E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζουράρις για Θεοδωράκη: Στη Βουλή θα τον πολτοποιήσω

Αναφερόμενος στην πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του

Δημοσίευση 2/12/2016 | 12:05

Ζουράρις για Θεοδωράκη: Στη Βουλή θα τον πολτοποιήσω

Νέες βολές κατά του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Ο κ. Ζουράρις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Στο Κόκκινο'' και αναφερόμενος στην πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του, δήλωσε πως «Το Ποτάμι φυλλορροεί λόγω της έλλειψης κοινωνικής αντιστοίχισης και η πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής γίνεται επειδή "στον κόσμο αυτά αρέσουν", αλλά σε μία συζήτηση στη Βουλή θα τους πολτοποιήσω».

«Αν θέλει ο κ.Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στη συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω συνέχισε ο κ. Ζουράρις ενώ ανάφερε ότι υπήρξε δάσκαλος του νυν επικεφαλής του Ποταμιού σε σχολή δημοσιογραφίας.

«Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις ... δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη δήλωσή του για όσους λένε "δικτάτορα" τον Φ. Κάστρο, είπε ότι στο παρελθόν εν ενεργεία πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει «τέσσερις έγκριτους πολίτες ως νταβατζήδες» και προέτρεψε σε αντίστοιχη κίνηση με τη βοήθεια της ΝΔ κατά του Κώστα Καραμανλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.