Βοηθήστε κι εσείς στον ραδιομαραθώνιο της Unicef σήμερα!
Εμπρακτος χορηγός το E-Radio.gr και τα Arion Radios.
Δημοσίευση 7/12/2009 | 17:38


Από 1 έως 7 Δεκεμβρίου, με αφορμή την 20η επέτειο από την υιοθέτηση της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, πραγματοποιούμε την Εβδομάδα UNICEF, για την ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, σχετικά με την φτώχεια και την πείνα στον πλανήτη.
Η κορύφωση αυτής της εβδομάδας θα γίνει σήμερα 7 Δεκεμβρίου, με τη διεξαγωγή του ετήσιου Τηλεμαραθώνιου Αγάπης (ΕΤ1), που φέτος θα είναι αφιερωμένος στη φτώχεια και την πείνα.
Οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 219 999 3000 ΜΟΝΟ για την ημέρα του Τηλεμαραθωνίου. Επίσης όλες τις υπόλοιπες ημέρες, μπορούν να καλούν στο 801 500 12345, στο οποίο απαντά άνθρωπος και μπορεί κάποιος να δηλώσει το ποσό που επιθυμεί να προσφέρει.
Επίσης, υπάρχει η γραμμή αυτόματης χρέωσης του ΟΤΕ 901 11 17 17 17 (χρέωση 3 ευρώ+ΦΠΑ/κλήση), που ισχύει διαρκώς.
Δωρεές με SMS, μπορούν να γίνουν από 4 έως και 11 Δεκεμβρίου, στέλνοντας κενό μήνυμα στο 54234 (¤1,19 με το ΦΠΑ).
Επίσης, ο κόσμος μπορεί να κάνει τη δωρεά του και στην ιστοσελίδα της UNICEF (www.unicef.gr).
H Nextweb Group είναι χορηγός και στον φετινό ραδιοτηλεμαραθώνιο, μέσα από το E-Radio.gr και τα ραδιόφωνα Arion Radio, Arion 2.Laikos, ErotasRadio, AthensParty, Arion Christmas, Velvet.Fm, Eurovision.Fm.






