E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna

Δημοσίευση 14/7/2026 | 20:07

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

Εντυπωσιακή είναι η επιστροφή της Madonna στην κορυφή των αμερικανικών charts, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τον τίτλο της ως «βασίλισσα της ποπ».

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Confessions II», που κυκλοφόρησε στις 3 Ιουλίου από τη Warner Records, έκανε θριαμβευτικό ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 και είναι το 10ο άλμπουμ της σταρ που κατακτά την κορυφή του εμβληματικού chart, δικαιώνοντας την προσμονή των θαυμαστών της μετά από επτά χρόνια.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η επτά φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μοιράστηκε υλικό με φίλους και συνεργάτες από το πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης στις 11 Ιουλίου, μόλις μία νύχτα προτού το άλμπουμ σκαρφαλώσει και επίσημα στην κορυφή του Billboard. Στο πλευρό της διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Stuart Price ο οποίος συμμετείχε στην παραγωγή του άλμπουμ και οι Honey Dijon and Kaytranada.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna στη λεζάντα της ανάρτησης αναφερόμενη στη συνέχεια του θρυλικού δίσκου από το 2005.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της και «όλους όσους υπήρξαν μέρος αυτού και βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα».

Και πρόσθεσε: Iδιαίτερα τους θαυμαστές μου. Η καλή θέληση και η θετικότητα είναι απίστευτες. Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο. 1 σε όλο τον κόσμο».

Ολοκλήρωσε το μήνυμά της σημειώνοντας: «Το όνειρό μου ήταν να κάνω τον κόσμο να χορέψει αυτό το καλοκαίρι!! Να προσφέρω ΧΑΡΑ στους ανθρώπους! Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά. Ευχαριστώ και αγάπη!»

https://www.instagram.com/p/DaviSfukXg3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Confessions II», αποτελεί το 15ο άλμπουμ της εμβληματικής τραγουδίστριας και περιλαμβάνει 16 τραγούδια. Η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Confessions II -- The Film», η οποία έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca. Η ταινία παρουσιάζει οπτικοποιημένα έξι κομμάτια από το άλμπουμ τα: «I Feel So Free», «Good for the Soul», «One Step Away», «Bring Your Love», «Danceteria» και «Read My Lips».

Η Madonna με την νέα της επιτυχία γράφει ξανά ιστορία στη μουσική βιομηχανία καθώς γίνεται η μοναδική ερμηνεύτρια με Νο. 1 άλμπουμ σε πέντε διαφορετικές δεκαετίες, από το 1980 μέχρι τη δεκαετία του 2020. Παράλληλα, μοιράζεται με τους θρυλικούς Beatles τον τίτλο των καλλιτεχνών με 10 Νο. 1 άλμπουμ τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna

Η Suki Waterhouse κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Loveland» με 14 νέα τραγούδια

Μουσική Χτες
Το τρίτο άλμπουμ της indie pop καλλιτέχνιδας συνοδεύεται από το music video του «Notting Hill», ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στη γειτονιά όπου μεγάλωσε.

Thievery Corporation: 30 χρόνια καριέρας γιορτάζουν live στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης

Μουσική Χτες
Το διάσημο αμερικανικό ντουέτο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουλίου 2026 με ένα «best of» live set τριών δεκαετιών.

Η εμφάνιση «έκπληξη» της Ριάνα σε συναυλία του Jay‑Z

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ράπερ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Νέα Υόρκη με ένα αξέχαστο live που κράτησε σχεδόν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της μουσικής.

Ποιος ήταν ο Σαμ Νιλ και ποια η πιο εμβληματική στιγμή της καριέρας του;

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός από τη Βόρεια Ιρλανδία άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μέσα από έξι δεκαετίες αξέχαστων ερμηνειών.

Η ατάκα στο «The Shawshank Redemption» που μπέρδεψε πολύ κόσμο

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Όχι για τον λόγο που φαντάζεστε

Ο Γιάννης Κότσιρας σταματάει συναυλία για το «30 χρόνια λάθος ρεφρέν» (vid)

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, κόσμος συνειδητοποιεί ότι τραγουδάει λάθος ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα.

Mad Max: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για ένα από τα πιο εμβληματικά franchise όλων των εποχών

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Για να γνωρίζεις για το δυστοπικό σύμπαν του George Miller

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Μαντώ: Νέο ντουέτο «Τα Καλοκαίρια Που Θα Ζήσουμε» με music video

Μουσική 09.07.2026
Το κλασικό τραγούδι του 1995 επιστρέφει σε νέα ερμηνεία, συνοδευόμενο από ένα ολοκαίνουργιο music video σε σκηνοθεσία Αλεξ Κωνσταντινίδη.

Οι Γιαγκίνηδες έκαναν sold out την Τεχνόπολη με το «Γλέντι των Ονείρων μας»

Μουσική 09.07.2026
Χιλιάδες θεατές έζησαν μια αξέχαστη βραδιά λαϊκού γλεντιού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 7 Ιουλίου, με special guests τον Σπύρο Γραμμένο και τον Papazó.

Emmys 2026: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η 78η απονομή των βραβείων Emmy θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Λος Αντζελες