E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλλη Κοκκίνου: Η συγκινητική έκπληξη που της έκαναν και δεν θα ξεχάσει ποτέ

Τι θυμάται από τις νύχτες της στη δουλειά

Δημοσίευση 24/6/2018 | 10:57

Έλλη Κοκκίνου: Η συγκινητική έκπληξη που της έκαναν και δεν θα ξεχάσει ποτέ

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας με την Έλλη Κοκκίνου παρατηρώ πως είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο τι θα πει και πώς θα το πει. Σοβαρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Είναι άραγε αυστηρή με τους ανθρώπους γύρω της;

«Αυστηρή δεν θα το έλεγα. Αλλά τυπική. Δεν αντέχω τους ασυνεπείς ανθρώπους. Δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί τους. Σέβομαι τον άλλο και απαιτώ αντίστοιχη συμπεριφορά». Στο σπίτι τής αρέσει να μαγειρεύει και να φτιάχνει γλυκά για το γιο της και αγαπημένους φίλους. «Όταν υπάρχει χρόνος, μπαίνω στην κουζίνα και φτιάχνω γλυκά. Ειδικά τα Χριστούγεννα είναι πλέον έθιμο να καλώ γύρω στα τριάντα άτομα και να τα περιποιούμαι. Κάνω προετοιμασία δύο μέρες» λέει γελώντας.

Η Έλλη καταφέρνει με επιτυχία να ενσαρκώνει όλους τους ρόλους στη ζωή της: της μαμάς, της νοικοκυράς, αλλά και της εντυπωσιακής τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή. Εκεί κυριολεκτικά μεταμορφώνεται. Μιλώντας για την πίστα, η ίδια περιγράφει ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από δύο χρόνια σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. «Εμφανιζόμουν στο Cabaret, στο Κολωνάκι. Την ώρα που τραγουδούσα, ήταν τόσο πολλά καλάθια από λουλούδια κάτω, που ξαφνικά παραπάτησα και έπεσα σε έναν ξύλινο πάγκο κάτω από την πίστα, με αποτέλεσμα να χτυπήσω με το κεφάλι στην κόχη του πάγκου. Έχασα τις αισθήσεις μου, το πρόγραμμα διακόπηκε και με μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα της άνω γνάθου σε τρία διαφορετικά σημεία. Ύστερα από δύο μέρες έγινε χειρουργείο και για μία εβδομάδα έμεινα εκτός».

Ωστόσο, η Έλλη θυμάται και πολλά όμορφα περιστατικά, όπως το παρακάτω: «Το Δεκέμβριο του 2007, που εμφανιζόμουν στο Βοτανικό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Νίκο Κουρκούλη, ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζε κανείς. Ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο. Λίγο καιρό μετά τους το είπα. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν η αποχαιρετιστήρια βραδιά που μου έκαναν λίγους μήνες αργότερα. Την ώρα της έναρξης που κατεβαίναμε όλοι μαζί, υπήρχε πάνω στη σκηνή παιδικό κρεβατάκι, καροτσάκι, πάρκο, κάθισμα για το αυτοκίνητο – δώρα από την επιχείρηση, τη Νατάσα και τον Νίκο. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα συγκίνηση και ευτυχία. Το παιδί μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Το πιο σημαντικό μου κατόρθωμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο 50 Cent τρολάρει τον Sean Diddy Combs μετά την καταδίκη για πορνεία

Social 04.10.2025
«Σε όποιον τον είχε κλείσει δεν θα μπορέσει να έρθει»

Ζευγάρι στα Χανιά ανακοίνωσε τον γάμο του σε... κηδειόχαρτο

Παράξενα 04.10.2025
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών ο γαμπρός

Η Τζέσικα Αλμπα ζυμώνει «ελληνικά κεφτεδάκια με τζατζίκι» στο Instagram

Tabloid 04.10.2025
Η Τζέσικα Αλμπα έδειξε «πώς να φτιάξουμε ελληνικά κεφτεδάκια με τζατζίκι και φέτα».

Μπισμπίκης: «Ήθελα να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω συγγνώμη και μετά να βγω δημόσια»

Tabloid 04.10.2025
«Την επόμενη μέρα μετά το δικαστήριο πήγα να τους βρω αλλά ήταν οι δημοσιογράφοι εκεί και δεν πήγα»

Αθηνά Οικονομάκου: Χορός σε αυτοκίνητο με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid 04.10.2025
«Είσαι ο πιο ωραίος τύπος που ξέρω» του έγραψε

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Τσαλίκης: Όταν ήρθαμε εδώ δεν είχαμε τίποτα

Media 04.10.2025
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη γειτονία, όπου έζησε με τη Δώρα Δημητροπούλου μετά τις σπουδές τους στο Βουκουρέστι

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του