E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

5 βιβλία που αξίζουν να μπουν στη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου

Κάποια από αυτά ίσως να τα έχεις αγοράσει ήδη!

Δημοσίευση 27/7/2021 | 12:46

5 βιβλία που αξίζουν να μπουν στη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου
@pixabay

Ο Αύγουστος σχεδόν έφτασε και οι περισσότεροι τώρα θα κάνουμε ένα μικρό ή μεγάλο μπρέηκ από τις δουλειές μας. Κάποιοι θα βρεθούμε στα ελληνικά νησιά να χαρούμε ήλιο θάλασσα και μέρες ξεγνοιασιάς παρέα με ένα βιβλίο. Κάποιοι θα πάρουμε τα βουνά και θα χορτάσουμε από τη δροσιά τους όσο θα διαβάζουμε ένα βιβλίο και κάποιοι ίσως να μείνουμε στην Αθήνα, στα διαμερίσματά μας με κλιματιστικό στο φουλ και παρέα ένα βιβλίο! Γενικά, όπως και να κυλήσουν οι μέρες που θα έχουμε άδεια το σίγουρο είναι ότι όλο και κάποιο βιβλίο θα μας κρατάει παρέα. Αγαπάμε τη συνήθεια αυτή και σκεφτήκαμε να προτείνουμε τα δικά μας πέντε αγαπημένα βιβλία που αξίζουν να μπουν στη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου!

Οι κόρες του Alex Michaelides

To απόλυτο βιβλίο για το φετινό καλοκαίρι και ένα βιβλίο που θα το δεις παντού. Στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας, στην παρα διπλανή ξαπλώστρα και φυσικά σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Ένας δολοφόνος που λατρεύουν τα θύματά του. Χωρίς να το ξέρουν. Ο Alex Michaelides επιστρέφει μετά από 2 χρόνια με το 2ο του βιβλίο για να μας καθηλώσει ξανά.


Πάστα Σεράνο του Τάκη Ζαχαράτου

Το πρώτο βιβλίο του Τάκη Ζαχαράτου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που έχουν κακοποιηθεί.Το φως εναλλάσσεται με το σκοτάδι. Η ελπίδα με την απόγνωση. Οικογένειες σε διάλυση και νέοι άνθρωποι στα άκρα.  Το παρόν κοιτάζει κατάματα το παρελθόν ζητώντας εκδίκηση και δικαιοσύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, ELIZA. 


Αναλφάβητος του Sebastian Fitzek

Ένα σημείωμα κολλημένο στο τζάμι. Ένα κοριτσάκι ζητά τη βοήθειά σου. Τι θα κάνεις; Ένα από τα καλύτερα αστυνομικά βιβλία που διαβάσαμε φέτος και θέλουμε να σας το προτείνουμε για να μπει στη βαλίτσα σας! 


Ζωή μέχρι χθες του Γιάννη Ξανθούλης

Μια γυναίκα επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μισό αιώνα απουσίας. Τα πάντα έχουν αλλάξει, όμως αυτό που αναζητά παραμένει ίδιο. Και μόνος σύμμαχος για να το βρει είναι οι αναμνήσεις. Μια συγκλονιστική αφήγηση του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη που θα σας ταξιδέψει όσο είσαστε στα ταξίδια σας! 

Ακάκιε του Κώστα Κρομμύδας

Η συγκινητική ιστορία του ιδρυτή της ΜΙΣΚΟ που δεν έπαψε στιγμή να προσφέρει στην Ελλάδα. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και με δυνατά ηθικά διδάγματα και αυτό το βιβλίο αξίζει να μπει στη βαλίτσα των διακοπών σας! 

Αγοράστε τα όλα online εδώ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το white & blue combo της Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αυτό που θα αντιγράψεις χωρίς δεύτερη σκέψη

Style 21.04.2026
Minimal, κομψό και απίστευτα φρέσκο: το look που αποδεικνύει ότι η απλότητα είναι το απόλυτο fashion statement

Τι συμβαίνει στο σώμα όταν κόψεις το αλεύρι

Body+Mind 21.04.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

5 τροφές που βελτιώνουν τη λίμπιντο και τη στuση

Food 21.04.2026
Πλήθος φυτικών ουσιών επιστρέφουν στο προσκήνιο

Τι όνειρα βλέπουμε λίγο πριν πεθάνουμε; – Νέα επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει

Body+Mind Χτες
Πολλοί ασθενείς διστάζουν να μιλήσουν για αυτά τα όνειρα, φοβούμενοι ότι θα παρεξηγηθούν ή θα θεωρηθούν σύγχυση

Γιατί φοβάσαι να πετύχεις… ενώ λες ότι το θέλεις;

Σχέσεις Χτες
Ακουσέ το στο Pink.gr και δες πιο καθαρά έναν φόβο που δεν παραδέχεσαι εύκολα - αλλά επηρεάζει κάθε απόφαση, κάθε αναβολή και κάθε “δεν είμαι έτοιμη” που λες στον εαυτό σου!

Weekend escapes στην Αττική: Πού να πας για να νιώσεις σαν να είσαι Κυκλάδες, αλλά χωρίς βαλίτσα

Ταξίδια Προχτές
Ετοίμασε μία ωραία playlist, μπες στο αμάξι και πήγαινε!

Tι είναι ο καθαρισμός... θανάτου που θα βάλει σε τάξη τη ζωή σου

Σπίτι Προχτές
Είναι μια πρακτική που μπορεί να υιοθετηθεί από οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του, με σκοπό να ζει πιο απλά και συνειδητά.

Αυτά είναι τα μυστικά για να είσαι ευτυχισμένος σύμφωνα με τους Γάλλους

Body+Mind Προχτές
Ποια είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τον τρόπο που ζουν οι Γάλλοι;

Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των απατημένων συντρόφων

Σχέσεις Προχτές
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελέσουν δικαιολογία για τον θύτη