E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηράκλειο: Υπόθεση Γιακουμάκη θυμίζει ο άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου σε ξενοδοχείο

«Με χτυπούσαν στα γεννητικά μου όργανα»

Δημοσίευση 5/10/2018 | 10:24

Ηράκλειο: Υπόθεση Γιακουμάκη θυμίζει ο άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου σε ξενοδοχείο

Για μια πολύ σοβαρή περίπτωση που θυμίζει την υπόθεση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς. Ο κ.Βοργιάς επισκέφθηκε τον 17χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέσα στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν και άκουσε τις καταγγελίες του.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο κ.Βοργιάς, η σύμβαση εργασίας του 17χρονου είχε λήξει, δύο ημέρες πριν και από την πλευρά του είχε ζητήσει, να του επιτραπεί να μείνει για δύο μέρες ακόμη στο ξενοδοχείο, έως ότου επιστρέψει η μητέρα του στο σπίτι. Το αίτημά του είχε γίνει δεκτό και προχθές, ενώ έκανε jogging, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και συνάντησε στην πισίνα, στέλεχος του ξενοδοχείου μαζί με έναν ακόμη υπάλληλο που διασκέδαζαν τρώγοντας και πίνοντας.

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε ο 17χρονος στον πρόεδρο του ΕΚΗ, τον κάλεσαν να πιει μια μπύρα μαζί τους, για να εισπράξουν την άρνηση του 17χρονου, επειδή όπως τους είπε δεν καταναλώνει αλκοόλ. Η αντίδραση ήρθε αμέσως και μάλιστα… βίαια: Του πέταξαν ένα κουτάκι μπύρας, από το οποίο πάντως ο ανήλικος γλίτωσε καθώς πρόλαβε να σκύψει. Δεν έμειναν όμως εκεί, αφού συνέχισαν πετώντας του φαγητό στο πρόσωπο!

Ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο, με τα δύο άτομα – σύμφωνα πάντα με την πλευρά του ανήλικου – να βρίζουν ακόμη… και τη μητέρα του νεαρού. Ο 17χρονος προσπάθησε να ξεφύγει και κατέφυγε στο δωμάτιο όπου διέμενε, ενώ τα δυο άτομα τον πήραν στο κατόπι. Στο δωμάτιο μπήκε ο αδερφός του στελέχους του ξενοδοχείου και όλοι μαζί τον τράβηξαν έξω και τον ξυλοκόπησαν στο κεφάλι και στα γεννητικά όργανα. Μάλιστα τα χτυπήματα ήταν τέτοια, ώστε χθες ο νεαρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση 4 ωρών!

Ο 17χρονος, σε κατάσταση σοκ, μετά τον ξυλοδαρμό, αιμόφυρτος και με σκισμένα ρούχα, μπήκε στο δωμάτιο του, άλλαξε ρούχα, πλύθηκε όπως-όπως και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ττου Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ήταν ο οδηγός, που βλέποντάς τον σε άθλια κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολούθως ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία σε βάρος των τριών ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 35χρονος, ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Κόσμος Χτες
Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Ζορντάν Μπαρντελά και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία‑Καρολίνα είναι ζευγάρι;

Κόσμος Χτες
«Το ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε» και φωτογραφίες τους που τους δείχνουν μαζί παρουσιάζει γαλλικό περιοδικό

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Κόσμος Χτες
Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία

Πάτρα: Φωτιά σε πολυκατοικία ‑ Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε εξέλιξη

Ελλάδα Χτες
Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα

Γερμανία: Επίθεση σε ισραηλινό εστιατόριο στο Μόναχο ‑ Αντισημιτικά κίνητρα εξετάζουν οι αρχές

Κόσμος Χτες
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές

Ο Μαροκινός που έγινε «είδωλο» στην Κίνα ‑ «Την έσωσε και έφυγε σιωπηλά»

Κόσμος Χτες
Η ηρωική πράξη του κέρδισε τον θαυμασμό και η ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί