E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτός o pop star πληρώνει περισσότερους φόρους από την Amazon και την Starbucks

Τα ημερήσια του έσοδα ανέρχονταν σε 85.000 ευρώ to 2017

Δημοσίευση 15/10/2018 | 09:57

Αυτός o pop star πληρώνει περισσότερους φόρους από την Amazon και την Starbucks

Ο Εντ Σίραν ήταν ο πλουσιότερος σόλο καλλιτέχνης στον κόσμο το 2017 με έσοδα 75.000 αγγλικές λίρες (85.000 ευρώ) ημερησίως.

Ο 27χρονος τραγουδιστής με τα υπέρογκα κέρδη εκτόπισε τις συναδέλφους του, Αντέλ και Τέιλορ Σουίφτ από τη θέση του πλουσιότερου σόλο καλλιτέχνη.

Οι πρόσφατα δημοσιευμένοι ισολογισμοί δείχνουν ότι η εταιρεία του τραγουδιστή, Ed Sheeran Ltd είχε κύκλο εργασιών 36.293.611 λίρες με μεικτά κέρδη 27.376.900 λίρες. Το ποσό ισοδυναμεί με 75.005 λίρες την ημέρα (3.125 λίρες την ώρα).

Επίσης, αποκαλύπτουν ότι ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης πληρώνει περισσότερους φόρους από τους επιχειρηματικούς κολοσσούς Amazon και Starbucks, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο Εντ Σίραν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σόλο καλλιτέχνης στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέβαλε σε φόρους 1 εκατομμύριο αγγλικές λίρες περισσότερο από την Amazon παρ' ότι τα κέρδη του είναι λιγότερα από το 1/5 των κερδών της εταιρείας.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής πλήρωσε σε φόρους 5,29 εκατ. αγγλικές λίρες, ενώ η Amazon με κέρδη 2 δισ. αγγλικές λίρες κατέβαλε φορολογία ύψους 4,5 εκατ. αγγλικών λιρών.

Η παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων καφέ Starbucks πλήρωσε σε φόρους 13,7 εκατ. αγγλικές λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017 με έσοδα 162 εκατ. αγγλικές λίρες.

Τον Ιούλιο το Forbes ονόμασε τον Εντ Σίραν τον σόλο τραγουδιστή με τα περισσότερα έσοδα, 83 εκατ. αγγλικές λίρες τον περασμένο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής