E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το συγκινητικό μήνυμα της Θωμαής Απέργη για τη Eurovision!

Τι λέει για την συμμετοχή της

Δημοσίευση 18/2/2013 | 12:53

Το συγκινητικό μήνυμα της Θωμαής Απέργη για τη Eurovision!

Την εκπροσώπηση της Ελλάδας και το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στη Eurovision θα διεκδικήσει απόψε η Θωμαή Απέργη με το «One Last Kiss», αντιμετωπίζοντας την Αγγελική Ηλιάδη, τον Alex Leon με την Georgina και τους Koza Mostra με τον Αγάθωνα.

Λίγο πριν τη βραδιά του τελικού, η νεαρή τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους της στο Facebook, λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι είναι στο πλευρό της.

Διάβασε το μήνυμα που ανάρτησε η Θωμαή:

«Προσοχή, η κίνηση αυτή δεν είναι κίνηση λαϊκισμού, δεν προσπαθώ να με ψηφίσει κανείς, έτσι και αλλιώς όσοι είχαν σκοπό να το κάνουν θα το κάνουν! Δεν ξέρω αν αύριο (σ.σ. Δευτέρα) είναι η πιο σημαντική μέρα στην μουσική μου πορεία που τώρα ξεκινά, ίσως είναι από την άποψη ότι θα εμφανιστώ μπροστά σε τόσα αυτιά & μάτια με μιας! Η καρδιά μου όμως δε θα χτυπάει λιγότερο ή περισσότερο από όσο όταν ερμηνεύω με τον Κώστα και το Γιώργο το "In My Solitude", έτσι όπως δάκρυσα την πρώτη φορά στην πρόβα μας.

Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη για αυτό έχω την αναγκή να εκφραστώ. Είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ, περήφανη, από την ΤΗΝΟ της Παναγίας και κυρίως των χωριών, ξέρω να μυρίζω το χώμα και τη θάλασσα μαζί. Ό,τι και αν γίνει αύριο (σ.σ. Δευτέρα), νιώθω ευλογημένη και πολύ τυχερή, η ζωή, η ΑΓΑΠΗ και η θετική ενέργεια είναι μέσα μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, όμως εσείς θέλω να ξέρετε πως το χαμόγελο που βλέπετε συνέχεια είναι πηγαίο και αληθινό.

Μακάρι να καταφέρω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στη EUROVISION, ειδικά αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη να φανεί ως μια χώρα που επιβιώνει με χαμόγελο, ΑΓΑΠΗ, αυθεντικότητα, ακεραιότητα, πειθαρχία, ποιότητα και ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Αν δεν τα καταφέρω πάλι η ίδια θα είμαι θα μελετάω Sarah Vaughan και Carmen McRae, θα κλαίω και θα γελάω!

Όλα τα οφείλω στους γονείς μου, που εκτός από τις αξίες και τις βάσεις που μου έδωσαν, μου μετέδωσαν τη δύναμη της επικοινωνίας, τη δύναμη της συναισθηματικής νοημοσύνης... Και πιστέψτε με, όλα αυτά είναι ΑΡΡΗΚΤΑ δεμένα με τη ΜΟΥΣΙΚΗ = επικοινωνώ, ΝΙΩΘΩ.

Τίποτε δεν μπορώ να καταφέρω μόνη, έχω στο πλευρό μου τους ανθρώπους ΜΟΥ, την οικογένεια της PANIK, τη Vally Argiropoulou, τη Denia Metaxa και τη Sonia Rodiadi που είναι εκεί για μένα 24ώρες τη μέρα. Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου δεν ξεχνάω ΚΑΝΕΝΑΝ, σας ευχαριστώ από καρδιάς. ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στον Agis Nikolakopoulos που έγραψε τους στίχους στο ONE LAST KISS και με φωτίζει καθημερινά με τη γνώση και τη σοφία του, στον Giorgos Gekas για τη φοβερά catchy σύνθεσή του, καθώς και το SOUMKA για την εξαιρετική παραγωγή, μακάρι να είχαμε μαζί μας και τον Αχιλλέα Διαμαντή.

Το τραγούδι ΜΑΣ λοιπόν, έχει την ουσία της ελληνικότητας, ελληνική ΨΥΧΗ!!!»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ροκ και μέταλ συναυλίες του καλοκαιριού είναι στo Release Festival 2025

Μουσική 09.05.2025
Αν αναρωτιέστε που οδηγούν όλοι οι δρόμοι των ροκάδων και των μεταλάδων, τότε η απάντηση είναι εύκολη: στο Release Athens 2025.

Το πιο προκλητικό, απαγορευμένο βίντεο της Cher: Πώς ένα μαύρο κορμάκι έφερε χαμό

Μουσική 03.05.2025
Η... αλήθεια πίσω από το βίντεο που σόκαρε την Αμερική

5 ταινίες που λατρεύουμε να βλέπουμε σε θερινό σινεμά

Σινεμά 03.05.2025
Τα θερινά ανοίξανε κι εμείς ξεχυθήκαμε στις προβολές!

Το πιο διάσημο ροκ τραγούδι που γράφτηκε μέσα σε 5 λεπτά και το τραγουδάμε όλοι

Μουσική 01.05.2025
Αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ύμνους της ροκ της δεκαετίας του 1980

Πώς μια αστακομακαρονάδα παραλίγο να καταστρέψει την ταινία «Τιτανικός»

Σινεμά 01.05.2025
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που δεν γνωρίζαμε

5 ηθοποιοί ‑ θρύλοι που ήταν «εφιαλτικοί» στην πραγματική τους ζωή

Σινεμά 30.04.2025
Η οθόνη δεν λέει πάντα την αλήθεια

Συναυλία ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ: Η νέα λύση που εξετάζουν για να ικανοποιηθεί η τεράστια ζήτηση

Μουσική 29.04.2025
Λύση για να ικανοποιηθεί όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος αναζητούν οι διοργανωτές της συναυλίας του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ