E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία η λαμπερή Patricia Kaas.

Η ντίβα της Γαλλικής μουσική σκηνής φέρνει το νέο της show «Kabaret».

Δημοσίευση 26/12/2009 | 00:00

Στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία η λαμπερή Patricia Kaas.

Στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία η λαμπερή Patricia Kaas.

Η ντίβα της Γαλλική μουσικής σκηνής, Patricia Kaas, θα παρουσιάσει στην Αθήνα μια μοναδική μουσική παράσταση με τον τίτλο «Kabaret». Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο Badminton  (στις 21.00). Όπως σημειώνει η παραγωγή το φαινομενικά ανορθόγραφο cabaret με «k», σημαίνει… καμπαρέ α-λα-Patricia Kaas, ένα show όπου η αισθαντική ερμηνεύτρια θα μεταφέρει στη σκηνή όλη τη μαγεία της εποχής του μεσοπολέμου. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Γαλλίδας τραγουδίστριας στο Αθηναϊκό κοινό.

Το «Kabaret» είναι ένας ιδιαίτερος φόρος τιμής στη δεκαετία του Ά30, στην αίσθηση της μουσικής του Kurt Weil, μια ωδή στις κορυφαίες ντίβες Garbo, Suzy Solidor, Martha Graham και όχι μόνο. Η φωνή της Patricia Kaas, άλλωστε, διαθέτει την ποιότητα εκείνης της εποχής και η ερμηνευτική της δεινότητα σφραγίζει την όλη της εμφάνιση με τον αέρα της μεγάλης σταρ. Συνολικά 23 τραγούδια απαρτίζουν την μουσική παράσταση “Kabaret”, που ξεκίνησε φέτος διεθνή περιοδεία.

Το ταλέντο της Patricia Kaas αποκαλύφθηκε στα οκτώ της χρόνια όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή, κατακτώντας τον τίτλο παιδί-θαύμα, με τις ιδιαίτερες φωνητικές της δυνατότητες. Η μεγάλη αγάπη του κοινού της χάρισε διεθνή καριέρα, πράγμα που επιβεβαιώνουν οι πωλήσεις 16 εκατομμυρίων albums παγκοσμίως!

Ο σχεδιασμός του σκηνικού έγινε από τον Christophe Martin, συνεργάτη επίσης του Bob Wilson και του Fondation Pierre Berge. Η χορογραφία είναι του Regis Obadia, ενός από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους χορογράφους.Η παρουσία της Μόδας αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στο ύφος της παράστασης. Ο Alber Elbaz «έντυσε» το Kabaret” με μοναδικό στυλ, που αποπνέει την κομψότητα της δεκαετίας 1920-1930, χρησιμοποιώντας ιδανικά τα νεωτεριστικά στοιχεία. Τα κοστούμια είναι του Οίκου Lanvin.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στα ταμεία του Θεάτρου Μπάντμιντον (τηλ. 210-8840600), στα καταστήματα Public και Fnac, στο site www.ticketnet.gr (με πιστωτική κάρτα). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 30, 40, 50, 65 και 80 Ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η λογοκλοπή που γέννησε έναν ύμνο: Η άγνωστη ιστορία του Born in the U.S.A.

Μουσική Χτες
Πώς ένα ξεχασμένο σενάριο έγινε το πιο πολιτικό τραγούδι της Αμερικής

Τι συνέβη όταν ο Al Pacino γνώρισε έναν αληθινό μαφιόζο ενώ γυρνούσε τον «Νονό»

Σινεμά Χτες
Όταν ζωή και τέχνη μιμούνται η μια την άλλη

Η μουσική βιομηχανία σαρώνει αλλά γιατί οι καλλιτέχνες βρίσκονται με άδειες τσέπες;

Μουσική Χτες
Ρεκόρ εσόδων αλλά και ρεκόρ παραπόνων από καλλιτέχνες

Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ επιστρέφει στην τηλεόραση

TV Σειρές Προχτές
Πότε θα δούμε τη θρησκευτική σειρά;

Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, Μαριάνα είναι το επόμενο μουσικό viral

Μουσική Προχτές
Eτοιμάζεται για μεγάλη επιτυχία

2ο ΗΜΙΖ Anniversary Live…by popular demand!

Μουσική 02.04.2026
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 12:00!

Ταινίες της εβδομάδας: H Zendaya συναντα τον Robert Pattinson σε μια ανατρεπτική rom‑com

Σινεμά 01.04.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

5 «καλά παιδιά» σε σειρές που στην πραγματικότητα θα ήταν ανυπόφοροι

TV Σειρές 31.03.2026
Καλοί στην οθόνη, ανυπόφοροι στη ζωή

Οι ελληνικές σειρές που έκαναν την υψηλότερη τηλεθέαση

TV Σειρές 28.03.2026
Όταν οι σειρές της ελληνικής tv έκανα νούμερα που .. ζαλίζουν!

Pantera, Trivium & more 9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού

Μουσική 27.03.2026
Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους Trivium, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού