E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι τελευταίες εξελίξεις στο σίριαλ Αντωνοπούλου – Παπαδάκη

Το σίριαλ με την επιστροφή της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζεται

Δημοσίευση 15/10/2018 | 16:17

Οι τελευταίες εξελίξεις στο σίριαλ Αντωνοπούλου – Παπαδάκη

Το σίριαλ με την επιστροφή της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζεται και τα σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι καλά κρατούν καθώς ούτε σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στη θέση της της.

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται μέσα από την εκπομπή «Happy Day» και έχουν ως εξής: «Δήλωσε την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή και δεν έχει γίνει αποδεκτή. Αύριο είναι να επιστρέψει στην εκπομπή, αν δεν επιστρέψει στην δουλειά της έως αύριο, θα λήξει η συνεργασία της με τον σταθμό και θα γίνει τότε αποδεκτή η παραίτησή της…»

Τι είχε συμβεί
Το περασμένο Σαββατοκύριακο και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε ασχοληθεί με το γεγονός και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μήνυμα που έλαβε από συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου, το οποίο ανέφερε ότι η δημοσιογράφος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή.
Επιπλέον, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός είχε πει ότι το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαδάκη – Αντωνοπούλου ξεκίνησε όταν ο πρώτος επέπληξε την δεύτερη, επειδή κατά τη διάρκεια της εκπομπής ασχολείτο με το κινητό της τηλέφωνο. Οι φήμες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος εκνευρίστηκε με το σχόλιο του παρουσιαστή και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Παπαδάκη
Ο Γιώργος Παπαδάκης την περασμένη Παρασκευή και χωρίς να πει πότε και αν θα επιστρέψει στην εκπομπή του είχε πει:
«…Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε», δήλωσε αινιγματικά ο αγαπημένος παρουσιαστής και έσπευσε να συμπληρώσει: «…Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες, γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί…»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Celebrity Stories Χτες
Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…