E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρούσι: Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ ‑ Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Τι προηγήθηκε της εν ψυχρώ εκτέλεσης και τι εξετάζει η αστυνομία

Δημοσίευση 29/4/2024 | 08:17

Μαρούσι: Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ ‑ Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από κλαμπ επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ακόμα δύο, ενός 26χρονου φαντάρου και ενός 23χρονου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο δράστης, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην συμπλοκή. Ο 26χρονος φαντάρος ήταν στην παρέα του δράστη, ενώ ο άλλος τραυματίας είναι από την πλευρά του θύματος, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, δέκα άτομα φέρεται να συμμετείχαν στον άγριο καυγά που κατέληξε στον θάνατο του 23χρονου, ο οποίος ξεψύχησε στον δρόμο προς το νοσοκομείο με τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Παράλληλα το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το 22άρι όπλο με φυσίγγιο που βρέθηκε μετά το αιματηρό περιστατικό εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, με το τμήμα Ανθρωποκτονιών να έχει αναλάβει την υπόθεση. Δεν εντοπίστηκε το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα το θύμα.

Η αφορμή της συμπλοκής φαίνεται πως ήταν ασήμαντη ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, φέρεται να είπε: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά».

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο που φέρνει τη δημοσιότητα το Mega δείχνει τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία. Σε αυτό φαίνεται ο 23χρονος να κείτεται στο έδαφος με τους αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά του να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά τη μαχαιριά που δέχτηκε από τον δράστη.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ANT1 καταγράφονται οι σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Δείτε το βίντεο

Οι Αρχές εξετάζουν αν υπήρχε και δεύτερο μαχαίρι - Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν μέσα στο κλαμπ και όσο διασκέδαζε, λογόφερε για ασήμαντη αφορμή με ένα άλλο άτομο. Το άτομο αυτό, λίγο αργότερα, έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί με ενισχύσεις το 23χρονο θύμα, το οποίο δεν ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Έπειτα ο δράστης, βγήκε με την παρέα του έξω όπου ξεκίνησε η φονική συμπλοκή. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ. Ωστόσο, το όπλο φέρεται να μπλόκαρε με αποτέλεσμα το παραλίγο θύμα να γίνει θύτης και να καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό του 23χρονου αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Παράλληλα, κατά το περιστατικό, τραυματίστηκε κι ένας 26χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν αν υπάρχει κι άλλο μαχαίρι στη συμπλοκή. Δηλαδή αν ο δράστης μαχαίρωσε στον λαιμό τον 23χρονο και η παρέα του τα άλλα δύο άτομα.

Το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες ναρκωτικά και κλοπές. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στη βασιλική οικογένεια: Ο Μαρκήσιος του Ailesbury σκοτώθηκε ‑ Έπεσε από το παράθυρο!

Κόσμος 15.05.2024
Ο Μαρκήσιος του Ailesbury είχε βγάλει τη γάτα της και έπεσε

Οριστικό: Έρχονται αλλαγές στην Google ‑ Πώς θα «γκουγκλάρουμε» στο εξής

Tech + Science 15.05.2024
Ο κολοσσός της Google αποκάλυψε χθες μια βελτιωμένη έκδοση της αναζήτησης με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς φουντώνει η διαμάχη των κολοσσών για τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο

Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης έκανε... κόμμα ‑ Πώς θα ονομάζεται

Πολιτική 15.05.2024
Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης επέστρεψε σε σπηλιά και ετοιμάζεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο

Την «βομβαρδίζουν» με delivery εδώ και τρεις μήνες ‑ Γυναίκα καταγγέλλει απίστευτη φάρσα στην Εύβοια

Ελλάδα 15.05.2024
Της χτυπούν συνέχεια το κουδούνι για παραγγελίες που δεν έχει κάνει

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης ‑ Πρώην παίκτης του GNTM

Ελλάδα 15.05.2024
Σε ηλικία μόλις 22 ετών ο πρώην παίκτης του reality μοντέλων έβαλε τέλος στη ζωή του

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ που χτυπούσε διαδοχικά σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα 15.05.2024
Απίστευτο περιστατικό στην Κυψέλη με μεθυσμένο οδηγό – Ζημιές σε πολλά οχήματα

Μεξικό: Ταύρος επιτέθηκε σε γυναίκα σε παραλία

Κόσμος 15.05.2024
Της φώναζαν να μην πλησιάσει το ζώο

Παγκράτι: Ληστεία με πριόνι σε περίπτερο ‑ Ο υπάλληλος παραιτήθηκε μετά το σοκ

Ελλάδα 15.05.2024
Ο δράστης είχε χτυπήσει το ίδιο περίπετρο πριν από λίγες ημέρες

Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ελλάδα 15.05.2024
Κάηκαν φορτηγά