E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πανέμορφη Ρωσίδα βουλευτής ανατινάχθηκε ενώ έκανε σeξ με τον σύζυγό της

Εκείνος έβαλε τα εκρηκτικά από τη ζήλια του

Δημοσίευση 28/11/2015 | 12:54

Πανέμορφη Ρωσίδα βουλευτής ανατινάχθηκε ενώ έκανε σeξ με τον σύζυγό της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία Ρωσίδα βουλευτής, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με το σύζυγό της, όταν το όχημα ανατινάχθηκε.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με τις πρωες ενδείξεις, ο ίδιος ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά. Η πανέμορφη Οξάνα Μπομπρόφσκαγια, που ανήκε στο κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν και ο σύζυγός της, Νικήτα, έκαναν... παιχνίδια μέσα στο αυτοκίνητό τους, όταν αυτό εξερράγη, στο Νοβοσιμπίρσκ.

Το όχημα ήταν κοντά στο γραφείο της Μομπρόφσκαγια και οι δύο τους ήταν ημίγυμνη, ενώ η αστυνομία- σύμφωνα με τηνDaily Mail, υποψιάζεται ότι ο ίδιος ο σύζυγος είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά, εξαιτίας της ζήλιας του.


Σύμφωνα με τους μάρτυρες που έσπευσαν, τα άψυχα σώματα και των δύο ήταν γυμνά από τη μέση και κάτω, όταν ανασύρθηκαν από το αυτοκίνητο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο τους καβγάδισαν πριν από τη μοιραία έκρηξη, καθώς εκείνος την κατηγόρησε ότι τον απατά με έναν πλούσιο εραστή. Το ζευγάρι είχε ένα τετράχρονο κοριτσάκι.

«Μία εκδοχή είναι πως εκείνος κρατούσε στα χέρια του μία χειροβομβίδα, ή ΤΝΤ», ανέφερε αστυνομική πηγή, σύμφωνα με τους Siberian Times. Τα πρόσωπα και των δύο διαλύθηκαν από τα εκρηκτικά, σύμφωνα με τους μάρτυρες. Αλλο σενάριο θέλει το σύζυγο να είχε βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο.

Ο δήμαρχος του Νοβοσιμπίρσκ, Ανατόλι Λοκότ, απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας ότι το συμβάν ήταν αποτέλεσμα οικογενειακών προβλημάτων.


Η Μπομπρόφσκαγια ήταν βουλευτής στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Νοβοσιμπίρσκ, ενώ εργαζόταν και σε μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. Ο σύζυγός της ήταν πρώην αξιωματούχος των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού στρατού. Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες από τη στιγμή που εκείνος έμεινε χωρίς δουλειά.

Το LifeNews επικαλέστηκε αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν ενδείξεις ότι το ζευγάρι έκανε σεξ πριν από την έκρηξη. «Η υπόθεση είναι ότι κατά τη διάρκεια του καβγά, εκείνος την πίεσε να ασκήσει τα συζυγικά της καθήκοντα, δείχνοντάς της τον εκρηκτικό μηχανισμό», ανέφερε η πηγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δίκη Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα η επόμενη συνεδρίαση ‑ Δεκτή η μαγνητοφώνηση για τα πρακτικά

Ελλάδα 01.04.2026
Οι εντάσεις δεν αποφεύχθηκαν αλλά η δίκη συνεχίστηκε παρά τις διαμαρτυρίες

Ένοχοι για το revenge ρorn στην Ιωάννα Τούνη οι δύο κατηγορούμενοι ‑ Οι ποινές

Ελλάδα 01.04.2026
Στον τότε σύντροφό της δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ, σε αυτόν που τραβούσε το βίντεο του αναγνωρίστηκε αυτό του πρότερου σύννομου βίου

Τούνη: Χαμός στη δίκη – Η μητέρα κατηγορουμένου επιτέθηκε στον Δημητρακόπουλο

Ελλάδα 01.04.2026
Η μητέρα ενός εκ των δύο κατηγορουμένων ξέσπασε κατά του δικηγόρου της Τούνη

CEO εταιρείας και αρχιτέκτονας ο 55χρονος... κτηνοτρόφος των Αμπελοκήπων!

Ελλάδα 01.04.2026
Ύστερα από έλεγχο που πυροδότησε μια καταγγελία στις Αρχές, αποκαλύφθηκε ένα αυτοσχέδιο... μαντρί

Τραμπ: Ο ηγέτης του Ιράν ζήτησε εκεχειρία

Κόσμος 01.04.2026
Θα τους στείλουμε πίσω στη Λίθινη Εποχή, μέχρι να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος στην Κριμαία: Στους 29 οι νεκροί

Κόσμος 01.04.2026
Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει ποινική έρευνα για παραβίαση των κανόνων πτήσης

Δίκη για τα Τέμπη: Απομακρύνθηκε ο Ρούτσι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ελλάδα 01.04.2026
«Του ασκήθηκε βία από έξι αστυνομικούς», καταγγέλλει η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου