E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: «Ή αυτός ή εγώ, να κόψει τα καραγκιοζιλίκια»

Την ενόχληση για μέλος των κριτών εξέφρασε άλλο μέλος της επιτροπής

Δημοσίευση 20/9/2018 | 18:25

GNTM: «Ή αυτός ή εγώ, να κόψει τα καραγκιοζιλίκια»

Την ενόχλησή του από τη συμπεριφορά ενός από τα μέλη των κριτών του Greece's Next Top Model φαίνεται ότι εξέφρασε άλλο μέλος της επιτροπής, δείχνοντας σαφή δυσαρέσκεια για τον τρόπο που εξελίσσεται το σόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του You Weekly, η Βίκυ Καγιά, ένα από τα πιο σοβαρά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο ένα σκληρό ριάλιτι μπορεί να το φέρει στα μέτρα του τηλεθεατή προκειμένου να μην προσβάλλεται η αισθητική του, «άστραψε και βρόντηξε» στα διευθυντικά στελέχη του Star.

Θεωρεί ότι μπορεί ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός με τις παρατηρήσεις του και τα σχόλια του να φέρνει κάποια νούμερα αλλά στην πορεία του παιχνιδιού όλο αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Η Βίκυ Καγιά πιστεύει και το μετέφερε στα διευθυντικά στελέχη του star ότι όταν αρχίσει η κριτική στο Twitter και στα social media δεν θα μείνει μόνο στο Δημήτρη Σκουλό που κάνει τα σχόλια, αλλά η μπάλα θα πάρει όλους τους κριτές, τα κορίτσια που θα διαγωνίζονται και το τελικό προϊόν.

Τους είπε επίσης ότι οι διαφημιστές και τα προϊόντα τους δεν θα θέλουν να τα διαφημίσουν σε ένα πρόγραμμα το οποίο προσβάλλει την γυναικεία φύση. Η παρουσιάστρια πιστεύει ότι ο φωτογράφος έχει βγει εκτός ορίων κριτικής. Θεωρεί ότι τα σχόλια του πάνε κόντρα στο γυναικείο φύλο και την αισθητική του μέσου τηλεθεατή του Star.

Γι’ αυτό το λόγο είπε (σύμφωνα με στέλεχος του καναλιού που επικαλείται το You Weekly): «Σας προειδοποιώ για τελευταία φορά, ή αυτός ή εγώ, αποφασίστε πώς θέλετε να πάει το σόου, εγώ να μείνω σε μια κριτική επιτροπή που προσβάλλει με τέτοιο τρόπο κορίτσια 18 ή 19 χρονών δε μένω σε καμία περίπτωση, μάζεψε τον και φροντίστε να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια. Εξηγείστε του ότι μπορεί να γίνει γνωστός και με άλλον τρόπο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο 50 Cent τρολάρει τον Sean Diddy Combs μετά την καταδίκη για πορνεία

Social 04.10.2025
«Σε όποιον τον είχε κλείσει δεν θα μπορέσει να έρθει»

Ζευγάρι στα Χανιά ανακοίνωσε τον γάμο του σε... κηδειόχαρτο

Παράξενα 04.10.2025
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών ο γαμπρός

Η Τζέσικα Αλμπα ζυμώνει «ελληνικά κεφτεδάκια με τζατζίκι» στο Instagram

Tabloid 04.10.2025
Η Τζέσικα Αλμπα έδειξε «πώς να φτιάξουμε ελληνικά κεφτεδάκια με τζατζίκι και φέτα».

Μπισμπίκης: «Ήθελα να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω συγγνώμη και μετά να βγω δημόσια»

Tabloid 04.10.2025
«Την επόμενη μέρα μετά το δικαστήριο πήγα να τους βρω αλλά ήταν οι δημοσιογράφοι εκεί και δεν πήγα»

Αθηνά Οικονομάκου: Χορός σε αυτοκίνητο με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid 04.10.2025
«Είσαι ο πιο ωραίος τύπος που ξέρω» του έγραψε

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Τσαλίκης: Όταν ήρθαμε εδώ δεν είχαμε τίποτα

Media 04.10.2025
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη γειτονία, όπου έζησε με τη Δώρα Δημητροπούλου μετά τις σπουδές τους στο Βουκουρέστι

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του