E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Ρόδο: Η φοιτήτρια παρακαλούσε τους δολοφόνους της να την πάνε στο νοσοκομείο

Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία του 19χρονου Αλβανού

Δημοσίευση 5/12/2018 | 16:42

Έγκλημα στη Ρόδο: Η φοιτήτρια παρακαλούσε τους δολοφόνους της να την πάνε στο νοσοκομείο

Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία του 19χρονου Αλβανού στους Λιμενικούς ότι η φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι το μοιραίο βράδυ, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά ούτε ο ίδιος ούτε ο 21χρονος Έλληνας ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις της.

Η ομολογία του Αλβανού σε συνδυαμό με την παρατήρηση του ιατροδικαστή που εξετασε τη σορό της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο ότι αν οι δύο δράστες την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ήταν ζωντανή, προκαλεί ανατριχίλα.

Ο αλβανικής καταγωγής Αλέξανδρος, ο ένας από τους δύο που κρατούνται για την δολοφονία της άτυχης Ελένης, υποστηρίζει, πάντως, ότι ο ίδιος είπε στον 21χρονο Έλληνα να μεταφέρουν την κοπέλα σε νοσοκομείο αλλά εκείνος τον πίεζε να την «ξεφορτωθούν».

Οι πρώτες πληροφορίες για όσα είπε στους Λιμενικούς ο 19χρονος, που έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα δείχνουν μια προσπάθεια να ρίξει όλες τις ευθύνες στον 21χρονο Έλληνα, ο οποίος μέχρι στιγμής, όπως λέει ο δικηγόρος του, δεν συμμετείχε στο μοιραίο συμβάν για την Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχική του ομολογία ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν στο σπίτι του 21χρονου στη Λίνδο όταν αυτός ζήτησε από την φοιτήτρια να κάνει κάτι και αυτή αρνήθηκε. Σε αυτό το σημείο ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 21χρονος φίλος του θύμωσε πολύ και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η κοπέλα σύμφωνα με την αρχική ομολογία του 19χρονου τους παρακάλεσε να την πάνε στο νοσοκομείο, πράγμα που προέτρεψε και εκείνος τον 21χρονο φίλο του να κάνουν, αλλά όπως είπε ο Αλβανός, ο Έλληνας τον πίεζε να την «ξεφορτωθούν». Μάλιστα σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει καταθέσει στην αρχική του ομολογία ο 19χρονος ο 21χρονος φίλος του του είπε χαρακτηριστικά: «πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια».

Σύμφωνα με την αρχική ομολογία του 19χρονου έβαλαν την κοπέλα η οποία φαίνεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της από το χτύπημα αλλά και από την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν και όλοι μαζί πήραν το λευκό βαν και την πέταξαν όσο ήταν ακόμη ζωντανή στη θάλασσα στους Πεύκους.
Στο σπίτι, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε αρχικά ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία συνευρέθηκε ερωτικά με την Ελένη, ενώ κάποια στιγμή ο Έλληνας που ήταν παρών ζήτησε να κάνει κάτι γεγονός που η 21χρονη αρνήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μυτιλήνη: Nηπιαγωγός τρομοκρατούσε παιδιά και συναδέλφους

Ελλάδα 19.02.2026
Για τη συγκεκριμένη νηπιαγωγό υπήρχαν πολλές καταγγελίες

CNN: Έτοιμες οι ΗΠΑ να χτυπήσουν το Ιράν ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο

Κόσμος 19.02.2026
Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμα λάβει την τελική του απόφαση, ανέφεραν πηγές στο αμερικανικό δίκτυο

Αλλάζει το σκηνικό – Πώς θα επηρεάσει η νέα κακοκαιρία το τριήμερο

Καιρός 19.02.2026
Kαταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες στα δυτικά

Προφυλάκιση του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα: Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»

Ελλάδα 19.02.2026
Οι προειδοποιήσεις που δεν εισακούστηκαν και το πόρισμα «καταπέλτης» της Πυροσβεστικής

Το Ισραήλ βρίσκεται σε υψηλό συναγερμό καθώς εκτιμά πως επίκεται επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν

Κόσμος Χτες
Η αμερικανική υπομονή με το Ιράν μπορεί να εξαντληθεί πιο γρήγορα απ` ό,τι νομίζει η Τεχεράνη, ανέφερε διπλωματική πηγή

«Έξυπνες» κάμερες: Τα έξι σημεία που θα τοποθετηθούν ‑ Θα μπουν και σε λεωφορεία

Ελλάδα Χτες
Το υλικό που θα καταγράφουν οι κάμερες θα χρησιμοποιηθεί για τη βεβαίωση προστίμων κατά οδηγών που παραβιάζουν τον ΚΟΚ

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία: Πέταξαν πατίνι στον επόπτη ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή (15/2) σε αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα της Μαλάτια στην Τουρκία, ανάμεσα στη Νταρεντεσπόρ και τη Χεκιμάν Μπελεντίγεσι

«Βιολάντα»: Προφυλάκιση ιδιοκτήτη μετά τη φονική έκρηξη με πέντε νεκρές εργαζόμενες

Ελλάδα Χτες
Μαραθώνια η κατάθεση του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» στον Ανακριτή - Διήρκησε πάνω από πέντε ώρες