E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Μίχας: Μπήκα φυλακή στην Κίνα για μία μέρα

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο στο «The 2night show»

Δημοσίευση 4/12/2018 | 19:18

Βασίλης Μίχας: Μπήκα φυλακή στην Κίνα για μία μέρα

Καλεσμένος στο «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Μίχας, μιλώντας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του στο μόντελινγκ αλλά και τη σειρά «Επιστροφή» στην οποία εμφανίζεται αυτή την περίοδο.

Στη διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψε και μία απίστευτη περιπέτεια που έζησε στην Κίνα, που είχε και ως αποτέλεσμα να μπει φυλακή για μία ημέρα.

«Το πιο τρελό πράγμα που μου έχει συμβεί ήταν όταν μπήκα φυλακή στην Κίνα για μια μέρα. Δούλευα σαν μοντέλο τότε εκεί. Είχα τη ρουτίνα μου, πηγαίνω γυμναστήριο κι επιστρέφω το βράδυ σπίτι, μετά τα κάστινγκ. Και με πετυχαίνει με uber ο ατζέντης μου και μου λέει “έλα να σε πάω μέχρι το σούπερ μάρκετ". Στην πόλη Γκουαντζού ήμουν, κοντά στο Χονγκ Κονγκ, πριν τρία χρόνια. Είναι βράδυ και πηγαίνω σπίτι. Μπαίνω στο Uber και μου πέφτει το κινητό, μια φορά έγινε. Παίρνουμε τηλέφωνο και αυτός ήθελε χρήματα. Συναντιόμαστε και του δίνω κάτι συμβολικό. Αυτός είναι υποχρεωμένος να σου επιστρέψει ότι χάσεις».

Και πρόσθεσε: «Πήγα να του δώσω κάτι, αλλά ήθελε παραπάνω. Και του το πήρα με το ζόρι το κινητό. Κι εκεί που του το παίρνω με το ζόρι, με δαγκώνει εδώ, το έχω ακόμα το σημάδι. Ήμουν τυχερός που δεν τον χτύπησα, απλά τον γράπωσα και τον γύρισα τούμπα, τον ακινητοποίησα και του πήρα το κινητό. Αν είχε σημάδι, δεν θα ξαναπάταγα Κίνα, απέλαση απευθείας. Ο νόμος είναι πάντα υπέρ του Κινέζου εκεί. Κάμερες παντού, μέσα σε δέκα λεπτά είχαν σκάσει μπατσικά. Μας πήγαν και τους δύο μέσα. Και μετά που βγήκαμε, έπαιρνε τηλέφωνο αυτός και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει».

Παράλληλα, μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν την περίοδο που ήταν μοντέλο: «Μπήκα σε μια διαδικασία, όταν ξεκίνησα, επειδή είχα αθλητικό σώμα να χάσω κιλά. Ήμουν 90 και έφτασα 90. Είχα σώμα αντρικό και ένα πρόσωπο πιο παιδικό. Λόγω προσώπου βοηθάει να είσαι πιο αδύνατος. Έφτασα σε σημείο αρρωστημένο. Έχω ύψος 1,88 και τώρα είμαι περίπου 90 κιλά».

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε σε ένα ριάλιτι μόδας σαν το GNTM απάντησε: «Όχι! Τι να πάω να κάνω; Δεν είμαι της φάσης των ριάλιτι. Το έχω δει πολύ λίγο. Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, το τραβάνε λίγο. Έχει πολύ σκληρότητα ο χώρος [...] Εγώ θα έλεγα αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί, να δουλέψει με τον εαυτό του. Κυρίως με το μυαλό του. Σίγουρα θα ακούσει πάρα πολλά όχι και πρέπει να έχει τα guts να τα δεχθεί. Υπάρχει στα κάστινγκ ποικιλία μεγάλη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεξία Κούβελα: “Πήγαινα για ψώνια κι έλεγαν ότι δεν έχουν νούμερα στο μέγεθός μου, έκλαιγα στα δοκιμαστήρια”

Tabloid 16.09.2025
Tα στάδια που πέρασε η ίδια μέχρι να αποδεχθεί και να αγαπήσει την εικόνα της

Τρέλανε τα social media ξανά η ξανθιά Τζένιφερ Λόπεζ

Social 16.09.2025
«Είσαι ίδια η Γκουέν Στεφάνι» της γράφουν

Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά του TikTok… τώρα ψάχνει την αγάπη στο Bachelorette

Tabloid 16.09.2025
Taylor Frankie Paul: Από το MomTok και το «Mormon Wives» στο νέο ριάλιτι

Μήνυση ιερέων στον Αλέξανδρο Τσουβέλα για βλασφημία μετά την πλάκα με τον παπά

Tabloid Χτες
Κινούνται νομικά και κατά του δήμου Στυλίδας

Η Κάθι Μπέιτς ξεσπά για την απώλεια 45 κιλών: «Ε, λοιπόν, δεν ήταν μόνο το Ozempic»

Tabloid Χτες
Η 77χρονη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα Emmy

Δούκισσα Νομικού: Η αντίδραση της σε ερώτηση για την τηλεοπτική της επιστροφή

Tabloid Χτες
Θα επιστρέψει το μοντέλο στην τηλεοπτική ζώνη;