E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γερμανία: Θύμα βιασμού και δολοφονίας 19χρονη κόρη Ευρωπαίου αξιωματούχου

Η Μαρία Λαντενμπέργκερ επέστρεφε με το ποδήλατο της από ένα πάρτι όταν έπεσε θύμα βιασμού

Δημοσίευση 4/12/2016 | 17:47

Γερμανία: Θύμα βιασμού και δολοφονίας 19χρονη κόρη Ευρωπαίου αξιωματούχου

Η 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ επέστρεφε με το ποδήλατο της από ένα πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη της Φράιμπουργκ όταν έπεσε θύμα βιασμού. Ο δράστης αφού τη βίασε, τη σκότωσε και πέταξε το άψυχο κορμί της στο ποτάμι, εκεί που τελικά το βρήκαν οι γερμανικές αρχές.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας είναι ο Δρ. Κλέμενς Λαντενμπέργκερ, δικηγόρος, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Κομισιόν.

Το τραγικό συμβάν έγινε τον Οκτώβριο, όμως οι λεπτομέρειες του εγκλήματος έγιναν γνωστές μετά από σύλληψη που έγινε την Παρασκευή.

Ο ύποπτος, ένας 17χρονος Αφγανός, συνελήφθη όταν οι αρχές εντόπισαν το DNA του σε μαντήλι που πιστεύεται ότι άνηκε στη Μαρία και βρέθηκε σε ένα μονοπάτι, απ’ όπου πέρασε η κοπέλα λίγο πριν δεχτεί επίθεση.

Ο 17χρονος κατηγορούμενος, που είχε φτάσει πέρσι στη Γερμανία ως ασυνόδευτος ανήλικος, φέρεται να ομολόγησε την επίθεση και η δίκη του αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ο Δρ. Λαντενμπέργκερ έκανε δήλωση για το χαμό της κόρης του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine:

«Η Μαρία, κάθε μέρα από τα 19 χρόνια που έζησε, ήταν μια ηλιαχτίδα χαράς στην οικογένεια μας και θα μείνει πάντα έτσι. Ευχαριστούμε το Θεό για το δώρο που μας έδωσε και είμαστε σίγουροι ότι είναι μαζί του τώρα».

Η κηδεία της κοπέλας έγινε στις Βρυξέλλες, όπου εκτός από συγγενείς και φίλους, παρευρέθηκαν και πολλά στελέχη της Κομισιόν. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος 05.02.2026
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός 05.02.2026
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα 05.02.2026
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία 05.02.2026
Αναλυτικά τα πρόστιμα

Αυτά τα SMS είναι δήθεν από τα ΕΛΤΑ και είναι απάτη

Ελλάδα 05.02.2026
Την προσοχή του κοινού εφιστούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε προσπάθεια εξαπάτησης από επιτήδειους με sms (phishing)

Βρετανία: Δεκάδες δηλητηριάσεις από γάλατα για βρέφη

Κόσμος 05.02.2026
Ύποπτα προϊόντα ανακλήθηκαν και στην Ελλάδα