E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Τι έκανες ρε ψυχάκια;»

Τι είπε ο αδερφός της γυναίκας που σκότωσε τον κουνιάδο του

Δημοσίευση 1/11/2019 | 14:13

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Τι έκανες ρε ψυχάκια;»

«Τι έκανες ρε ψυχάκια;» φέρεται να είπε ο αδερφός της γυναίκας που δέχθηκε τα πυρά του δράστη όταν μπήκε στο σπίτι μετά το μακελειό - Πληροφορίες ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - Δεν έχει βρεθεί ακόμα το όπλο του εγκλήματος

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να αντιμετωπίζει ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να ήταν οι πρώτες κουβέντες του σωφρονιστικού υπαλλήλου στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο δολοφόνος είπε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση ώστε δεν θυμόταν που βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

Ο 48χρονος γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Γείτονας που μίλησε σε δημοσιογράφους είπε ότι ο δράστης, ο οποίος αρχικά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, είπε σε κάποιον περιοίκο που βγήκε να δει από πού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί «μπες μέσα δεν είναι τίποτα,πυροτεχνήματα είναι».

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση είχε τρία παιδία τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδερφό, δηλαδή, της μητέρας του.

Κατά πληροφορίες ήταν αυτός, ο αδερφός της 43χρονης που μπήκε στο σπίτι μετά το φονικό και φέρεται να είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο «τι έκανες ρε ψυχάκια;».

Το ζευγάρι διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άντρα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη .

Ο δράστης, κατά πληροφορίες, κατηγορούσε τον 48χρονο για τον χωρισμό του από τη πρώην σύζυγό του, η οποία ήταν αδερφή του άτυχου άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του δολοφόνου, η οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί μαζί του, τον χώρισε λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Πληροφορίες από συναδέλφους του δράστη στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέρουν ότι ο δολοφόνος υπηρετούσε για 25 χρόνια στο νοσοκομείο των φυλακών καθώς και ότι δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Οι ίδιοι συνάδελφοι που μίλησαν στο protothema.gr τον περιγράφουν ως ήσυχο σημειώνοντας ότι πριν από καιρό είχε πεθάνει και η μητέρα του ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό για να αποφύγει έλεγχο

Ελλάδα 11.12.2025
Όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του, πάτησε γκάζι για να ξεφύγει

Δεκαοκτώ παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα από το σπέρμα του δότη με το καρκινικό γονιδίωμα

Ελλάδα 11.12.2025
Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το σπέρμα του συγκεκριμένου ανθρώπου από κλινική στη χώρα μας ήταν το 2017

Νέες φωτιές στις φήμες για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: Αγόρασε οκταώροφο κτήριο στη Νέα Υόρκη

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Clarkson Avenue 111 στο Prospect Lefferts Gardens στο Μπρούκλιν και πουλήθηκε έναντι 14.1 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Χάαλαντ δεν πανηγύρισε απέναντι στη Ρεάλ, αλλά έκανε μία κίνηση με άρωμα… Ελλάδας

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να περπατήσω σαν τον Αχιλλέα»

Eurovision 2026: Ντόμινο αποχωρήσεων λόγω Ισραήλ ‑ Ποιες χώρες μένουν εκτός διαγωνισμού

Eurovision 11.12.2025
Πριν λίγες ώρες η Ισλανδία προστέθηκε στη λίστα των χωρών που θα μποϊκοτάρουν τον επερχόμενο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision

Ανήλικος έκαψε το γήπεδο της φινλανδικής Χάκα λίγες εβδομάδες μετά τον υποβιβασμό

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
Εικόνες... σοκ από την ιστορική καμένη εξέδρα του σταδίου

Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική μετά από χρόνια

Πολιτισμός 11.12.2025
Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου

Επικαλείται δικαίωμα σιωπής ο «Φραπές» – Δεν θα απαντήσει σε καμιά ερώτηση

Ελλάδα 11.12.2025
Ο Κρητικος αγροτοσυνδικαλιστής προσήλθε στην Επιτροπή

Δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε γυμνάσιο – Έκλεισε προληπτικά το σχολείο

Ελλάδα 11.12.2025
Οι μαθητές εμφάνισαν διάρροια, εμετούς και πυρετό

«Ήταν η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου» – Συγκλόνισε στο Ευρωκοινοβούλιο 11χρονος από την Ουκρανία

Κόσμος 11.12.2025
Η διερμηνέας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και σταμάτησε να μιλά