Αλλάζουν όλα στο δρόμο Αθήνα‑ Θεσσαλονίκη
Η διαδρομή σε λιγότερο από 4 ώρες
Δημοσίευση 6/2/2017 | 12:16

Αλλάζουν τα δεδομένα στο δρόμο. Μέχρι τα τέλη του Μαρτίου ο χρόνος που χρειάζονται οι οδηγοί για το ταξίδι από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μειωθεί κατά μισή ώρα.
Το σύνολο του ταξιδιού θα μειωθεί στις τέσσερις ώρες και δέκα λεπτά με βάση τα όρια ταχύτητας.
Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται δεν είναι άλλη από την ολοκλήρωση των έργων στην κοιλάδα των Τεμπών.
Με την ολοκλήρωση των έργων η απόσταση από την Αθήνα ως την Κατερίνη θα είναι στις τρεις ώρες και τριάντα λεπτά, ενώ με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη η απόσταση ως τη Λάρισα θα καλύπτεται σε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά, ενώ ο χρόνος που θα απαιτείται από τη Θεσσαλονίκη ως τη Λαμία θα είναι δύο ώρες και σαράντα λεπτά.
Κάπως έτσι οι ταξιδιώτες το ερχόμενο Πάσχα και σε αυτόν τον οδικό άξονα, όπως και στα τμήματα προς Πάτρα και Ιωάννινα θα ταξιδέψουν σε ένα εντελώς νέο οδικό περιβάλλον.
Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία
Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό
Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010
Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»
Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών
Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση
LIVE Ελλάδα 22.02.2026






