E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

28χρονος προσποιήθηκε τον μασέρ και βίασε 85χρονη στη Χαλκιδική

Ήταν γνωστός του εγγονού της

Δημοσίευση 20/11/2015 | 19:05

28χρονος προσποιήθηκε τον μασέρ και βίασε 85χρονη στη Χαλκιδική

Ότι βίασε μια 85χρονη κατηγορείται ένας 28χρονος Έλληνας με γεωργιανή καταγωγή, σε περιοχή της Χαλκιδικής.    

Σε βάρος του εκδόθηκε πριν από λίγα 24ωρα ένταλμα σύλληψης από τις Ανακριτικές Αρχές του Πολυγύρου, όπου και οδηγήθηκε, αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς, προκειμένου να απολογηθεί, αφού προηγήθηκε καταγγελία της ηλικιωμένης στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.  

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια, ο βιασμός έγινε στις 9 Νοεμβρίου σε μονοκατοικία, όπου ζει μόνη της. Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι γνώριζε τον εγγονό της 85χρονης και, κατά πληροφορίες, συστήθηκε στην ηλικιωμένη ως μασέρ, ενώ με το πρόσχημα αυτό την επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη μέρα. Όπως καταγγέλθηκε, την ώρα που έκανε στην ηλικιωμένη μασάζ, ασκώντας σωματική βία προχώρησε στον βιασμό της.  

Ο 28χρονος συλληφθείς προανακριτικά δήλωσε μόνιμος κάτοικος Κύπρου, αλλά φαίνεται ότι ζούσε παλιότερα στη Χαλκιδική, όπου και διατηρεί σπίτι. Σε αστυνομική έρευνα που έγινε στη συγκεκριμένη κατοικία βρέθηκαν δύο σπάθες, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα χασίς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αυλαία», έγραψε η μητέρα του σε ανάρτησή της στο Facebook - Η απώλειά του βύθισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο ‑ Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο, λέει ο Γεωργιάδης

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η σύλληψη του ιατρού δεν έχει «καμμία σχέση ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης»

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα