακυρώνεται υπό το βάρος της τρέχουσας οικονομικής κρίσης, λόγω χαμηλής προπώλησης.

Ευελπιστούμε να επαναπρογραμματιστεί στο μέλλον υπό ευνοϊκότερες συνθήκες. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια θα πρέπει να απευθυνθούν στα ταμεία από όπου τα προμηθεύτηκαν για την επιστροφή του αντιτίμου από την Δευτέρα 31 Μαΐου και μετά.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε γενέθλια με... 300 τούρτες!

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η 54χρονη λατίνα σταρ τα έσκασε πάνω σε γιοτ με μπικίνι, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τους εορτασμούς της μέσα από το Instagram.

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο ‑ δείτε τι γίνεται όταν το μετατρέψετε σε ευρώ

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε την απόδειξη με τον πρώτο της μισθό ως κομπάρσος σε ηλικία δύο ετών, ένα ποσό που σήμερα προκαλεί έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποια είναι η μεγάλη κοινή τους ανακοίνωση και τι λένε για το «The Voice»

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε κοινό σχήμα, ενώ έντονες φήμες φέρουν τη Βανδή να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

Celebrity Stories 12.07.2026
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

Celebrity Stories 12.07.2026
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.