E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με μαφιόζικο τρόπο» η μητέρα άρπαξε τα τέσσερα παιδιά από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον

«Έχω συνεργάτες, θα σας πυροβολήσουν»

Δημοσίευση 15/5/2024 | 09:51

«Με μαφιόζικο τρόπο» η μητέρα άρπαξε τα τέσσερα παιδιά από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την αρπαγή των 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον το μεσημέρι της Τρίτης 14/5.

Τονίζοντας πως η μητέρα τους απείλησε τους εργαζόμενους ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού επεσήμανε ότι η γυναίκα τους είπε ότι έχει συνεργάτες που είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε: «Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν».

Περιγράφοντας την αρπαγή των ανήλικων ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού υπογράμμισε: «Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν».

«Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά» συμπλήρωσε.

Συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό των παιδιών

Αργά το βράδυ της Τρίτης μετά την αρπαγή των παιδιών ενεργοποιήθηκε με εισαγγελική εντολή Amber Alert.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανήλικων, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.

Τα στοιχεία των τεσσάρων παιδιών

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

  • Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.
  • Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.
  • Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.
  • Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Μαγούλα ‑ Η στιγμή που του επιτίθεται τσοπανόσκυλο

Ελλάδα 21.02.2026
«Αν με είχε δαγκώσει στον λαιμό, θα ήμουν νεκρός»

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τέσσερις τραυματίες

Ελλάδα 21.02.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη

Αθλήτρια πατινάζ ταxύτητας παραλίγο να χάσει το μάτι της από την λεπίδα πατινιού αντιπάλου

Αθλητικά Νέα 21.02.2026
Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Συνελήφθη 25χρονος στη Θεσσαλονίκη που έτρεχε με 186 χλμ την ώρα σε δρόμο με όριο τα 90

Ελλάδα 21.02.2026
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε 41χρονο που εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες να οδηγεί στην Τούμπα, υπό την επήρεια μέθης

Νεκρή 27χρονη Βραζιλιάνα influencer μετά από επιπλοκές αισθητικής επέμβασης

Κόσμος 21.02.2026
Η Μπιάνκα Ντίας υπέστη πνευμονική εμβολή και δύο επιληπτικές κρίσεις κατά την ανάρρωση στο σπίτι της κοντά στο Σάο Πάολο

«Βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ να καταλάβει όλη τη Μέση Ανατολή, λέει ο Αμερικανός πρέσβης στην περιοχή

Κόσμος 21.02.2026
«Θα ήταν μια χαρά αν έπαιρνε όλα τα εδάφη» είπε ο Μάικ Χάκαμπι σε συνέντευξη, υπερασπιζόμενος τις ενέργειες του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια καλεί τον Τραμπ να αποζημιώσει τους Αμερικανούς μετά την ακύρωση των δασμών

Κόσμος Χτες
Κάθε δολάριο που αφαιρέθηκε παράνομα πρέπει να καταβληθεί αμέσως, με τους τόκους. Να επιστρέψεις τα χρήματα» τόνισε ο Γκάβιν Νιούσομ

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η μπόρα στην Αττική

Καιρός Χτες
Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές