E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Γουίλ Σμιθ «έφαγε άκυρο» από δύο ακόμα ταινίες

Τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται πιο δυσοίωνα σχετικά με τις προοπτικές του Σμιθ...

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/4/2022 | 08:46

O Γουίλ Σμιθ «έφαγε άκυρο» από δύο ακόμα ταινίες

Το χαστούκι που έδωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στον Κρις Ροκ, έχει σοβαρές συνέπειες στην καριέρα του

Μπορεί η συζήτηση για το περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των Όσκαρ να έχει κοπάσει, η συγκεκριμένη όμως κίνηση συνεχίζει να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην καριέρα του Σμιθ.

Ο 53χρονος ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, λίγο αφότου ανέβηκε στη σκηνή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αστείο του Κρις Ροκ για τη γυναίκα του, όμως ο κόσμος θα αργήσει να τον ξαναδεί στα βραβεία, αφού η Ακαδημία του απαγόρευσε την είσοδο για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Επιπλέον, οι πληροφορίες που ακολούθησαν αμέσως μετά ανέφεραν ότι το «Bad Boys for Life» έχει «μπει στον πάγο», ενώ η κωμωδία δράσης του Netflix, «Fast and Loose», σταμάτησε την παραγωγή.

Τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται πιο δυσοίωνα σχετικά με τις προοπτικές του Σμιθ, αφού ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «έφαγε άκυρο», από δύο ακόμα ταινίες, στις οποίες θα πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με το Bloomberg , η τελευταία σειρά του ηθοποιού στο National Geographic με τίτλο «Pole to Pole», έχει καθυστερήσει και πιθανώς θα ακυρωθεί, ενώ το Netflix «τιμωρεί» ακόμη μια φορά τον Γουίλ Σμιθ και βάζει στο... συρτάρι, το σίκουελ της ταινίας «Bright».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η επαγγελματική ζωή του Σμιθ αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα και το χτύπημα στον Ροκ, συνεχίζει να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος δημιούργησε με AI μια εναλλακτική «Οδύσσεια» και γιατί το κάνει τώρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Fountain O κυκλοφορεί το «Odysseus: The Fall», μια ταινία 135 λεπτών φτιαγμένη με τεχνητή νοημοσύνη, ακριβώς την ώρα που η υπερπαραγωγή του Νόλαν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Η τελευταία σκηνή της Μάρως Κοντού στη «Γη της Ελιάς»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Μάρω Κοντού, που υποδυόταν τη «Μαρία Αναγνώστου» στη δημοφιλή σειρά, έπαιξε την τελευταία της σκηνή στις 7 Μαΐου 2025.

Το ήξερες; Οι The Cure έχουν μια ιστορία γεμάτη παράξενες συμπτώσεις και απίθανες στιγμές που ελάχιστοι γνωρίζουν

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από στίχους γραμμένους πάνω σε φακελάκι ζάχαρης μέχρι δύο συναυλίες την ίδια βραδιά, η πορεία των The Cure είναι γεμάτη ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.

Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου: Η μυθική ατάκα της Μάρως Κοντού από το «η γυνή να φοβείται τον άνδρα»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η φράση «σκασμός εσύ Αντωνάκη μου» από την ταινία «η γυνή να φοβείται τον άνδρα» έμεινε για πάντα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη του ελληνικού κοινού.

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

E-Daily 3.Left Χτες
«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna

Η Suki Waterhouse κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Loveland» με 14 νέα τραγούδια

Μουσική Προχτές
Το τρίτο άλμπουμ της indie pop καλλιτέχνιδας συνοδεύεται από το music video του «Notting Hill», ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στη γειτονιά όπου μεγάλωσε.

Thievery Corporation: 30 χρόνια καριέρας γιορτάζουν live στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης

Μουσική Προχτές
Το διάσημο αμερικανικό ντουέτο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουλίου 2026 με ένα «best of» live set τριών δεκαετιών.

Η εμφάνιση «έκπληξη» της Ριάνα σε συναυλία του Jay‑Z

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ράπερ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Νέα Υόρκη με ένα αξέχαστο live που κράτησε σχεδόν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της μουσικής.

Ποιος ήταν ο Σαμ Νιλ και ποια η πιο εμβληματική στιγμή της καριέρας του;

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ηθοποιός από τη Βόρεια Ιρλανδία άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μέσα από έξι δεκαετίες αξέχαστων ερμηνειών.

Η ατάκα στο «The Shawshank Redemption» που μπέρδεψε πολύ κόσμο

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Όχι για τον λόγο που φαντάζεστε

Ο Γιάννης Κότσιρας σταματάει συναυλία για το «30 χρόνια λάθος ρεφρέν» (vid)

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, κόσμος συνειδητοποιεί ότι τραγουδάει λάθος ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα.