E-Daily
#TiNaDeis: Χαλαρές σειρές, παλιές ελληνικές ταινίες και ελληνικά reality

Αυτές οι ταινίες θα σου ανοίξουν σίγουρα την όρεξη

Ας έχεις κάπου πρόχειρα ένα νόστιμο πιάτο όταν τις βλέπεις!

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ

2/2/2023 | 00:48

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παρακολουθείς ένα νόστιμο γεύμα να ετοιμάζεται στη μεγάλη οθόνη. Είτε πρόκειται για μια ζουμερή μπριζόλα, μια λαχταριστή πίτσα ή ένα απολαυστικό επιδόρπιο, το φαγητό μπορεί να είναι ένα από τα πιο δελεαστικά πράγματα που μπορείς να παρακολουθήσεις σε μία ταινία.

Αν έχεις διάθεση για κινηματογραφική κουζίνα που να άξιζε ...τις θερμίδες, εδώ είναι 5 ταινίες που θα σε κάνουν να πεινάσεις για τα καλά!

Eat, Pray, Love (2010)

Υπερθεά Julia Roberts χωρίζει και γυρνοβολάει στον κόσμο για να βρει την ψυχική και πνευματική της ηρεμία, να δοκιμάσει λαχταριστά πιάτα και φυσικά, να ερωτευτεί ξανά. Τη βλέπουμε να γυρίζει από την Αμερική στην Ιταλία κι από την Ινδία στο Μπαλί, ενώ δοκιμάζει κολασμένες μακαρονάδες, τραγανές πίτσες και πικάντικα εδέσματα. 

Soul Kitchen (2009)

Ο Ζήνος Καζαντζάκης είναι ελληνικής καταγωγής, ενώ ζει και εργάζεται στο Αμβούργο, έχοντας ένα δικό του εστιατόριο τελευταίας ..διαλογής. Η κοπέλα του αποφασίζει να φύγει για δουλειά στη Σαγκάη, ο σεφ του φτιάχνει υπερβολικά καλά φαγητά για τους πελάτες του κι ο ίδιος, αφού πέφτει στο κρεβάτι με λουμπάγκο, χάνει σταδιακά την πελατεία τους, βάζοντας τον πρώην κρατούμενο αδερφό του για υπεύθυνο ...

Chef (2014)

Αφού χάνει τη δουλειά του σε ένα δημοφιλές εστιατόριο, ο σεφ Carl Casper, προσπαθεί να ξεκινήσει από την αρχή επισκευάζοντας ένα φορτηγό με φαγητό και γυρίζοντας με αυτό τη χώρα. Στην πορεία, καταλήγει να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, ενώ βλέπουμε να φτιάχνει πιάτα "του ονείρου" ...

Chocolat (2000)

Κλασική και αγαπημένη ταινία που μας ανοίγει την όρεξη για το πολυτιμότερο αγαθό ....τη σοκολάτα! Μια γυναίκα και η κόρη της ανοίγουν ένα κατάστημα σοκολάτας σε ένα συντηρητικό χωριό στη Γαλλία, με μεγάλη αποδοκιμασία των χωρικών. Με την πάροδο του χρόνου, κερδίζουν τις καρδιές των ανθρώπων, ενώ τους βοηθούν στα προβλήματά τους.

Πολίτικη Κουζίνα (2005)

Ελληνική παραγωγή σε σκηνοθεσία Τάσου Μπουλμέτη. Εκτός από συγκίνηση, μνήμες και νοσταλγία που προκαλεί λόγω του ιστορικού υπόβαθρου της ταινίας, "ξυπνάει" μυρωδιές από μπαχάρια και φαγητά που αγαπήσαμε οι περισσότεροι, καθώς θα θυμίζουν πάντα "τη γιαγιά"!

TV Σειρές

Αν ψάχνεις μια σειρά που θα σε χαλαρώνει τα βράδια τότε τη βρήκες

Περιμέναμε ότι θα είναι καλή, αλλά όχι τόσο καλή
TV Σειρές

Αξίζει να δεις το φετινό Masterchef;

Οι αλλαγές, τα τεχνάσματα και η δημιουργικότητα
ΝΕΑ

Αυτές οι ταινίες θα σου ανοίξουν σίγουρα την όρεξη

Ας έχεις κάπου πρόχειρα ένα νόστιμο πιάτο όταν τις βλέπεις!