E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πασίγνωστη εταιρεία που σαμποτάρει τη Black Friday και κλείνει τα μαγαζιά της

Κλειστά μαγαζιά καθ'ολη τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 5/11/2019 | 10:18

Η πασίγνωστη εταιρεία που σαμποτάρει τη Black Friday και κλείνει τα μαγαζιά της

Η εταιρεία "The Ordinary" φέτος θα κρατήσει τα μαγαζιά της κλειστά μποϋκοτάροντας τη Black Friday. Δεν είναι όμως η μόνη. Μαζί της κλείνουν και τα εξής brands: NIOD, Hylamide, The Chemistry Brand, Abnomaly, Loopha, HIF. Όλες αυτές οι εταιρείες ανήκουν στον όμιλο Deciem.

Η ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων, η περίφημη Black Friday πλησιάζει. Τα καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τις προσφορές τους, ενώ οι καταναλωτές κάνουν τις οικονομίες τους προκειμένου να προμηθευθούν την ημέρα εκείνη τα προϊόντα που επιθυμούν σε τιμές που φθάνουν ακόμα και το 80%.

Η φιλοσοφία του ομίλου Deciem αναφέρει όμως, πως η μανία της Μαύρης Παρασκευής δεν είναι φιλική προς τον καταναλωτή και πως προτιμά να δώσει μια έκπτωση της τάξεως των 23% στα προϊόντα της για όλο το μήνα από το να συμμετέχει στην παράνοια εκείνης της μέρας. 

Η έκπτωση θα διατίθεται όλο το μήνα τόσο στο κατάστημα όσο και για τις online αγορές, με εξαίρεση την 29η Νοεμβρίου, δηλαδή τη Μαύρη Παρασκευή.

"Ο υπερ-καταναλωτισμός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τον πλανήτη και οι πωλήσεις αυτή τη μέρα μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις αγοράς", εξήγησαν.

"Δεν αισθανόμαστε πλέον ότι η μαύρη Παρασκευή είναι μια εκδήλωση φιλική προς τον κόσμο ή για τους καταναλωτές και, συνεπώς δε συμμετέχουμε". ⁣⁣

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος ήταν τελικά ο «παίδαρος» στο θρυλικό τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου;

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Παρότι έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία του, πολλοί εξακολουθούν να αναρωτιούνται ποιος ήταν

Ένα post ήταν αρκετό: Η μετοχή που απογειώθηκε μέσα σε λίγες ώρες

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Από ένα viral post σε ιστορικό ράλι: Η απίθανη ιστορία της Wendy`s

Ο θάνατος του νυχτερινού ουρανού: Πώς 1,7 εκατομμύρια δορυφόροι απειλούν να σβήσουν τα αστέρια για πάντα

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Μια τυφλή ανθρωπότητα απέναντι στις απειλές του σύμπαντος

10 μέρη‑«παράδεισος» όπου ζεις σαν βασιλιάς με τα μισά λεφτά – Δες πού μετακομίζουν όλοι!

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Πόσο κοστίζει πραγματικά μια ζωή στον παράδεισο; Οι χώρες όπου το πορτοφόλι σου… ανασαίνει!

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία «έδιωξε» την AI και γιατί επέστρεψε στους ανθρώπους μηχανικούς

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ford παραδέχτηκε λάθος εκτίμηση μετά από τρία χρόνια εξάρτησης από την τεχνητή νοημοσύνη, με σοβαρά προβλήματα ποιότητας να οδηγούν στην επαναπρόσληψη 350 μηχανικών.

Ποιος είναι ο ψαράς που επιβίωσε 8 μέρες μόνος στον Ειρηνικό και πώς τα κατάφερε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 42χρονος Τζούνιορ Απιούτα εντοπίστηκε από αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας έπειτα από οκτώ ημέρες επιβίωσης στα ανοιχτά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Έρχεται νέα οικονομική «φούσκα»: Οι ειδικοί βλέπουν τα ίδια σημάδια που προηγήθηκαν του μεγάλου κραχ

E-Daily 3.Left Χτες
Μήπως ζούμε ξανά τις τελευταίες μέρες πριν από μια μεγάλη οικονομική κρίση;