E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην δολοφονία της φοιτήτριας

Δεν είχε κλειστεί τηλεφωνικά το ραντεβού

Δημοσίευση 30/12/2018 | 12:20

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου  στην δολοφονία της φοιτήτριας

Διαφορετική τροπή δείχνει να παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως το μοιραίο ραντεβού της άτυχης φοιτήτριας με τους δύο κατηγορούμενους ως δράστες, δεν κλείστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά με μηνύματα στο Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Star, η 21χρονη δεν γνώριζε για την ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο ραντεβού.

Τα όσα ειπώθηκαν στο massenger φανέρωσαν πως ήξερε μόνο για την παρουσία του 21χρονου Αλβανού και όχι για αυτή του 19χρονου Έλληνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως όπως αναφέρει η RealNews, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και το περιστατικό του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 από τρεις νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τους δύο κατηγορούμενους.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε στη Real News και ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ε. Γκιουγκής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή αν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Η Ελένη μαζί με τρεις φίλες της, μία εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε πάει στην αστυνομία της Ρόδου για να καταγγείλει το συμβάν. Εκεί την έδιωξαν, λέγοντάς της ότι επειδή είχαν περάσει μέρες δε θα μπορούσε να αποδειχθεί ο βιασμός. Αν την κρατούσαν εκείνη την ημέρα, αν της έπαιρναν κατάθεση και ασκούνταν μήνυση, πιθανότατα να γλιτώναμε αυτό που έγινε πριν ένα μήνα», είπε.

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο και μάλιστα ο βιασμός είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις είχαν ναρκώσει την κοπέλα με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Όπως αποκάλυψε στην οικογένεια της φοιτήτριας μία φίλη της, η Ελένη είχε γνωρίσει τους βιαστές της, οι οποίοι κατάγονται από τον Αρχάγγελο, όπως και ένας από τους κατηγορούμενους σε ένα μπαρ. Εκεί όλοι μαζί ήπιαν και οι νεαροί φέρεται να της έδωσαν το χάπι του βιασμού. Στη συνέχεια δήθεν επειδή μέθυσε την πήραν στο σπίτι για να κοιμηθεί κι εκεί τη βίασαν.

Όταν η 21χρονη ξύπνησε το επόμενο πρωί, σύμφωνα με τη φίλη της, ήταν σε κακό χάλι. Της τηλεφώνησε και της είπε ότι δεν ήταν καλά. Όταν εκείνη πήγε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι όντως η φίλη της είχε βιαστεί. Οι δυο κοπέλες αρχικά δεν ήξεραν τι να κάνουν και μετά από λίγες μέρες πήγαν στην αστυνομία. Εκεί όμως οι αστυνομικοί τους είπαν ότι ήταν αργά για να κάνουν καταγγελία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει άνθρωπο», λέει η αδελφή του μεθυσμένου οδηγού που παρέσυρε αναβάτη μηχανής και πεζό στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα 16.01.2025
«Εγώ απ` ότι είδα δεν φαινόταν μεθυσμένος. 25χρονο αγόρι να πάει επίτηδες να σκοτώσει κάποιον άλλο;»

Αλιμος: Νέες αποκαλύψεις για τον καθηγητή – Η ουσία που έδωσε σε ανήλικη και οι συνομιλίες

Ελλάδα 16.01.2025
Οι αρχές έχουν εντοπίσει συνομιλίες με «έντονο ερωtικό περιεχόμενο» ανάμεσα στον καθηγητή και σε 16χρονη μαθήτρια του

Γιος γνωστής αστρολόγου ήταν εργαζόμενος σε εταιρεία που εμπλέκεται στο κύκλωμα με την 37χρονη βραβευμένη αστυνομικό

Ελλάδα 16.01.2025
Σύμφωνα με τη δικογραφία, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών

Γερμανία: 100 άτομα τη μέρα υποβάλλουν αίτηση αλλαγής φύλου

Κόσμος 16.01.2025
Νέος νόμος φέρνει τα πάνω κάτω στη χώρα

Έκλεψε τσάντα από γυναίκα αλλά έπεσε πάνω σε αθλητή ζίου ζίτσου

Κόσμος 16.01.2025
Δείτε ολόκληρο το περιστατικό σε βίντεο

Κυβερνοεπίθεση στο gov.gr από το εξωτερικό: Προβλήματα στην ταχύτητα σύνδεσης

Ελλάδα 16.01.2025
Η επίθεση DDoS είναι ένας τύπος κυβερνοεπίθεσης κατά την οποία οι δράστες προσπαθούν να καταστήσουν μία ιστοσελίδα ή δίκτυο μη διαθέσιμο στους χρήστες του

Μειώθηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα το 2024

Ελλάδα 16.01.2025
Τι αναφέρει η ΕΛΣΤΑΤ για τις πρώτες 48 εβδομάδες του 2024

Μαχαίρωσαν εννέα φορές τρανς κορίτσι ως εκδίκηση, γιατί τους έκρυψε την ταυτότητα του φύλου της

Κόσμος 16.01.2025
Το θύμα αρνήθηκε ότι ήταν τρανς, παρόλο που είχε φιλήσει έναν από τους δράστες της επίθεσης

Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Γάζα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός

Κόσμος 16.01.2025
«Σκότωσαν 73 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 20 παιδιά και 25 γυναίκες», σύμφωνα με την πολιτική προστασία στη Λωρίδα της Γάζας

Τον Νικήτα Κακλαμάνη προτείνει για την προεδρία της βουλής η ΝΔ

Πολιτική 16.01.2025
«Η πρόταση της κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας για τη θέση του προέδρου της Βουλής είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

«Τέλος» το μπρόκολο και το κουνουπίδι: Σοβαρές ελλείψεις λόγω των πλημμυρών και των σαλιγκαριών

Tech + Science 16.01.2025
Πώς οι πλημμύρες της Βαλένθια επηρέασαν την ευρωπαϊκή αγορά και γιατί τα σαλιγκάρια είναι «θανάσιμος εχθρός»