Ο οίκος ανοχής της κόλασης
Η έρευνα της αστυνομίας έφερε στο φως ένα κολαστήριο
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 17/12/2019 | 00:04

Η ιστορία ξεκινάει όταν δύο αδελφές κακοποιούνται καθημερινά από τον αυστηρό πατέρα τους, που τις ξυλοκοπεί κάθε φορά που φοράνε κοντά φουστάνια, ενώ μένουν για μέρες κλειδωμένες στο υπόγειο μέχρι να σωφρονιστούν. Η μητέρα απαθής μάρτυρας. Ο λόγος για τις αδελφές Γκονζάλεζ που έκαναν το Γκουαναχουάτο του Μεξικό να ζει με εφιάλτες.
Όταν ο αυστηρός πατέρας πεθαίνει, χρησιμοποιούν την περιουσία του, και αγοράζουν ένα ράντζο και το μετατρέπουν σε οίκο ανοχής. Με το πλεονέκτημα της ηλικίας τους και του παρουσιαστικού τους, πείθουν τους γονείς φτωχών οικογενειών να τους παραχωρήσουν τα κορίτσια τους, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.
Η αλήθεια απείχε πολύ από όσαν έταζαν στους γονείς των κοριτσιών. Τα κορίτσια εργαζόταν χωρίς χρήματα σαν ιερόδουλες, όσες αρνήθηκαν χτυπήθηκαν μέχρι θανάτου, από τις σατανικές αδελφές. Για να συνετιστούν τις κρεμούσαν νηστικές για μέρες, ενώ όσες έμεναν έγκυες παρέμεναν κλειδωμένες στο υπόγειο μέχρι να αποβάλλουν από τη πείνα και τις κακουχίες.

Μια τυχαία σύλληψη μιας εκ των κοριτσιών για άσεμνη εμφάνιση, οδηγεί την αστυνομία σε ευρήματα που λύγισαν και τους πιο σκληρούς αστυνομικούς. 90 σκελετοί ανθρώπινων σωρών γυναικείου φύλου βρέθηκαν στο υπόγειο, ενώ και άντρες πελάτες είχαν δολοφονηθεί, για οικονομικές διαφορές.

Οδηγήθηκαν στη φυλακή, μαζί με τις βοηθούς τους. Η Κάρμεν τρελάθηκε από φόβο, οι γιατροί που την εξέτασαν διεπίστωσαν ότι η γυναίκα ζούσε μέσα στην παράνοια. Από τις Γκονζάλεζ, η Ντελφίνα πέθανε από καρκίνο στο κελί της. Την ανακάλυψαν την επόμενη ημέρα, ενώ αρουραίοι είχαν κατακρεουργήσει το πρόσωπο της.
Οι 200 της Καισαριανής: Το άλμπουμ που ανατρέπει τα δεδομένα ‑ Ποιοι ήταν οι άνδρες που κοιτούν το φακό;
Τo AI‑Scam του 2026: Πώς αντιγράφουν τη φωνή σου
Η πλατφόρμα φαγητού που έκλεψε τους μισθούς των εργαζομένων
Πως ο Τραμπ κατάφερε να δώσει προβάδισμα 55 τρισ. δολαρίων στην Κίνα
Ένας «αληθινός» βρικόλακας που τον αποκεφάλισαν για να μην… επιστρέψει
Το διάσημο ιταλικό νησί που βάζει αυστηρότατους κανόνες στους τουρίστες το επόμενο καλοκαίρι
Ο λόγος που ο βρετανικός στρατός έφτιαξε ένα ψεύτικο χωριό στην Αγγλία
Ο άνθρωπος που πούλησε τον Πύργο του Αιφελ – Και το έκανε δύο φορές
Η Δούκισσα της Πλακεντίας επιστρέφει! Η αληθινή ιστορία πίσω από την παράσταση που θα συζητηθεί φέτος
Αυτή είναι η χώρα της Ευρώπης με το μεγαλύτερο πρόβλημα αδέσποτων – Και η Ελλάδα στη «μαύρη» λίστα
Οδηγός delivery έσωσε γυναίκα που ήταν παγιδευμένη για 30 ώρες: Πώς την εντόπισε
Πώς είναι η ζωή για μια Ελληνίδα μαμά στο εξωτερικό
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories Χτες






