E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την έξωση: «Έφυγα με τα ρούχα που φοράω, τα παιδιά μου το έμαθαν από την τηλεόραση»

Ο επιχειρηματίας λέει ότι δεν θέλει να τον λυπούνται

Δημοσίευση 24/10/2025 | 14:16

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την έξωση: «Έφυγα με τα ρούχα που φοράω, τα παιδιά μου το έμαθαν από την τηλεόραση»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, μιλώντας για την έξωση που υπέστη από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο άλλοτε «βασιλιάς» της νύχτας, που για δεκαετίες υπήρξε ένας από τους πιο κραταιούς επιχειρηματίες, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε.

«Μου έκαναν έξωση. Έφυγα με τα ρούχα που φοράω. Θα ζητήσω μια άδεια αν μου δώσουν. Μπήκαν μέσα, το σάρωσαν. Μια κατάντια… ένα πράγμα. Χτύπησαν την πόρτα, μου λέει “κλητήρας”. Πήραν το δικηγόρο μου, δεν βρήκα άκρη. Ο ιδιοκτήτης δεν μου επέτρεψε να πάρω παράταση δυο μήνες. Εδώ και ένα χρόνο έχω χάσει το σπίτι. Συνέχισα να μένω. Δεν μου ήρθε χαρτί να φύγω. Ήρθαν ξαφνικά, με έπιασαν στον ύπνο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω», αποκάλυψε ο ίδιος.

Όσα είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την έξωση απ’ το σπίτι του
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν από ένα δάνειο που τελικά τον οδήγησε σε οικονομική καταστροφή: «Είχα πάρει ένα δάνειο και δεκαπλασιάστηκε. Μου πήραν δυο μαγαζιά στο Κολωνάκι και έβγαλαν και το σπίτι μου στον πλειστηριασμό και πουλήθηκε για 7 εκατομμύρια. Μαζί με τα μαγαζιά πήραν 14 εκατομμύρια και εγώ είχα πάρει δάνειο 1 εκατομμύριο».


Παράλληλα, μίλησε για τη σύνταξη των 1.000 ευρώ που λαμβάνει σήμερα στα 82 του χρόνια, αλλά και για το πώς το έμαθαν τα παιδιά του, Νάσος και Άρης, που ζουν στο εξωτερικό: «Τα παιδιά μου έμαθαν για την έξωση από την τηλεόραση. Ο ένας με πήρε τηλέφωνο, ο άλλος δεν το ξέρει».

Παρότι βρίσκεται σε δύσκολη φάση, ο Αργυρής Παπαργυρόπουλος κρατά το κεφάλι του ψηλά: «Δεν θέλω να με λυπηθεί κανείς. Έπαιξα και έχασα. Έχω στεναχωρηθεί μέσα μου αλλά δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω. Δεν θα πάω χαμένος. Λεβέντικα θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κατάθλιψη: «Αν άνοιγες την πόρτα του σπιτιού μου και με έβλεπες, θα φώναζες την αστυνομία»

Celebrity Stories Χτες
Η απόφαση να απομακρυνθεί από την τηλεόραση και το ταξίδι από το σκοτάδι στο φως

Βασάλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Αυτή τη .....έχω κάνει, είναι το πιο χοντρό»

Celebrity Stories Χτες
Η τελευταία φορά που έκλαψε και ο πιο μεγάλος φόβος του

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

10 διάσημοι που άλλαξαν το όνομά τους

Tabloid Χτες
Ο καθένας είχε τον λόγο του

Συγκινεί ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά: «Είχαμε προετοιμάσει τα παιδιά για παν ενδεχόμενο»

Media Προχτές
«Προσπαθούσε να δείχνει ότι παλεύει με αξιοπρέπεια, με ήθος, με επιμονή και υπομονή και στο τέλος θα τα κατάφερνε»

Η εικόνα ενός μυστηριώδη άνδρα έξω από το Λούβρο μετά τη ληστεία προκάλεσε «σάλο» στα social media

Social Προχτές
Σάλος στα social media με την φωτογραφία ενός νεαρού καλοντυμένου άνδρα

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της αντίδραση για το περιστατικό με το περιπολικό

Tabloid Προχτές
Σάλος προκλήθηκε από τη μεταφορά της τραγουδίστριας με περιπολικό