E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελεύθερη η 19χρονη που γέννησε και πέταξε το μωρό της

«Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της»

Δημοσίευση 2/11/2018 | 14:23

Ελεύθερη η 19χρονη που γέννησε και πέταξε το μωρό της

Εκτός φυλακής θα βρεθεί τις επόμενες ώρες η 19χρονη γυναίκα, η οποία την περασμένη Άνοιξη είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι είχε σκοτώσει το νεογέννητο μωρό της και στη συνέχεια η 45χρονη μητέρα της το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη. Η 19χρονη αποφυλακίζεται με διάταξη του ανακριτή, έπειτα περίπου 5,5 μήνες παραμονής στην φυλακή.

Στην απολογία της στον ανακριτή, πριν από την προφυλάκισή της, η νεαρή γυναίκα είχε υποστηρίξει ότι αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της στον 7ο μήνα και πως η ίδια γέννησε μόνη της στην μπανιέρα του σπιτιού της. Τότε, η μητέρα της, η οποία επίσης προφυλακίστηκε για τις πράξεις της, δεν γνώριζε τίποτα.

Ενώπιον του ανακριτή η νεαρή γυναίκα είχε ακόμη αναφέρει πως έβλεπε το παιδί της σαν απειλή και ένιωθε την ανάγκη να το εξαφανίσει.

Από την πλευρά της στην απολογία της η μητέρα της 19χρονης είχε αναφέρει πως δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της μέχρι την ώρα του τοκετού και πως εκείνη πήρε το νεογέννητο και το πέταξε στα σκουπίδια.

«Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της» ανέφερε σε δήλωσή του ο συνήγορος της 19χρονης Σπύρος Δημητρίου, με αφορμή την αποφυλάκιση της εντολέως του.

Να σημειωθεί πως η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία μαζί με την μητέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γυρίσουμε στον Φιλαθλητικό, για να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία

Αθλητικά Νέα Χτες
Η εκδήλωση ""Biggest than Basketball"" έγινε υπό την αιγίδα του Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)

Με... αστειάκια για τους μετανάστες εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz» ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες, δεν πρέπει να πηγαίνεις ευθεία, αλλά να κάνεις ζιγκ-ζαγκ»!

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό άτομο με αναπηρία από φωτιά σε διαμέρισμα

Κόσμος Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 13 άνδρες

Ο Τραμπ δεν αποκλείει ότι θα απελάσει τον Ελον Μασκ

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι «ίσως χρειαστεί να στείλουμε το DOGE πάνω στον Έλον»

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να γ@μ@θ@ι ο υπουργός και όλοι»

Πολιτική Χτες
Αναλυτικά οι διάλογοι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

Ένα δίχρονο παιδί πέθανε στην Ισπανία αφού ο πατέρας του το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο, σταθμευμένο στον ήλιο εν μέσω καύσωνα

Κόσμος Χτες
Η θερμοκρασία έφτασε τους 32° Κελσίου υπό σκιά στη Μπαλς σήμερα το πρωί

Οι πρωτόγονοι Ευρωπαίοι ήταν σκουρόχρωμοι με γαλάζια μάτια αποκάλυψε αναβίωση κρανίου ηλικίας 10.500 ετών

Tech + Science Χτες
Ανήκε σε γυναίκα που πέθανε σε ηλικία μεταξύ 35 και 60 ετών

Το Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών

Οικονομία Χτες
Στην Αθήνα η διοίκηση του Euronext

Δανία: Στον στρατό οι γυναίκες για 11μηνη «υποχρεωτική» θητεία

Κόσμος Χτες
Η Δανία γίνεται η τρίτη σκανδιναβική χώρα που συμπεριλαμβάνει τις γυναίκες στην στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΦ ‑ Ποιος ο λόγος

Ελλάδα Χτες
Νέος πρόεδρος ο Σπύρος Σαπουνάς