LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Μίχας: Μπήκα φυλακή στην Κίνα για μία μέρα

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο στο «The 2night show»

Δημοσίευση 4/12/2018 | 19:18

Βασίλης Μίχας: Μπήκα φυλακή στην Κίνα για μία μέρα

Καλεσμένος στο «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Μίχας, μιλώντας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του στο μόντελινγκ αλλά και τη σειρά «Επιστροφή» στην οποία εμφανίζεται αυτή την περίοδο.

Στη διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψε και μία απίστευτη περιπέτεια που έζησε στην Κίνα, που είχε και ως αποτέλεσμα να μπει φυλακή για μία ημέρα.

«Το πιο τρελό πράγμα που μου έχει συμβεί ήταν όταν μπήκα φυλακή στην Κίνα για μια μέρα. Δούλευα σαν μοντέλο τότε εκεί. Είχα τη ρουτίνα μου, πηγαίνω γυμναστήριο κι επιστρέφω το βράδυ σπίτι, μετά τα κάστινγκ. Και με πετυχαίνει με uber ο ατζέντης μου και μου λέει “έλα να σε πάω μέχρι το σούπερ μάρκετ". Στην πόλη Γκουαντζού ήμουν, κοντά στο Χονγκ Κονγκ, πριν τρία χρόνια. Είναι βράδυ και πηγαίνω σπίτι. Μπαίνω στο Uber και μου πέφτει το κινητό, μια φορά έγινε. Παίρνουμε τηλέφωνο και αυτός ήθελε χρήματα. Συναντιόμαστε και του δίνω κάτι συμβολικό. Αυτός είναι υποχρεωμένος να σου επιστρέψει ότι χάσεις».

Και πρόσθεσε: «Πήγα να του δώσω κάτι, αλλά ήθελε παραπάνω. Και του το πήρα με το ζόρι το κινητό. Κι εκεί που του το παίρνω με το ζόρι, με δαγκώνει εδώ, το έχω ακόμα το σημάδι. Ήμουν τυχερός που δεν τον χτύπησα, απλά τον γράπωσα και τον γύρισα τούμπα, τον ακινητοποίησα και του πήρα το κινητό. Αν είχε σημάδι, δεν θα ξαναπάταγα Κίνα, απέλαση απευθείας. Ο νόμος είναι πάντα υπέρ του Κινέζου εκεί. Κάμερες παντού, μέσα σε δέκα λεπτά είχαν σκάσει μπατσικά. Μας πήγαν και τους δύο μέσα. Και μετά που βγήκαμε, έπαιρνε τηλέφωνο αυτός και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει».

Παράλληλα, μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν την περίοδο που ήταν μοντέλο: «Μπήκα σε μια διαδικασία, όταν ξεκίνησα, επειδή είχα αθλητικό σώμα να χάσω κιλά. Ήμουν 90 και έφτασα 90. Είχα σώμα αντρικό και ένα πρόσωπο πιο παιδικό. Λόγω προσώπου βοηθάει να είσαι πιο αδύνατος. Έφτασα σε σημείο αρρωστημένο. Έχω ύψος 1,88 και τώρα είμαι περίπου 90 κιλά».

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε σε ένα ριάλιτι μόδας σαν το GNTM απάντησε: «Όχι! Τι να πάω να κάνω; Δεν είμαι της φάσης των ριάλιτι. Το έχω δει πολύ λίγο. Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, το τραβάνε λίγο. Έχει πολύ σκληρότητα ο χώρος [...] Εγώ θα έλεγα αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί, να δουλέψει με τον εαυτό του. Κυρίως με το μυαλό του. Σίγουρα θα ακούσει πάρα πολλά όχι και πρέπει να έχει τα guts να τα δεχθεί. Υπάρχει στα κάστινγκ ποικιλία μεγάλη».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Tabloid 16.04.2024
Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Tabloid 16.04.2024
Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Tabloid 16.04.2024
Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Tabloid 16.04.2024
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.