E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο μπροστά στα παιδιά του που «ούρλιαζαν από τους πυροβολισμούς»

Ο δολοφόνος θεωρούσε τον κουνιάδο του υπαίτιο για τον χωρισμό του

Δημοσίευση 1/11/2019 | 08:17

Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο μπροστά στα παιδιά του που «ούρλιαζαν από τους πυροβολισμούς»

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Μεγάρων. Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο δράστης στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 48χρονο κουνιάδο του και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άντρα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη .

Τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα και είδαν τους γονείς τους να σωριάζονται από τους πυροβολισμούς του δράστη.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας γειτόνισσας η οποία μίλησε στο protothema.gr: «Τα παιδιά ούρλιαζαν από τους πυροβολισμούς και τις φωνές των γονιών τους . Βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει από τα ουρλιαχτά των παιδιών. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που τους συνέβη»


Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του θύματος .Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι το θύμα ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού η γυναίκα του θύματος ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φώναζε... Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα δεν γνωρίζει ότι ο άντρας της υπέκυψε στα τραύματά του καθώς οι συγγενείς δεν θέλουν να επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας της ενώ την ίδια ώρα, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτά είναι τα ονοματεπώνυμα των 200 που εκτελέστηκαν στον τοίχο της Καισαριανής

Ελλάδα 24.02.2026
Τα αναφέρει ένα προς ένα στο βιβλίο του ο γιατρός των κρατουμένων του στρατοπέδου συγκέντρωσης Χαϊδαρίου, Αντώνης Φλούντζης

Ιράν: Στρατιωτικό ελικόπτερο έπεσε σε λαϊκή αγορά ‑ Tουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Κόσμος 24.02.2026
Πρόκειται για το δεύτερο σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα στη χώρα μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα

Μπραντ Πιτ: Σήμερα η σκηνή με την τεχνητή βροχή στην Ύδρα ‑ Έρχονται γυρίσματα και στη Νέα Μάκρη

Ελλάδα 24.02.2026
Στους ρυθμούς του διάσημου ηθοποιού Μπραντ Πιτ συνεχίζει να βρίσκεται η Ύδρα εκεί που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της χολυγουντιανής ταινίας που πρωταγωνιστεί

Βόλος: Με ιογενή μηνιγγίτιδα μαθητής δημοτικού – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα 24.02.2026
Συναγερμός έχει σημάνει στον Βόλο μετά την διάγνωση ενός μαθητή δημοτικού με ιογενή μηνιγγίτιδα

Ηρώδειο: Κλειστό τα επόμενα τρία χρόνια λόγω φθοράς του μνημείου

Ελλάδα 24.02.2026
Προχωρούν οι μελέτες της ολικής αποκατάστασής του

Ιράν: Στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε σε αγορά φρούτων, τέσσερις νεκρoί

Ελλάδα 24.02.2026
Νεκροί είναι ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου καθώς και δύο έμποροι

Ζελένσκι: «Ο Πούτιν δεν πέτυχε τους στόχους του – Δεν λύγισε τους Ουκρανούς»

Κόσμος 24.02.2026
Στις 09:00 το πρωί στην Ουκρανία τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο των 4 ετών από την εισβολή της Ρωσίας.

Καισαριανή: Η συγκινητική ιστορία του Κώστα Ρουσόπουλου που πήρε τη θέση άλλου στο απόσπασμα

Ελλάδα 24.02.2026
Ο Κώστας Ρουσόπουλος φώναξε «παρών» όταν άκουσε το όνομα συγκρατούμενού του που είχε οικογένεια - «Ζήσε εσύ Γιώργη, έχεις οικογένεια και παιδιά, εγώ μόνο τη μάνα μου έχω και τ`αδέρφια»

Ελληνίδα στο Μεξικό περιγράφει την κατάσταση μετά την εξόντωση του «Ελ Μέντσο»: «Ηταν η πρώτη φορά που ένιωσα φόβο»

Κόσμος 24.02.2026
Σε πολλές πόλεις ξέσπασαν επεισόδια με αποκλεισμούς δρόμων και πυρπολήσεις οχημάτων και καταστημάτων

Βίντεο: Γραμματέας λυκείου στις ΗΠΑ ομολογεί με δάκρυα στα μάτια σχέση με μαθητή

Κόσμος 24.02.2026
Ο σύζυγός της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και επιμέλειας των παιδιών, την έπιασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο κρεβάτι με τον 18χρονο – Η ίδια αρνείται σχέση με 17χρονο που την κατηγορεί