E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μιμή Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές!

Το είδαμε και αυτό

Δημοσίευση 14/11/2018 | 16:07

Μιμή Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές!

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Μετά από χρόνια... εχθροπραξιών και ανταλλαγής όχι και τόσο κόσμιων εκφράσεων η Μιμή Ντενίση και ο Λάκης Λαζόπουλος αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά όχι στα κρυφά αλλά στα φανερά και μπροστά στις κάμερες.

Οι δυο ηθοποιοί των οποίων η κόντρα ως γνωστό κρατούσε για πολλά χρόνια άφησαν από ότι φαίνεται πίσω τους το παρελθόν και έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Χθες Τρίτη και 13 έκαναν πρεμιέρα «Τα Χτυποκάρδια Στο Θρανίο» και αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες ήταν ο Λάκης και η Μιμή να ασπάζονται ο ένας τον άλλον χωρίς να τρέχει κάτι μεταξύ τους. Μάλιστα πόζαραν αγκαλιασμένοι μπροστά στις κάμερες.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σκηνοθετεί την παράσταση και η Μιμή Ντενίση πήγε να δει όλους τους φίλους της που πρωταγωνιστούν σε αυτή. Όταν ρωτήθηκαν σχετικά οι δύο ηθοποιοί απάντησαν σχετικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει αρχίσει νέα εποχή στη σχέση τους. Το επόμενο βήμα είναι να τους δούμε να παίζουν και μαζί. Η Μιμή Ντενίση αρκέστηκε να πει πως: «Καταρχήν, όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ», απαριθμώντας τους στη συνέχεια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογέλασε με νόημα και ανέφερε: «Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.