E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γκρίνια και φαγωμάρα στο Survivor με νέα νίκη για τους Διάσημους

Καλά κρατεί η κόντρα για τη χειρονομία του Πάνου

Δημοσίευση 28/5/2018 | 10:40

Γκρίνια και φαγωμάρα στο Survivor με νέα νίκη για τους Διάσημους

Πολλή ένταση και φαγωμάρα υπήρξε στο επεισόδιο του Survivor 2 το βράδυ της Κυριακής με την κόντρα ανάμεσα στις άλλοτε κολλητές φίλες Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου να ξεχωρίζει.

Η τελευταία δεν λέει να συγχωρήσει στην Κατερίνα το γεγονός ότι δεν την κράτησε στην ομάδα των Διασήμων όταν έγινε ο διαχωρισμός στις ομάδες.

Η Κατερίνα από τη μεριά της, άρχισε να ενοχλείται από την Εύη που απομακρύνθηκε από την πρώτη στιγμή από εκείνη, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν φτάσει σε ακραία σημεία, ύστερα από την άσεμνη χειρονομία που έκανε ο Πάνος πριν από λίγες ημέρες στη Δαλάκα κατά τη διάρκεια αγωνίσματος. Η Εύη υποστήριξε τον συμπαίκτη της λέγοντας πως είναι θέμα έντασης της στιγμής και πως σε καμία περίπτωση ο Πάνος δεν είχε κακές προθέσεις. Όλη αυτή η στάση όμως, ενόχλησε την Κατερίνα η οποία δεν μπορεί να χωνέψει πως η άλλοτε φίλη της στρέφεται εναντίον της.

Με τη χειρονομία του Πάνου και τη Μελίνα που του έκανε παρατήρηση πήρε θέση όμως και η Ροδάνθη. «Δεν της πέφτει λόγος της Μελίνας. Έγινε κάτι ανάμεσα στον Πάνο και στην Κατερίνα και δεν βρίσκω λόγο να ανακατευτεί. Θα μπορούσε να τον πιάσει και να του το πει όχι μπροστά στους άλλους. Αυτό που έκανε η Μελίνα στα δικά μου μάτια φαίνεται ότι θέλει να φανεί και να κερδίσει τις εντυπώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης όπου είχε ως έπαθλο την άνεση αλλά και το beach party.

Νικητές στο χθεσινό αγώνισμα, αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με 10-3 κάτι που σίγουρα τους χαροποίησε ιδιαίτερα ύστερα από τόσες ήττες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου