E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περρής: Είστε από το Ευτυχείτε της Καινούργιου, και θέλετε να μιλήσουμε για πλαστικά χείλη;

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Δημοσίευση 7/11/2018 | 21:47

Περρής: Είστε από το Ευτυχείτε της Καινούργιου, και θέλετε να μιλήσουμε για πλαστικά χείλη;

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να κάνει κριτική στην εκπομπή της αλλά και τη δέχεται. Σήμερα το πρωί, η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή της δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή ο οποίος καλέστηκε να σχολιάσει τα reality μόδας και τα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης. Μια ατάκα του δημοσιογράφου και μια κριτική που έγραψε στάθηκαν αφορμή για να γίνει έξαλλη η παρουσιάστρια και να τοποθετηθεί.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον Βαγγέλη Περρή για το ντόρο που έχει γίνει με τα κορίτσια που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και συμμετέχουν στα realities. «Είστε από το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου, και θέλετε να μιλήσουμε για τα πλαστικά χείλη; Είστε σίγουροι; Εντάξει οκ», είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας αιχμές για την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας.

Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη με την αντίδραση του Βαγγέλη Περρή τοποθετήθηκε επί του θέματος. «Εγώ δεν έχω κανένα θέμα τέτοιο. Κατάλαβα το υπονοούμενο. Με πιάσατε απροετοίμαστη, δε μου το είχατε πει αυτό. Εγώ τα παραδέχομαι και τα λέω όλα όσα έχω κάνει. Ότι έχω κάνει στο πρόσωπό μου έχω βγει και το έχω πει, σε αντίθεση με άλλες που έχουν κάνει τα πάντα και δε το παραδέχονται. Πολλές φορές μπορεί να το έχω παρακάνει. Μη φανταστείτε ότι έχω μπει σε κανένα χειρουργείο αλλά υαλουρονικό έχω βάλει στα χείλη μου παλαιότερα και το έχω μετανιώσει…. Δε μου άρεσαν αυτά που είπε ο Βαγγέλης, καθόλου δε μου άρεσαν», είπε.

Στη συνέχεια η Κατερίνα αναφέρθηκε στην κριτική που έγραψε ο δημοσιογράφος για την εκπομπή «Ευτυχείτε» αλλά και για τις άλλες εκπομπές και σίριαλ του καναλιού. «Διάβασα και μια κριτική. Εγώ τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που με έχει στηρίξει πολύ και στα πρώτα μου βήματα. Τον αγαπώ και σαν άνθρωπο, μου έχει δώσει φανταστικές συμβουλές. Έγραψε ότι σε ένα κανάλι δε μπορείς να βλέπεις διλλήματα και Κοκκινόπουλο. Συνέκρινε δυο τελείως άσχετα προϊόντα. Με αυτή τη λογική να παίζουμε ντοκιμαντέρ ή Κοκκινόπουλο το πρωί. Εξαιρετικός ο Κοκκινόπουλος για το βράδυ, μια πρωινή εκπομπή πρέπει να έχει μέσα και το gossip, και το κοινωνικό και τις σχέσεις και όλα. Θεώρησα αυτή τη σύγκριση άτοπη και άδικη. Για έναν κύριο, γιατί ο Βαγγέλης Περρής είναι κύριος και το έχει αποδείξει, δε μου άρεσε αυτό που είπε «από ποια εκπομπή είστε από την Καινούργιου και θέλετε να μιλήσουμε για αυτό το θέμα;». Αλλά μπορεί να έρθει η Αθηναϊδα να κάνει το πρωινό να φαίνεται και πιο πολύ μιας και δεν έχει υαλουρονικό. Δε μου το είπατε ρε Θέμη, και είχα τόσο καλή διάθεση σήμερα. Δε πειράζει εγώ τα λέω όλα με τον κόσμο . Δόξα τω Θεώ η εκπομπή μας πηγαίνει πολύ καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα γιατί είμαστε όλοι αγωνιστές εδώ», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι stars που όταν έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left Χτες
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος