E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Στην κλήρωση της Δευτέρας (14:00) θα μάθουν τους αντιπάλους τους

Δημοσίευση 10/12/2015 | 09:13

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Μπορεί η πρόκριση στους «16» του Champions League να χάθηκε, αλλά η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν δεν τελειώνει εδώ. Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν στους «32» του Europa League και στην κλήρωση της Δευτέρας (14:00) θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους αγώνες που θα γίνουν 18 και 25 Φεβρουαρίου.

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των τρίτων των ομίλων του Champions League, θα είναι στους ισχυρούς. Αυτό σημαίνει πως αντίπαλός τους στους «32» θα είναι είτε μια από τις τέσσερις τρίτες ομάδες της διοργάνωσης με τη μικρότερη βαθμολογία, είτε μια από τις δεύτερες των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συναντήσει από το Champions League τις Πόρτο (10β.), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (8β.) και Λεβερκούζεν (6β.), αλλά πιθανές του αντίπαλοι είναι Βαλένθια (6β.), Σεβίλη (6β.), Γαλατάσαραϊ (5β.) και Σαχτάρ (4β.).

Σίγουρα δεύτερη από το Europa League για την ώρα είναι μόνο η Σεντ Ετιέν, ενώ σίγουρα πρώτες, και άρα εκτός των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού, είναι οι Νάπολι, Λάτσιο, Βασιλεία και Μπιλμπάο. Ομάδες που επίσης έχουν προκριθεί από τους ομίλους του Europa League κι εκκρεμεί να δούμε αν θα είναι πρώτες ή δεύτερες είναι οι Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Ντόρτμουντ, Βιγιαρεάλ, Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα, Τότεναμ, Σάλκε και Σπάρτα Πράγας. Το βράδυ της Πέμπτης θα συμπληρωθεί ο χάρτης των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ‑ Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη

Η Meta κλείνει συμφωνία πολλών δισ. δολαρίων για τη χρήση τσιπ της Amazon σε υπηρεσίες ΑΙ

Tech + Science Χτες
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τομέας ημιαγωγών της εταιρείας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 20 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση

Κεφαλονιά: «Η γυναίκα μου φταίει που πέθανε η Μυρτώ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ξεσπά ο πατέρας της Μυρτώς για τα κρυφά SMS

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιθεωρητές εργασίας κατέληξαν στο ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έλεγχαν υπόθεση υπαλλήλου της Πλεύσης Ελευθερίας

Αποσύρονται 130 λεωφορεία του ΟΑΣΘ ‑ Τι συνέβη

Ελλάδα Χτες
Είχαν καλύψει 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα το κάθε ένα!