E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Σάλος μετά την καταγγελία γυναίκας ότι εκβιάστηκε για να συμμετάσχει σε ομαδικά όργια

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/8/2018 | 20:58

Ρόδος: Σάλος μετά την καταγγελία γυναίκας ότι εκβιάστηκε για να συμμετάσχει σε ομαδικά όργια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μετά από μήνυση που υπέβαλε μια 31χρονη γυναίκα εις βάρος 3 Ελλήνων κατηγορώντας τους για εκβίαση και βιασμό.

Η 31χρονη γυναίκα, υπήκοος Αλβανίας, διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία δύο έτη. Μέσω facebook γνώρισε ένα παντρεμένο Ελληνα, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο συνήψε σχέση. Με αυτόν είχαν ερωτικές επαφές στο σπίτι του και όπως υποστηρίζει το καλοκαίρι του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο φίλους του.

Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στο σπίτι της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της συνευρέθηκε ερωτικά και με τους τρεις κατά φύση και παρά φύση. Ο σύντροφος της μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο με την υπόσχεση ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 31χρονη ο σύντροφός της, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η ίδια, υποστηρίζει ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και ότι η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση ενός Ελληνα. Το όργια ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές τον μήνα για διάστημα ενός έτους. Οπως ισχυρίζεται ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα.

Η 31χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι τρεις φίλοι την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση ως και η βιντεοσκόπηση αυτής, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ. Από την πλευρά της η γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της.

Η σeξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται σύμφωνα με όσα υποστηρίζει να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Επέστρεψε το καλοκαίρι του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπει στο αυτοκίνητό του. Οπως υποστηρίζει την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές.

Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας πορνό.

Οι τρείς Ελληνες έχουν κληθεί για εξηγήσεις και ήδη ένας εξ’ αυτών έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε σeξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπής και ότι δεν γνωρίζει από κοντά την φερόμενη ως θύμα.

Ισχυρίστηκε ότι ένας φίλος του του είχε δείξει στον χώρο της εργασίας του φωτογραφίες μιας γυμνής γυναίκας, το πρόσωπο της οποίας δεν φαινόταν, για την οποία του είχε πει ότι είχε γνωρίσει μέσω του facebook. Mάλιστα ο φίλος του αυτός, τον είχε συναντήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2017 και τον κατηγόρησε ότι μαζί με ακόμη δύο ημεδαπούς είχαν σχέση με την κοπέλα που του είχε επιδείξει στις φωτογραφίες, πράγμα που όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Ζήτησε μάλιστα να κληθεί η αλλοδαπή ενώπιόν του για να διαπιστωθεί ότι δεν τον γνωρίζει. Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Μύριαμ Νεοφύτου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγριο έγκλημα στη Βόρεια Ήπειρο: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό στη Δρόπολη

Ελλάδα 02.05.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί είναι ο 84χρονος Κώστας Ιλία και η 88χρονη σύζυγός του, Κλεονίκη

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Ελλάδα 02.05.2024
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βγαίνει από τη φυλακή με βούλευμα το Συμβουλίου Πλημμελιοδικών Λαμίας

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 30χρονη κρεμάστηκε από πολύφωτο

Ελλάδα 02.05.2024
Εντοπίστηκε από το φίλο της

Μέχρι και σήμερα η πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ – Ποιες προθεσμίες παρατάθηκαν για φόρους και δηλώσεις

Οικονομία 02.05.2024
Σε ποιους φορολογούμενους η ΑΑΔΕ δίνει έξτρα πίστωση χρόνου

Τράπεζες: Κατεβάζουν ρολά ‑ Παγώνουν οι συναλλαγές για έξι ημέρες ‑ Χωρίς σούπερ μάρκετ για 3 μέρες

Ελλάδα 02.05.2024
Αναστάτωση στις τραπεζικές συναλλαγές έρχεται από τη Μεγάλη Παρασκευή και για έξι ημέρες.

31χρονος κακοποίησε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του ‑ Δείτε πώς τον έβαλε να τρέχει σε διάδρομο «για να χάσει κιλά»

Κόσμος 02.05.2024
Το βίντεο προβλήθηκε στη δίκη με τον 31χρονο να αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων

Έβρος: Εντοπίστηκε μαύρος κύκνος στο Δέλτα του ποταμού

Ελλάδα 02.05.2024
Ο μαύρος κύκνος ζει κυρίως στην Αυστραλία, την Τασμανία και τη Νέα Ζηλανδία

ΗΠΑ: Η στιγμή που 33χρονος τρανς προσπαθεί να αρπάξει παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Κολοράντο

Κόσμος 02.05.2024
Ο 33χρονος βρισκόταν στην λίστα των εγκληματιών για σeξουαλικά εγκλήματα από το 2011

Greek Mafia: Αυτοί είναι οι 8 της εγκληματικής οργάνωσης για συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia

Ελλάδα 02.05.2024
Πρόκειται για τα μέλη της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες Σκαφτούρου, Ρουμπέτη και Μουζακίτη