E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η περιπέτεια του Ηρακλή στην 8η κατηγορία

Μια περιπέτεια χωρίς καλό τέλος μέχρι στιγμής

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 2/11/2019 | 00:42

Η περιπέτεια του Ηρακλή στην 8η κατηγορία

Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που όσες φορές υποβιβάστηκε, αυτό δεν έγινε μέσα στο γήπεδο, αλλά εξωαγωνιστικά. Η περιπέτειά του ξεκίνησε το 2011, έφτασε μέχρι τη Δ’ Εθνική, επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια αλλά τα οικονομικά προβλήματα τον έριξαν ξανά στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρει ΑΦΜ από άλλη ομάδα, άλλαξε ξανά το όνομά του σε Ηρακλής 2015, δικαιώθηκε μετά από 8 χρόνια για τον υποβιβασμό του 2011 αλλά δεν του επετράπη να επιστρέψει στην Super League και τελικά έκανε χρήση του ΑΦΜ της ομάδας βόλεϊ το συλλόγου.

Κι όλα αυτά γιατί; Για να συμμετάσχει στην 8η κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Κράτησε αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες, όπως ο Εμάνουελ Περόνε. Σκοπός του είναι να βρει μια ομάδα με την οποία θα μπορέσει να συμφωνήσει για το ΑΦΜ, ώστε να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία.

Προς το παρόν, η δικανική του είναι τεράστια για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο πρώτο ματς κέρδισε με 6-0 τον Κεραυνό Μονοπήγαδου και στο δεύτερο με 9-1 τον Ερμή Μηχανιώνας. Μέχρι λοιπόν να βρει τον δρόμο του, η περιπέτεια του θα συνεχιστεί στην 8η κατηγορία. Ευχή όλων μας για το αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, που ανέδειξε τον Βασίλη Χατζηπαναγή, να επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί που ανήκει και να αντιμετωπίζεται ως ίσος προς ίσον.

Πάντως, οι φίλοι του Ηρακλή δεν φαίνεται πως έχασαν το χιούμορ τους. Στην πρεμιέρα εναντίον του Κεραυνού Μονοπήγαδου, ανάρτησαν πανό που έγραφε όλο νόημα «Τώρα, αν μπορείτε ρίξτε μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι τελικά η ζωή στην ιταλική πόλη με τα σπίτια του 1 ευρώ;

E-Daily 1.Hero 13.06.2026
Αγοράζεις σπίτι με 1 ευρώ, αλλά τι ζωή σε περιμένει εκεί;

Τι άλλο ανακάλυψε ο Νόμπελ που όμως δεν μάθαμε ποτέ;

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Ανακαλύφθηκαν χαμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του στη Σουηδία

Πώς οι βετεράνοι του Βιετνάμ έκοψαν την ηρωίνη

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Ένας στους πέντε Αμερικανούς στρατιώτες εθίστηκαν άλλα το 95% απεξαρτήθηκε

Το χωριό‑φάντασμα της Ελλάδας που εγκαταλείφθηκε, αλλά κάτι εκεί δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί

E-Daily 3.Left Χτες
Στις ανατολικές ακτές του Αμβρακικού Κόλπου, ένας οικισμός-φάντασμα κρατά ζωντανή τη μνήμη του με έναν απρόσμενο τρόπο

Δεν θέλουμε πια ξαπλώστρα; Γιατί οι Έλληνες εγκαταλείπουν τα νησιά και ανακαλύπτουν ξανά τα βουνά

E-Daily 3.Left Χτες
Από τα beach bars στα ποτάμια και από τα ακτοπλοϊκά-σοκ στα πέτρινα χωριά: η μεγάλη στροφή των καλοκαιρινών διακοπών έχει ήδη ξεκινήσει

Η μάχη για τον δημόσιο χώρο και το μεγάλο πρόβλημα με τις ομπρέλες στη Χαλκιδική

E-Daily 3.Left Χτες
Στο μικροσκόπιο η αυθαίρετη «κράτηση» θέσεων

Νέα έρευνα: Έχουμε τους πιο κακοπληρωμενους εκπαιδευτικους στην ευρωπη

E-Daily 3.Left Προχτές
Πτυχιούχοι με τεράστια ευθύνη, αλλά από τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη – Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς

Οι πιο γοητευτικοί άντρες για το 2026: Η λίστα που προκάλεσε αντιδράσεις και η θέση‑έκπληξη της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια νέα διεθνής κατάταξη για το 2026 επιχειρεί να ορίσει πού ζουν οι πιο όμορφοι άντρες του πλανήτη - και τα ευρήματά της έχουν ήδη πυροδοτήσει έντονο διάλογο.

Η γυναίκα που οραματίστηκε έναν κόσμο χωρίς ανδρική κυριαρχία – Έναν αιώνα πριν ο φεμινισμός γίνει μόδα

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Μπεγκούμ Ροκέγια τόλμησε να φανταστεί μια κοινωνία όπου οι γυναίκες κυβερνούν και μορφώνονται, σε εποχή που οι περισσότερες δεν είχαν καν δικαίωμα φωνής.