E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάθειρξη 14 ετών και κατ` οίκον έκτιση της ποινής σε 78χρονο που ασελγούσε στις 4 εγγονές του

Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι να μην πλησιάσει τις εγγονές του

Δημοσίευση 5/12/2022 | 11:21

Κάθειρξη 14 ετών και κατ` οίκον έκτιση της ποινής σε 78χρονο που ασελγούσε στις 4 εγγονές του

Σε κάθειρξης 14 ετών και κατ' οίκον έκτιση της ποινής καταδικάστηκε ένας 78χρονος στη Θεσσαλονίκη για ασέλγεια στις τέσσερις εγγονές του.

Το Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής, ενόψει του Εφετείου και ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι να μην πλησιάσει τις εγγονές του.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη τον Μάιο του 2020, ύστερα καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Δύο γυναίκες που είχαν βγει για περίπατο στην περιοχή της Νεάπολης κατήγγειλαν πως είδαν τον ηλικιωμένο, σε κοινή θέα, να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις κατά της ανήλικης, που όπως αποδείχθηκε ήταν η 9χρονη εγγονή του.

Ανάλογες συμπεριφορές ανέφεραν ότι υπέστησαν τόσο η δίδυμη αδελφή της όσο και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της, 12 και 16 χρονών τότε, σύμφωνα με την έρευνα.

Ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής και πατέρας 9 παιδιών, από τα οποία απέκτησε 21 εγγόνια συνελήφθη και μετά την απολογία του στον ανακριτή, προφυλακίστηκε. Αφέθηκε, όμως, ελεύθερος στη συνέχεια υπό όρους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι καταγγελίες εναντίον του είναι κακουργηματικές και πλημμελήματα.

Ο 78χρονος δεν παρέστη στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Η υπεράσπισή του αρνήθηκε τις κατηγορίες, περιγράφοντας τον κατηγορούμενο ως ιδιαίτερα εκδηλωτικό άνθρωπο.

«Μπορεί να έφερε τα κορίτσια σε αμηχανία, αλλά δεν ήταν πονηρές ενέργειες ή με ερωτικό υπόβαθρο», ανέφερε η δικηγόρος του, επισημαίνοντας ότι ο ηλικιωμένος ήρθε να επισκεφθεί τα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου ζει μόνιμα.

Από την πρώτη στιγμή, οι συγγενείς του βρίσκονται στο πλευρό του, ωστόσο κάνοντας λόγο για παρεξήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γροιλανδία: «Δεν επιθυμούμε να γίνουμε Αμερικανοί», διαμηνύουν τα πολιτικά κόμματα της χώρας

Κόσμος 10.01.2026
«Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας με περιφρόνηση», ζητούν από τις ΗΠΑ

Το «Doomsday Plane» απογειώθηκε και πυροδότησε σενάρια πυρηνικού ολέθρου

Κόσμος 10.01.2026
Τι μπορεί να σημαίνει η πτήση του «Αεροπλάνου της Αποκάλυψης»

Εξαμίλια Κορινθίας: Εγκυος η 17χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο μαζί με τον 18χρονο

Ελλάδα 10.01.2026
Οι συγγενείς της ανήλικης ενημερώθηκαν για την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού της

Νέο βίντεο: «Δεν πειράζει, δεν σου έχω θυμώσει» λέει σε πράκτορα της ICE η 37χρονη πριν την πυροβολήσουν

Κόσμος 10.01.2026
Η Ρενέ Νικόλ Γκουντ που σκοτώθηκε στη Μινεάπολη από τα πυρά πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής των ΗΠΑ (ICE)

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Χτες
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο