E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Bob Dylan στην Αθήνα στις 29 Μαϊου για μια μοναδική συναυλία.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.

Δημοσίευση 10/4/2010 | 00:00

Ο Bob Dylan στην Αθήνα στις 29 Μαϊου για μια μοναδική συναυλία.

Ο Bob Dylan στην Αθήνα στις 29 Μαϊου για μια μοναδική συναυλία.

Οι φήμες τον ήθελαν «σίγουρο» όμως το μέγεθος του ονόματος Bob Dylan μας έκανε δύσπιστους μέχρι να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Όμως η τελευταία ενημέρωση του προγράμματος συναυλιών στο επίσημο site του σπουδαίου Αμερικάνου τραγουδοποιού δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Ο Bob Dylan θα εμφανιστεί στο Terravibe, στη Μαλακάσα, το Σάββατο 29 Μαϊου. Και ως γνωστόν, το μάνατζμεντ του Dylan δεν ανεβάζει συναυλία, αν δεν έχει ήδη κλειστεί η συμφωνία (παρότι η εν Ελλάδι διοργανώτρια Didi Music τηρεί σιγή ιχθύος).

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την εμφάνισή του στον Λυκαβηττό, ο Αμερικανός τροβαδούρος θα επιστρέψει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Never Ending Tour».  Στη συναυλία θα ακούσουμε ιστορικά τραγούδια του, όπως το «Like a Rolling Stone» ή το «The Times They Are a-Changin'», αλλά και τα καινούργια του, όπως το «Beyond Here Lies Nothin'». Η ημερομηνία για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ο Bob Dylan διανύει το 68ο έτος της ηλικίας του, αλλά και μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση. Ο περσινός του δίσκος, το «Together Through Life», πέρα από την αγάπη του για την παράδοση των μπλουζ, έδειξε ότι δεν έχει χάσει το ταλέντο να γράφει ροκ τραγούδια χωρίς πολλά στολίδια και με διεισδυτικούς στίχους. Πρόκειται για τον 33ο δίσκο του, που τον οδηγεί στην φετινή παγκόσμια περιοδεία για να παίξει τα blues με το δικό του μοναδικό τρόπο.

¶λλωστε την τελευταία δεκαετία ο κόσμος μοιάζει να ανακαλύπτει ξανά αυτόν τον ξεχωριστό καλλιτέχνη. Από την έκδοση της αυτοβιογραφίας του, όπου μιλάει ξεκάθαρα για τη δουλειά του και για την πορεία του και για τη σχέση του με τα κινήματα της εποχής του, μέχρι τη συγκλονιστική ταινία «Ι'm Not There», του Todd Haynes, που αποκάλυπτε τα πολλά πρόσωπα του Dylan, δημιουργήθηκε ένα νέο κοινό, που ακούει τα νέα του τραγούδια και ψάχνει τα παλιά.

Δεν μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε την τυπική επιβεβαίωση από την Didi Music και να μάθουμε τις λεπτομέρειες για τις τιμές των εισιτηρίων και την προπώλησή τους, τις οποίες θα σας φέρουμε από το E-Radio blog αμέσως μόλις γίνουν γνωστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η λογοκλοπή που γέννησε έναν ύμνο: Η άγνωστη ιστορία του Born in the U.S.A.

Μουσική Χτες
Πώς ένα ξεχασμένο σενάριο έγινε το πιο πολιτικό τραγούδι της Αμερικής

Τι συνέβη όταν ο Al Pacino γνώρισε έναν αληθινό μαφιόζο ενώ γυρνούσε τον «Νονό»

Σινεμά Χτες
Όταν ζωή και τέχνη μιμούνται η μια την άλλη

Η μουσική βιομηχανία σαρώνει αλλά γιατί οι καλλιτέχνες βρίσκονται με άδειες τσέπες;

Μουσική Χτες
Ρεκόρ εσόδων αλλά και ρεκόρ παραπόνων από καλλιτέχνες

Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ επιστρέφει στην τηλεόραση

TV Σειρές Προχτές
Πότε θα δούμε τη θρησκευτική σειρά;

Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, Μαριάνα είναι το επόμενο μουσικό viral

Μουσική Προχτές
Eτοιμάζεται για μεγάλη επιτυχία

2ο ΗΜΙΖ Anniversary Live…by popular demand!

Μουσική 02.04.2026
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 12:00!

Ταινίες της εβδομάδας: H Zendaya συναντα τον Robert Pattinson σε μια ανατρεπτική rom‑com

Σινεμά 01.04.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

5 «καλά παιδιά» σε σειρές που στην πραγματικότητα θα ήταν ανυπόφοροι

TV Σειρές 31.03.2026
Καλοί στην οθόνη, ανυπόφοροι στη ζωή

Οι ελληνικές σειρές που έκαναν την υψηλότερη τηλεθέαση

TV Σειρές 28.03.2026
Όταν οι σειρές της ελληνικής tv έκανα νούμερα που .. ζαλίζουν!

Pantera, Trivium & more 9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού

Μουσική 27.03.2026
Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους Trivium, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού